Homoseksuaaliset Kokoukset

Itsetyydytys foorumi aviomies kalua homoseksuaaliseen

Tämän jälkeen viikko alkaa taas virkeänä ja rentoutuneena ja energisenä. Täällä olisi viides pyörä tarjolla. Pääsispä joskus tuollaisen porukan jäseneksi jossa voisi naida ja nautiskella ilman rajoituksia kiimaisten kundien kanssa niin paljonkuin vain haluaa ja jaksaa.

Ei mitään naisten päänsärkyjä ja rättiviikkoja. Pelkkiä kiinteitä karvattomia nuorten kundien vartaloita, kovia kyrpiä, roikkuvia kasseja isoine palleineen ja pelkkiä nautinnon karjahduksia kun kaikki saavat uudelleen ja uudelleen nautinnollisia orgasmeja. Sitä miehistä sperman tuoksua makuuhuoneessa kun ollaan viikonloppu nautittu tauotta. Voin vain kuvitella mitenkä kiihkeää olisi viettää tuossa porukassa koko viikonloppu neljän kundin kanssa.

Saunanpuhtaat nuorten miesten alastomat vartalot sängyssä toisiinsa kietoutuneena kaikissa asennoissa koko pitkän viikonlopun. Tänään taas kaveriporukalla kahdeksan maissa saunotaan ja istutaan lämmitettävässä ulkoporealtaassa pari tuntia, jonka jälkeen sitten yön yli pelkkää nautintoa. Äsken tulin juuri videon tapaisesta muscle worship sessiosta kaverin luonta. Pääsin töistä viiden aikaan ja kaveri oli päässyt jo neljältä ja laittanut saunan lämpiämään. Sitten vain saunan jälkeen makuuhuoneeseen lihaksia hivelemään ja lopulta sänkyyn painimaan ja eri seksiasentoja matkimaan.

Lopuksi kiva kimpparunkku ja paineiden päästö ja nyt on taas hyvä ja virkeä olo. Saunominen mukaanlukien tuli sellainen pari tuntia vietettyä aikaa kaverin kanssa alaasti.

Tänään alkaa taas viikonlopun mittainen kokoontuminen saman porukan kanssa. Kuten lähes joka viikonloppu jo yli neljän vuoden ajan. Juuri palasin mökkiviikonlopusta kaveriporukan kanssa ja hauskaa oli. Nyt on kiva aloittaa uusi viikko kun on päässyt tyydyttämään tarpeensa hyvässä porukassa ja paljas ihokosketus- ja läheisyystarve taas tyydytetty.

Kyllä kaikkien miesten täytyisi edes kerran kokeilla miltä tuntuu suuseksi tai runkkailu toisen miehen kanssa! Silloin kun aletaan oikein naimahan niin naiset on vaan tiellä. Kyllä on hyvän tuntuista,kun toinen mies imee kyrpää, mukava ohjata kullia toiselle suihin joka haluaa tosissaan imeä kullia..

Itse en saa suuhoitoa muualta kuin näiltä mulkun imijöiltä, siksi arvostan tätäkin miesryhmää,tekevät hyvää työtä, kiitos. Parasta onkin kun pääsee homostelemaan oikein kunnon miehen kanssa, eikä minkään neitimäisen kikattelijan.

Vai tosi mies tietää mitä tosi mies tarvitsee. Siinä saa akat valitella ihan rauhassa päänsärkyjään. Mitäs jätkät siellä hommaa onks jo valut menossa. Muutaman kerran kokeillut, oli fiksut kundit ja sain takaa kivasti; Ajoittain tulee kiima saada taas takaa kalua: Eka päivä duunissa lomien jälkeen. Työnkuvaani kuuluu p-alueiden kunnossapitoa ja täytyy kyllä sanoa,että alueeni muutamilla levähdysalueilla meno on melko villiä. No, ei se mitään, samalla saa itsekin vanhempana runkkarina hoideltua asiat miesten kesken.

Unelma ammatti runkkarille ja imenhän sitä itsekin mulkkua, kun kunnon kokoista tarjotaan ja miksen imisi. Kiva duuninlisä, tosiaankin fiksut ja kohteliaat saa mut avautumaan näistä kiimoista; Osaan myös imutella: Rekkaparkeista löytyy paljon käytettyjä kortsuja.

Kyllä se niin on, että ainoastaan kunnon persepanot ovat tosi miehen arvoisia. Aleksanteri Suuri oli homo, Julius Caesar homosteli, Japanin samurait olivat tunnettuja homostelustaan ja muinaisessa Kreikassa, sivistyksen kehdossa, miesten keskinäinen oli arvossaan. Kaverin kanssa harrastettiin runkkaus juttuja nuorempana. Nyt 20v myöhemmin homma jatkuu edelleen, vaikka molemmat ukkomiehia.

Imuhommia nykyään ei olla edes mietitty naintihommia. Kumpikin oppinut syväkurkuksi ja perille asti spermat voi päästää. Siinä vois mittailla ja kovuutta kokeilla varmaan tiukkaa patukkaa. Isänpäivää siemenet tok lentää. Oikein totta aloittaja turisee. Miesten välinen seksi on paljon suorempaa, raakaa nautintoa, vailla turhia hempeilyjä.

Naisten kanssa joutuu aina lässyttämään , jotta penaali aukeaa. Miesten kesken voi ns. Kyllä se tiukkaa olis siinä terska olis punaisena eikä mahtuis, en tiedä ei kokemuksia ei. Siinähän se poikapillun suola onkin, kun ei millään meinaa saada sisään.

Reikää rasvataan ja sormin avataan ja taas koitetaan. Kyrpä sen kuin kiihkoissaan paksunee ja paksunee ja , kun se lopuksi saa päänsä suu auki tungettua sulkijasta itsensä suoleen, niin ei armoa anna.

Hiljalleen tunkee pohjaan asti saaden pillun kostumaan ja alkaa jumalaton hässintä, hässintä jonka vain miehet keskenään tietävät.

Kyrpä laskee siemenet pitkän nautinnon jälkeen suolen pohjaan tyytyväisenä, ja pillu vetää suu auki henkeä kyrvän lähdettyä kylästä, ja sylkäisee hiukan. Peppu väräjää kiimasta pitkään. Mitäs uusia juttuja kerro ny. Tottakai pari krt kuussa imutellaan kaverin kaa, joka on myös ukm. Vain mies sen osaa silleen kunnolla että se tosiaan laittaa hihkumaan Tultiin aikoinaan ukm kaverin kaa kolmisen vuotta sitten siihen tulokseen, ettei meidän akat osaa kunnolla ottaa suuhun, eikä koskaan loppuun saakka.

Niinpä hoidamme homman keskenämme! Sen jälkeen on taas mukava naida muijaa!! Akat ei tiedä mistä me saamme voimaa: Mielestäni homous on kuin joku ite hommattu sairaus Ei ehkä enää sairaus jonku virallisen tautiluokituksen mukaan, ainakaan Suomessa, tai muissa ne länsimaissa mutta mitenkään normaalia se ei voi olla, jos saa erektion miespuolisen partnerin kanssa, ja haluaa joko tunkea kalunsa toiseen mieheen, tai olla itse ne "vastaanottavana osapuolena".

Aika harvinaista homous on muiden eläinlajien keskuudessa. Tais yleistyä esim Euroopassa vasta antiikin kreikassa, josta Rooman valtakunnan aikana levis ympäri Eurooppaa. Kyseessä siis opittu tapa Henkilökohtaisesti mua ei muiden ihmisten homostelu haittaa, mut mitenkään normaalina en pidä, jos miehet toisiaan paneskelee.

Ehkä jossain vankilassa tai merillä tuo homous olisi ihan ymmärrettävämpi "ilmiö". Tai jossain maaseudulla, missä ei asu kuin poikamiehiä, mut jos joku kaupungissa tms taajamassa asuva tyyppi on ihan omasta halustaan homo, niin se ei oo enää kovin normaalia Mut mun puolestani saatte homoilla niin paljon kuin haluatte, en ahdistu asiasta. Mut mitenkään normaalina ei homostelua suinkaan kaikki enemmistö? PS Mahdollista suvakkien vitutusta lisätäkseni, pidän myös kasvihuoneilmiötä ihan humpuukina ja vastustan pakolaisten maahantuloa.

Googleen hakusanaksi nämä sanat englanninkielellä: Olisko Sulla laakit jo valmiina. Kyllä sitä mies voi parhaiten miehen kanssa homostella. Homoilu on miesten hommia. Mutta eihän tässä hommassa ole mitään homoa? Kaverin kanssa kun runkkailtiin saunassa esim. Se oli vaan seksiä. Kaveri tykkäs katsoa ja koskea paksua kyrpää ja tykkäs kun sai vierasta kättä itsekin. Esitteli pitkää kaluaan muutenkin ylpeänä, kun sitä tuli kehuttua;.

Taitaa jo sulla on käsityötunti menossa. Haluaisin nyt niin spermaa suuhuni suoraan kullinreiästä. Mä tykkään kanssa imeä ja olla myös imettävänä, enemmän ehkä imeä. Mun lemppari imutteluasento on se, että kaveri istuu tuolissa ja itse olen kontallani lattialla.

Siitä on hyvä aloitella imuhommat, ensin nostaa jalkoja ylös ja nuolla peppureikää, sitten siirtää kieli palleille. Imen ja nuolen niitä aikani ja alan sitten nuolla kalun vartta ja puristelen samalla palleja tai hieron peppureikää sormella.

Aika nopeasti päästään siihen tilanteeseen että upotan kullin suuhuni, imen ja lutkutan sitä ja pyörittelen kieltä sen ympärillä.

Pallien puristelu auttaa kanssa kummasti kiimaisen huohotuksen aikaan saamiseksi: D Välillä otan vartta niin syvälle suuhun kun vain pystyn ja välillä taas imen nopeasti.

En tykkää hirveästi käyttää kättä kalun kanssa, vaan tehdä enemmän suulla hommia. Joskus pyydän kaverin selälleen makaamaan ja käännyn kontalleni niin, että pystyy sormettamaan pyllyäni samalla. Lastit otan aina suuhun ja yleensä nielen kaiken. Tykkään myös nuolla palleja ja pyllyä laukeamisen jälkeen. Tykkään kovasti myös antaa persettä tai saada kalua, miten sen nyt ottaa.

Tykkään aloittaa ratsastamalla jos pituus antaa siihen mahdollisuuden, mutta parasta on olla kontallaan ja ottaa lastit peppuun siinä asennossa. Tosi mies ei todellakaan homostele. Kyllä siinä joku fiksaatio on korvien välissä jollakin tasolla, jos mies asettaa toisen miehen naisen edelle. Pervoilu on eri asia, mutta tosi mies ei todellakaan homostele.

Jos haluaa olla neitiä, ja antaa sitä reikää miehelle "naisena" se on juuri niitä korvien välissä olevia perversioita, mutta ei sellainen mitään tosimiehen toimintaa ole. Valitettavasti olet tässä asiassa täysin väärässä. Tosimies tosiaankin homostelee ja usein! Täääl ihan sairasta juttua ihan oksettaa kun lukee. Sinun varmaankin kannattaa siirtyä seuraamaan niitä, jolloin vältät oksetuksen tunteen.

Tosi mies kyllä homostelee! Mikään ei tunnu paremmalta kun aina välillä tuntee miten kova kalu uppoaa syvälle pyllyyn. OOtko upotuksen ammattimies; misä asennos. Takaapäin parasta kun voin vain ottaa vastaan ja toinen määrää tahdin! On kyllä makeeta ottaa kyrpää sisään ja useammalta. Kun on vielä panija joka osaa homman.

Viimevikolla sain 3 kaverilta ja oli makeeta. Oon 60 mies ja seksi mesten kanssa maistuu ja sitä oppii uusia temppuja vielä tässäkin iässä. Ja löytyy edelleen kavereita seksiin helposti kun on paikat puhtaana ja siisti.

Edelleen kyllä niin totta! Jos jokainen päästäisi halunsa valloilleen ja toteuttamaan, mitä todella haluaa, ois kyllä todella paljon hommia. Voi sitä kiiman ja sperman määrää!

Miehekkäät miehet, just do it! Ei kukaan tosimies homostele. Se on akkamaista puuhaa. Vastaa alkuperäiseen viestiin Tosi mies homostelee. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Siihen kuuluu peppuseksi, kaveripano jossa oma mies seuraa vierestä ja houkuttaa ajatus molempiin reikiin yhtäaikaa. Tällaisen kanssa yhteiselämä ei onnistu monelta. Ne jotka antavat persettä mutta eivät pidä siitä ovat mustasukkaisia mutta melkoisen uskollisia.

Eivät siis niele spermoja kuin "väkisin" ts. Ne jotka eivät anna persettä mutta ottaa suihin kokonaan Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Peppuseksi Kun mies panee miestä anaaliin Kun mies panee miestä anaaliin On kyseessä homoseksuaalinen akti.

Mitä isompi kalu perseeseen työnnetään sitä näyttävämpää on meno. Paska haisee ja tanner tömäjää. Keski-suomi top sonni tai sonnit Haluaisin alistua kokeneelle iso kulliselle top sonnille vaikka heti, ihan sama missä. Peppun sisälle En tiedä kuka näitä täällä lukee, mutta itse eksyynnyin tälle palstalle. Homo tai ei niin hyvältä se tuntuu.

Jos pääsee maksamaan matkan tai muun kyseisellä tavalla se on mahtavaa. Olen mielestäni täysin hetero en edes uneksi miehistä.

Viime kesänä minulle tarjoutui mahdollisuus lähteä mukaan eurooppaan matkailuautolla. Aino vaade ja siis maksu minulta oli antaa anukseni muiden miespuolisten matkustajien vapaaseen käyttöön.

Suistuin ja osallistuin matkaan ja kuittasin kulut oheisella tavalla. Mutta en pidä itseäni homona vaikka sain munaa peppuun matkan aikana enemmän kuin moni nainen kokoelämänsä aikana. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. No miten sen nyt sanoisi. Kyllä sinne on löylyssä moni kauhansa työntänyt vaikkei löylykauhaa.

Ihan normaalisti, yllättävää kyllä. Joskus kun on oikein kirnuttu niin on kivasti liukasteet ja kokkareet sekaisin. Olen prosenttinen hetero, mutta nussin miehiä perseeseen ja otan kyrpää omaani aina kun voin. Naisten seura ei kiinnosta, vittu on inhottava, mutta hetero silti olen.

..

HOMO SUIHINOTTOA THAI HIERONTA LAUTTASAARI

Pahinta on tommonen hiljaa oleminen ja luulotauti, mitä toitotetaan sitten keskustelupalstalla!!! Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Opetettiin pojille sellaisia syväkurkku eli "Throat Fuck" asentoja tapoja. Pari kertaa otin lastin suuhuni. Kyllä on hyvän tuntuista,kun toinen mies imee kyrpää, mukava ohjata kullia toiselle suihin joka haluaa tosissaan imeä kullia. On kyllä makeeta ottaa kyrpää sisään ja useammalta.

Gonzo rubios bideos pornos gratis rubias tetudas maduras gratis de travestis follando en la playa vídeos porno viejas follan chicas follando viejas tetonas peludas follando sexo anal amateur porno sexo gorditas video gratis pollas negras desnudas sexo amateur dibujos videosporno escenas xxx follando morenas xxx hd peliculas porno videos porno gratuitos maduras follando follando videos gratis de maduras tube chicas desnudad xxx trans videos x video xxx pollas negras porno gratis gais gratis videos pporno follando bajar porno milf porn maduras españolas gratis cumlouder vídeos porno secretarias culos xxx buscar porno español videos porno vintage porno gratis de mujeres maduras gratis de lesvianas jovenes sofia rose embarazada porno negras peliculas xxx pelirrojas sexo maduras porno de lesvianas jovenes videos pornos de enanas porno gratis abuelas calientes enanas porn interracial pornotube hd videos porno sexo anal con doble penetracion vaginal maduritas.

con tios videos folladas videos free videos xxx tríos porno porn pros videos bdsm extremo tias con videos porno madre folla a joven follada videos gratis lesbianas xxx video porno grstis follandose casting porno con camara oculta los mejores vídeos porno de maduras videos porno pollas grandes penes casting pornos gratis negras gordas folladas hentaies videosxxx brasileñas porno de maduras videos porno gratis paginas porno de folladas video sexo en publico abuelas españolas haciendo pajas transexuales gratis de putas gratis negras porno hd xxx videosx maduras gratis videos de xxx bideos xxx ver videos mejores tetas gordas sofia rose videos xxx franceska jaime mujeres maduras porn video trio fetiche pies jovenes sexo amateur cumloude videos porno milf lesbianas videos pornos gratis vidos porno ancianas gordas españolas follando videos porno maduras xxx chicas porno trio amateur maduras porno bdsm extremo spanish porn 18 orgias amater follando videos porno amateurs películas pornos español videos pajas corridas chicas desnudas tias buenas mamadas putas gratis porno español hd videos caseros lesbianas follando xxx culonas mamadas porno secretarias blacksonblondes peluda follando hd porn toro pormo pollas enormes videos porno con viejos follando videos de tetonas películas pornográficas gratis de pie rubias tube vídeos de maduras tube vídeos travestis videos porno de maduritas videos porno masajes orgias erotico pollas negras follando torbe vídeos porno en castellano porno entre mujeres negras actricesporno cincuentonas cachondas videos bixesuales sasha grey follando gratis castin porno gold porno de guarras x lesbianas porno free streaming porn video porno maduras folladoras maduras peludas vídeos porno gratis videos de hentai jovenes sexo travesti masaje porn gente haciendo el culo porn descargar videos porno ancianas gordas vídeos porno videos de lesbianas vidios porno en la ducha videos porno twinks chicas asiaticas red porn morenas19 videos maduras embarazada follando actrices porno romanticos sun porn tetas enormes naturales videos porno xxx pies xxx gratis videos porno xl tube mujeres lisa ann maduras.

con embarazadas amateur culonas ver porno negros xxx gratis polla folladoras video xxx en la calle orgias lesbicas xxx en tangas viejosfollando maduras espanolas follando gratis porno morenas videos xxx francheska jaimes ver videos de maduras gordas follando videos de mujeres maduras videos pornos gratis sexoxxx porno maduras gratis videos porno gratis putas tetona follando porno mayores xl rubias 19 porno lesviana pollas calientes embarazadas desnudas buscar videos porno casting pornos gratis folla a viejas follar españolas video porno desvirgacion anal porn amateur pollas grandes corridas xxx grati video gratis actrices porno en la calle del porno lesbianas gratis vudeos xxx videos mamadas 18 vids porn videos gorda xxx publico porno gratis de hombres chica desnudandose videosde sexo jovenes follando vídeos de coño xxx pelis porno africano videos porno mujeres negras videos follando con silvie delux maduras follando jovenes masajes lesbianas peliculas porno peliculas porno asiatico sexo arabi videos gratis xxx videos dibujos porno tetas buenas xxx videos porno gratis redporn chicas sexo maduras bullporn porno viejas gratis vudeos porno maduras xxx videos porno porn es.

Itsetyydytys foorumi aviomies kalua homoseksuaaliseen