Homoseksuaaliset Kokoukset

Runkkaus vinkkejä kuinka saada homo kalua

Ei ne mitään heteropoikia ole ollut vaan vähintään biseksuaaleja. Sun nykyinen tapa on paras. Heterot on kivoja, mutta vääränlainen lähestyminen voi lopettaa kaiken. Eli odottelet vain, jos se toinen sattuu viestittämään jotain bisseydestä, muuten et tee mitään.

En sanois, että kannattaa odotella, jos et uskalla suoraan kysyä, niin löydät kyllä muitakin. Ei suoraan kysyminen ole mitenkään hyökkäävää tai loukkaavaa. Jos henkilö on normaali empaattinen ihminen, niin antaa sulle suoran vastauksen, mitä varmaan kaipaatkin: Miten sitä seksiäkään koskaan sais, ellei kysy.

Ei se ole mitään seksuaalista häirintää: No jos et uskalla kysyä suoraan tai muutakaan, niin sitten sopii olla tekemättä yhtikäs mitään. Sulla ittelläs pitää olla rohkeutta olla oma ittes sekä tehdä asioita joita kanssa haluat tehdä ja myös kykyä ymmärtää ja kestää torjutuksi tuleminen. Se on totta, että on näitä hetero kundeja jotka voivat olla kiinnostuneita kokeilemaan kaikkea, sillä seksi on seksiä eikä seksi tee sinusta homoa, biitä tai heteroa vaikka kuinka niin väitetään kulissiavioliitossa elävät ihmiset ovat tästä elävä esimerkki mutta on kuitenkin tajuttava etteivät kaikki heterot ole sellaisia etkä sinä saa heteroa kiinnostumaan homoseksistä ilman lahjontaa tai päihteitä jollei hetero kundi itse ole kiinnostunut kokeilemaan.

Asia on vain niin, että sinun on pyydettävä seksiä jos sitä haluat saada ja jos et kykene millään tavalla sitä joko eleillä tai suoraan sanoilla pyytämään, niin älä pakota itseäsi mitenkään sitä pyytelemään. Seksiä voi ehdottaa aina kunhan ei sakkolihasta ole kyse, mutta hiplailu on jo seksuaalista ahdistelua joka vain saa henkilön loikkaamaan 10 metrin päähän sinusta jos ei ole sinusta seksuaalisessa mielessä kiinnostunut oli hän sitten homo tai hetero. Minä kehotan sinua ensin keräämään rohkeutta sen verran, että pystyt vähintään sanomaan ihmisille olevasi bi-seksuaali jos he sitä kysyvät ennen kuin mitään seksiä lähdet ehdottelemaan kenellekkään.

Kaappitapauksia vihataan ei sen takia koska he ovat kaapissa, vaan sen takia koska heillä menee pupu pöksyyn viimeistään silloin kun sitä seksiä pitäisi harrastaa. Itse makasin nuorena ikää oli n 18v hetskukaverini vieressä monta yötä kun oltiin ajelemassa motskareilla ja sen tyttöystävä oli jättänyt sen joku aika sitten. Eli nukuin siinä sen tyttöystävän paikalla muutaman kesäyön.

Tokana tai kolmantena yönä se muka vahingossa laittoi kätensä mun kaulan ympärille ja sitten mäkin uskalsin vastata ja aloin muka unissani makaamaan osittain sen päällä tai ihan vieressä, joka tapauksessa kylki kyljessä. Sitten se "heräs" ja teki aloitteen ja alkoi puristella mua kullista, joka tietenkin oli täydessä juhlakunnossa.

Ei meillä kuitenkaan ollut seksiä kuin 3 kertaa ja sittemmin tämä kaveri oli hetero eli sillä oli tyttöystäviä, kunnes joutui moottoripyöräonnettomuuteen ja kuoli muutamaa vuotta myöhemmin. Tämän muistan aina, nyt olen jo kohta 60v äijä. Mulla on parhaina kavereina itseni ikäiset 22v identtiset kaksoset. He ovat kerrassaan ihastuttavat silmäkarkit ja ylpeänä esittelenkin heidät parhaina kavereinani.

Usein viikonloppuisin yövymme kolmistaan illan juhlinnan jälkeen ja kaksosten luona laitamme heidän runkopatjasängyt yhteen jolloin mahdumme kaikki kolme samaan sänkyyn. Usein huomaan yön aikana kuinka he ovat siirtyneet nukkumaan lusikkaan ja joskus jopa käsi toisen ympärillä. Se näyttää niin luonnolliselta kuin he tekisivät niin joka yö.

Usein olen miettinyt uskaltaisinko liittyä seuraan ja kietoa käden ympärille, tai ehdottaa jotain muutakin kuten tässä ketjussakin keskustellaan. Vai että insesti kaksoset, ja haluaisit vielä kolmanneksi? Tän palstan trollien taso on laskenut. En näe tuossa mitään insestiä. Kukaan ei väitä että kaksoset olisivat gay tai harrastaisivat mitään yhdessä. Sitä paitsi jotkut veljeksetkin esimerkiksi runkkailevat yhdessä vaikka ovatkin heteroja.

Tuossakin tapauksessa saattaisi olla kiinnostusta laajentaa porukkaa yhdellä kaverilla. Mitäänhän ei tietenkään saa jos ei kysy tai ilmaise haluaan mitenkään. Kaksoset jos ketkä tietävät mitenkä läheisiä samaa sukupuolta olevat voivat olla toisilleen. He myös tuntevat toisensa paremmin kuin kukaan muu voi edes kuvitella.

Sinä tunnet vain nyrkin iskun naamassasi, jos väität että homostelu, tai seksi ylipäätänsä, lähisukulaisten kesken on tervettä ja normaalia. Luetun ymmärtäminen ei ole selvästi parhaimpia taitojasi..? Siis pohjimmiltaan kyseessä on ihantuminen parhaaseen kaveriin tai tässä tapauksessa kavereihin.

Nyt taas muistankin miksi en homomiehistä tykkää. Terve heterojätkä ei ikimaailmassa runkkaisi toista kundia, saati sitten veljeään. Seksi sisarusten kanssa ei ole millään tavalla normaalia, oli kyseessä sitten tyttö tai poika, hetero, hintti tai lepakko. Eiköhän tolla runkkailulla tarkotettu ihan itsensä runkkausta mutta niin että se toinen on samassa tilassa.

Mikä mättää, missä ihmeen kuplassa olet elämäsi elänyt? Normaalia tai ei, kaikenlaisia asioita tapahtuu tässä elämässä, myös veljesten yhdessä runkkailua, joko omaa tai veljen kullia. Hyväksy faktat, äläkä mieti sitä mikä on "normaalia".. Ihmeellisistä asioista provosoidut, tuollaista vaan tapahtuu vaikka se kuinka "ahdistaisi" sinun pientä ahdasta mieltäsi.

Olen kuullut sellaisesta eheyttämisestä. Eikä sillä muuteta heteroita homoiksi ja bisseiksi? Yks absuidemmista jutuista oli,kun kundin tyttöystävä,jonka kanssa meni naimisiin.. Ei heteromies todellakaan ala runkkailemaan toista miestä, saati imemään. Sellaista, joka tykkää molemmista sukupuolista kutsutaan biseksuaaliksi.

Heteromiestä ei "käännytettyä" saa, heitä kun seksi toisen miehen kanssa ei voisi vähempää kiinnostaa. Vai haaveileeko homomiehetkin salaa sen kaveritytön pillun nuolemisesta? Se on outoa, että lässytät jotain naiiveja homojen runkkutarinoita heteromiehistä. Muistakaa, että ei tarvitse itkeä jälkikäteen jos tulee nyrkkiä naamaan.

Sillä ei ole mitään tekemistä homofobian kanssa, mutta seksuaalinen häirintä ja ahdistelu ovat todella vakavia rikkomuksia toisen koskemattomuutta kohtaan, josta sietääkin saada selkäänsä. Jos oot kiinnostunut toisesta ihmisestä, niin juttele, kysy, puhu, mutta älä jumalauta tee kehenkään lähempää tuttavuutta ilman toisen selvää suostumusta!

Tätä ketjua kun lukee, niin muistuikin mieleen miksi en huoli homomiestä kaverikseni. Olkoot omissa porukoissaan toisiaan runkkailemassa ja lähentelemässä.

Olen aina ollut suvatsevainen myös homomiehiä kohtaan, mutta voin luvata että turpaan tulee jos ei puhetta uskota ja aletaan väkisin lääppimään. Onko se niin vaikea tajuta että heterot on heteroita, ja meitä ei miehet kiinnosta? Ajatuskin kyrvän imemisestä ällöttää. Ja myötähäpeä tulee kun lukee näitä homojen heteromiesrunkkufantasioita. Surullista luettavaa tämä ketju.

Lähes kaikki mun kavereista on heteromiehiä tai heteronaisia, ja kunnioitan niitä heteroina ja ne kunnioittaa mua sellaisena kun olen. Mä en ymmärrä miksi monilla homoilla on joku pakkomielle tuputtaa omaa seksuaalikäyttäytymistään heteroille, vaikka tietävät näiden olevan heteroja. SItten kun joku viitsii sanoa "lopeta", niin alkaa helvetinmoinen nyyhkytys homofobiasta ja kehäpäättely siitä, että tyypistä ei tykätä siksi kun se on homo, vaikka itse provosoi ja ärsyttää sen minkä kerkeää.

Homojen mielestä olenkin useimmiten homofobian sisäistänyt homo, kaappihomo tai jotain muuta vain siksi, koska satun olemaan hieman eri linjoilla omaa homouttaan alleviivaavien ihmisten kanssa. No mitä vittua sit teet tääl homojen palstalla?!

Olet aivan normaali homo: Oli pakko juosta pois huoneesta ja heti sikiöasentoon kädelle vessan lattialle nytkymään. Moniko runkkaa teistä kun tätä lukee? Mulla kaks kullia kädessä, pari perseessä. Oon yli 60, reilusti. Mä runkkaan kans, mut piti käydä paskalla välillä. Kun oon runkannut otan kohta kyrvän käteen ja alan tyydyttämään itseäni. Melkein yhtä kivaa kun runkkaus.

Vai mitä sä tarkoitit? Tarkoitin penistä, eli munaa. Autoista ensimmäisen turbon kehitti Okuma. Elettiin kevättä Boschin tehtaalla Bayerissa. Se turbo vaan muutti kaiken. Nykyään autossa runkkailu on helppoa kun vääntöä ja pelit systeemit.

Ennen runkkauksessakin oli meininkiä. Nyt sekin on liian helppoa eikä kukaan edes välitä siitä. Mulla on muuten runkun ennätykset hallussa.

Sisähallissa 27 kertaa päivässä ja ulkona tulkinnasta riippuen. Autossa runkkaaminen on parasta oma aihe p-parkki. Joskus meitä oli 16 bemua rivissä ja kaikilta tuli yhtäaikaa. Pakoputkeen runkkaaminen on toiseks parasta. Kerran katsastuksessa alettiin spontaanisti runkkaan toistemme pakareita. Vähän väsynyt noihin turbojuttuihin. Runkkailin kerran kaverin kanssa pitkän empisen jälkeen, mut äijä otti munan esiin.

Mä oli ihan et mitä. Sittemmin opin et runkata voi monella lailla. Mulla ei oo koskaan siihen liittynyt mitään sukupuolista. Kakka ei tuu jos en runkkaa sitä samalla, musta ihan ok. Muna on musta saastanen elin, just sopiva ämmien suuhun.

Oon usein runkannut junissa ja huoltsikoilla silleen mentaalisesti. En oo oikein ees tehny mitään mut sit on yhtäkkiä housut täynnä paskaa ja spermaa? Sitä vaan tulee ja mä laukeilen siinä karkkihyllyn takana ihan simona ja puren kieleen ja kouristelen. Mua on viety sairaalaan ja luultu epilepsiaksi mut mä oon vaan yrittänyt sanoo, et mä vittu vaan tulin. Tosi homoja täs edell on liikkeellä varokaa vaan ett että laita kalua paskanreikään saatte aidsin.

Addun voi saada myös liiasta runkkauksesta. Enkä nyt puhu käteenvedosta. Olen itse 63 ja runkkauskaverini 87, kaikki sujuu omalla painollaan. Tapaamme metsässä viikottain ja runkkaamme toisiltamme aivot pellolle.

Vaippoja käytämme jo muutenkin molemmat. Vielä kerran tavoitteena on saada molemmilla seisomaan. Tuleeko teilläkin aina runkatessa hiukan paskaa housuihin? Ei ehkä varsinaisesti kiinteää ainetta mutta sellaista lientä? Matkoilla ilman vaimoa muutaman kerran vuodessa.

Jos osun kotiseudullesi, voisimme harrastaa yhdessä. Pääsetkö itse liikkumaan yksiksesi? Lakanoilla se homma tuntuu hyvältä, mutta kyllä yleinen veskikin käy.

Toinen seisoo, toinen istuu. Voidaan mennä Transitillakin - takana mahtuu montakin äijää vähän tutustumaan toisiinsa. Käytkö koskaan täällä Kouvolassa päin?

Aika hekumalliset fiilikset ainakin mulla. Perseenreikä niin valmiina laajenemaan. Mä voin kysyä töistä porukkaa. Aika usein hanskataan miesten kesken ja maistellaan jankkuja. Mikä on kovin nopeus missä ootte ottanu toiselta yli kymppiseltä kyrpää poskeen? Otin kerran kolmea yhtäaikaa Toijalan kohdalla motarilla, oli mittarissa ja kyrvät oli kaikki ihan löysiä. Mulla vaan , mutta perse etulasissa imutin kahta takapenkin veteraanirunkuttelijaa. Kaveri näki ja ajoi.

Kaikki lauettiin orkkuihin samaan aikaan. Kyrvät otettiin peliin vasta tokassa erässä. Ekassa vasta imuteltiin ja runkkailtiin. Mut siis vauhti ja auto tietysti Bembbu. Voitteko kertoo mitä tarkotatte runkkaamisella, kun toiset puhuu peppupanosta ja toiset käteenvedosta? Ite on ajatellu määritelmän niin että kun nussi jotain joka ei oo elävä oma käsi, tai egyptiläinen niin runkkaa. Oman G-pisteen löytäminen on parasta runkkaamista, joskus aika hankalaa tosin. Kerran terskani pingottui niin että luulin että se repee.

No käteenveto on runkkaamista. Tai se kun työntelee perseeseensä jotain. Mitä oottte työntäneet, itellä parhaat on pyörän sisäkumi uuh ja vasta ostettu kravatti. No vaimon ostama, olispa tienny miten hyvät fiilikset siitä tuli. Parhaat mitä vaimosta on koskaan tullu. Go Kouvola go 5. Voisin tulla Kouvolaan mutta mennään oikein huoneeseen Vaakunaan niin on siistimpää. Satasella saat naida mua suoleen niin paljon kun remeli kestää. Olin käymässä Hgissä pari vuotta sitten.

Keltaisessa Ruusussa tapasin toisen vanhan ukm: Suutelimme kiihkeästi ja kaivoimme toistemme kyrpää esille. Maistui niin makealta, että menimme koppiin. Pari tuntia hyväilimme toistemme alastonta vartaloa. Voihkimme ääneen ja kuiskimme rivoja sanoja toisillemme. Meitä kuunteli kopin ulkopuolella varmaan iso jengi.

Koppi hytkyi ja rytisi naiskentelumme aikana. Vastaa alkuperäiseen viestiin vanhana runkkaus Olen jo 60v mies ja naimisissa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta.

.. 7. maaliskuu Yksin runkkaaminen ei pitkän päälle tunnu mukavalta. Antakaa vinkkejä,kiitos. 0 . Ja jos toinen kundi alkais laittaa kaluaan mun reikään. Mitäs siel kuinka pullottaa kertokaa van vapaasti omin sanoin, kuten koulussa opetettiin. 0 sairastuvat vanhemmiten (nvuotiaina) sairauteen nimeltä homo!?. Onko normaalia katsella kaverin runkkausta vai peräti itsekin runkata kaveria? . Ihan turhaan koska kumpikaan ei vielä tiennyt miten orkku saadaan ja olivat vain työnnelleet piliä Olen tosi iloinen ettei tyttöjen väliseen liittynyt mitään homo- leimaa, vaikka selvästi seksiähän se oli. . Lue asiantuntijan viisi vinkkiä!. joulukuu Kuinka moni fantasioi samasta sukupuolesta? laitto käteni munalleen ja runkkasin sen isoa kalua niin kauan kun laukes ja minä suuhun.

Por follando porno masage erotico hentai folla a su hija latinas calientes xxx videos porn hentai porno españolas free streaming porn porno peliculas pornos español gratis lisa ann porn espanol fotos gordas xxx hana montada tetona sexo amateur porno con camara oculta sexo por el coño peludo porn porno de masajes lesbianas viejas sexo masajes porno maduraa maduritas. cumlouder xxx chicas guarras videos amateus transexual pornoo porno lesbianas xvideos sexo gratis de lesbianas xx secretarias porno xxl porno.

con los mejores videos x video paginas porno español videos xx porno 80 moras xxx hentay porn porno tias con rubias 19 porno rubias xx tetonas videos eroticos mujeres en la exploradora porno tetas chicas porn tube madelyn monroe videos xxx porno virgenes xxx porno en castellano maduras.

con maduras follando gratis abuelas follando con mujeres maduras x putas video porno putas españolas gratis maduras pollas gordas follando porno sadomaso porno sexso gratis en la playa ver video gratis peludas seso duro xxx mama pornosex coño videos gratis videos de abuelas gratis buenas desnudas videos eroticos gratis videos porno españoles películas porno de pajas despedida soltera porno negra culona superguarras ver videos follando culos de maduritas porno gratis pelicula porno xxxl videos porno gratis 18 porn espanol tetas en la secretaria follando videos pornos lesbicos sexo gratis juegos porno gratis duro porno maduras porno español gratis videos de lesbianas españolas follando videos porno nuria porno xxx follamdo pornotube hd gratis desvirgacion anal extremo tias desnudas porno gratis porno de lesbianas pono gratis sexo con amor xxx tetas pequeñas mujeres maduras cachonda videos gratis maduritas hd videos porno gratis en directo xxx porno francesas ashton pierce follar abuelas folladas porno gratis porno viejas maduras.

con bideos pornos gratis amateur ashton pierce webcam porn muyzorrras putas vergas grandes tetas naturales follando rubias peludas web cam gratis diario ver videos porbo gratis videos porbo gratis masajes lesbianas xvideos porno xl tube porn abuelas amateurs gratis pornstars famosas gordas maduras folladas de maduras spanish porn xxx grati jinx maze ver vídeos eróticos gratis maduritas folladoras maduras gratis videos gratis lesvianas gratis porno real tias buenas jovenes trios videos porno de sexo xxx videos de chicas sexo hd porn free hd tube videos porno americano videos porno mature porn videos eroticos putas sexo transexuales follando porno duro vintagexxx videos gratis video porno maduras hd videos pornograficos gratuitos videos pornos de tetonas videos abuelas culonas gratis embarazadas follando videos pornos de follar por el amor xxx interracial videos ver pelicula porno barbosa lesbianas porno negros travestis follando porno bisex interracial striptease xxx porno gratuitos transexuales follando por dinero torbe porno porno amateur xl xxx japonesas playas nudistas videos porno lesvico travesti ponferrada vídeos porno latino amateur porn muyzorrras putas tetonas y tetonas desnudas virgenes porno videos x gratuitos chicas caliente porno de negras desnudas poprno milfs porno.

: Runkkaus vinkkejä kuinka saada homo kalua

Runkkaus vinkkejä kuinka saada homo kalua Vasektomia hinta treffi seksi gay
Runkkaus vinkkejä kuinka saada homo kalua Voihkimme ääneen ja kuiskimme rivoja sanoja toisillemme. Kik turvallisuus Kun välillä näkee nuorten ihmisten alle 18v laittavan Kik-seuranhakuilmoituksia nettiin, niin onko ne jotain pervoja jotka valehtelevat ikänsä ja haluavat raiskata lapsia vai ovatko he sen ikäisiä mitä väittävätkin olevansa. Ite on ajatellu määritelmän niin että kun nussi jotain joka ei oo elävä oma käsi, tai egyptiläinen niin runkkaa. Vanhan ja nuoren naisen lesboilu. Minut tekevät kuumaksi tällä hetkellä mm.
Runkkaus vinkkejä kuinka saada homo kalua 415
Runkkaus vinkkejä kuinka saada homo kalua 311

Runkkaus vinkkejä kuinka saada homo kalua

A gay shemale salo sex