Homoseksuaaliset Kokoukset

Seksilinja kinky homoseksuaaliseen

Sitä ei käytetä vain, koska töissä oli paska päivä, tai koska vaimo nalkuttaa ja lapset ovat gootteja. Ellet usko minua, kehotan sinua kilauttamaan vaikkapa Esko Riihelälle. Ja ookoo - rehellisyyden nimissä on todettava, että kyllä minä itsekin sitä äänimerkkiä joskus olen varovasti sormellani nokkinut.

Yleensä kuitenkin liikennevaloissa, sen jälkeen kun vihreä on palanut jo minuutin ja edessäolevan auton kuski on vielä keskittynyt ripsivärin korjailemiseen takapeilin avulla. Siinä tilanteessa kyseiselle henkilölle voi olla ihan asiallista huomauttaa sekunnin tyyttäyksellä, että voisi olla aika siirtyä eteenpäin.

Silloinkaan ei tarvitse nojata siihen koko painolla vähintäänkin power nap in kestoiseksi ajaksi. Olisin kävellyt autosi luokse, ja elehtinyt hymyillen, että sinun tulee avata kuskinpuoleinen ikkunasi.

Jos minulla olisi ollut mukanani se yksi tilanteeseen sopiva esine, olisin sen tehnytkin. Nyt tyydyin vain esittelemään sinulle yhtä sormeani ajaessani ohitsesi. Mulle kerran Audimies tööttäili kun kehtasin kävellä hidastamatta hänen eteensä - suojatielle. Näytin myös keskaria ja pahaa silmää. Tuli tosta pahasta silmästä mieleen ystäväni, joka aina autoillessaan pudistaa päätään ja mulkoilee, jos näkee törppöjä ja hän jaksaa aina mainita tästä pään pudistamisesta ja mulkoilusta, että "en tiedä huomasiko se törppö D Juu liikenteessä harvemmin toisen kuskin mulkoiluja tai pään pudistuksia ehtii huomioimaan.

Mutta jalankulkija voi aina mulkoilla, ja pitääkin: Se on mulla ihan tapana suojateitä ylittäessä, että jos näen autoilijan tulevan kovaa vauhtia kohti niin tuijotan sitä pahalla silmällä kunnes se tajuaa jarruttaa jos se ei siis tajua siitä suojatiellä kävelemisestä jo. Olisit vaan käynyt sanomassa suorat sanat audimiehelle että "Herää pahvi!

Minulla on kotiavaimissa Hugo-avaimenperä. Oltiin taannoin eksän kanssa ulkoiluttamassa koiraa, ja ylitettiin siinä tietä suojatien kohdalla. Huomattiin, että suojatietä lähestyy auto, joka ei näytä olevan hidastamassa ollenkaan. Ehdittiin siinä nipinnapin alta pois, mutta jos koira olisi esim. Eksä sitten tietty ihan ansaitusti näytti kuskille valittua käsimerkkiä. No mitä teki tämä kuski? Pysäytti auton jalkakäytävälle, nousi autosta ja alkoi huutamaan eksälleni että "mitä sä mulle keskisormea näytät???

Olet kyllä täysin oikeassa että tuossa tilanteessa töötin käyttö oli täysin turhaa eikä tarkoituksena ollut kuin pistää Audimiehen kiukkua eteenpäin. Olisikohan Audimies ollut tyytyväinen jos sä tästä aiheutuneesta mielipahasta olisit kotona sitten huutanut miehellesi? Itsellä on niin huono reaktionopeus hermojen menetyksen ja tööttikäden välillä, etten paina sitä vaikka syytä olisikin teini puskee skootterilla liikenneympyrässä eteen ja pakottaa minut äkkijarruttamaan keskellä ympyrää , koska äänimerkin käyttö tarkoittaa poikkeuksetta samaa kuin huutaisin: Auton varustelu jatkuu, kiitos vinkista!

Kirves jo on poronhoitoalue ja juomakippo koira sekä tietysti ensiapulaukku, raappa ja harja. Tämän tilanteeseen sopivan esineen hankin seuraavaksi. Voisin hankkia vastaavan myös töihin ja aina kun joku möläyttää jotain ihan pösilöä niin tilanteeseen sopiva esine vain käyttöön. Mä olen nyt jo puoli päivää miettinyt, että miten tuo kirves ja poronhoitoalue liittyy toisiinsa. Että jos vesikauhuinen poro hyökkää kesken sunnuntaiajelun, niin sitä voi kalauttaa hamarapuolella ohtaan?

Ite en kyllä pystyis kituvaa poroa tappamaan, mut voisin lainata kirvestä jollekin, joka pystyis. Eli taas uus vakivaruste autoon; pysyvä ja porontappoon kykenevä matkaseuralainen!

Työkaverini on kahdesti joutunut pistään poron kylmäksi kolarin jälkeen. Eka kerta meni kenttälapiolla ja toisella kerralla oli jo kirves mukana. En minäkään tiedä pystynkö, mutta kait se on vain pakko. Sehän ois eläinrääkkäystä jättää elukka raanaan. Eikös viime viikolla ollut uutinen, jossa autoilija oli törmännyt lapseen, jatkanut matkaa ja piipahtanut poliisiasemalla tekemässä lapsesta ilmoituksen? En tietenkään ole vihainen: Mutta joo, tuo mela mekkoon ei ole kauhean korrektia kieltä.

Tai siis todella kaukana siitä hyvin monella eri tasolla! Näh, riippuu siitä, millä tasolla?! Mutta siis tajusin kyllä. Mutta miten olet kyennyt pitämään kirjaa koirakäynneistä ja viinipulloista?

Tässä omat, ankeammat noin-lukuni: No en mä olekaan niistä mitään excelejä vääntänyt: D Näppituntuma-arviolla ja keskikulutuksella mennään, mutta jotain on ihan laskettukin! Jos oikein olisi alkanut räpimään niin tuosta olisi voinut vielä vähentää ne kerrat, kun Mosse käytti. Ja ennen kuin joku ehtii kommentoimaan että mitessitäkoiraavaan2kertaapäivässäkäytetään , niin todettakoon, että meillä on iso ja aidattu piha, jossa se saa juosta vapaana.

En jaksa aloittaa blogia, kun sitten pitäisi aktiivisesti ylläpitää ja vastata mahdollisiin kommentteihin. Siksi olen päättänyt toistaiseksi vain kommentoida muita.

Tämä on paljon hauskempaa. Ja ehtii tehdä käsi sipsipussissakin tätä. Oikeasti olen sitä mieltä, että sipseissä on jotain huumetta seassa. Voisin syödä sipsejä aamupalaksikin. Onneksi ankara juoksuharrastukseni kumoaa sipsien tuomat läskiysvaikutukset, enimmiltä osin. Ja viinistä en luovu vaikka naamasta näkyisi mitä.

Joskus mietin, mitä jos tunnustaisi itselleen olevansa alkoholisti? Sehän meinaa, ettei saisi koskaan juoda pisaraakaan. Mieluummin tunnustan itselleni olevani viinin suhteen hyvin eteläeurooppalainen.

Onko eteläeurooppalaisilla tuo alkoholismin raja eri kuin tiukkiksilla suomalaisilla? Mä en itseasiassa tiedä, miten siellä suhtaudutaan alkoholiin - siis muuta kuin sen, että ei siellä koskaan kukaan niin naamat ole kuin Suomessa. D Juomakulttuuri vissiin hieman erilainen. Mun oma määritelmä ja siis disclaimer: Vaikka varsinaisten määritelmien mukaisesti mä kait juonkin yli riskirajojen, mikään noista yllämainituista ei ole mun kohdalla totta nojoo, ehkä niinä kahtena krapulapäivänä puolen vuoden sisällä olisin saattanut perua, jos olisi ollut menoja.

Pakko kyllä sanoa tuosta alkoholin käytöstä, että olen nähnyt ihmisillä pienemmilläkin määrillä maksavaurioita. Toki itse päätät mitä riskejä elämässä otat, mutta olet kuitenkin vasta nelikymppinen, ja jos viininjuonti jatkuu samanlaisena, niin voi olla että ehdit saamaan siitä ihan oikeita terveyshaittoja elämäsi aikana. Mihinkään absolutismiin ei tietty ole tarvetta, mutta jos vaikka arki-viineistä osan vaihtaa veteen, niin silläkin pääsee pitkälle ja viini maistuu sitäkin paremmalta sitten viikonloppusin.

Joo, olen tietoinen pitkäaikaisen alkoholinkäytön vaikutuksesta maksaan. Ja tupakoinnista keuhkoihin, ym. Mutta kiitos kuitenkin huolenpidosta. Mulla on vähän semmoinen maailmanloppumeininki, että hirveän vanhaksi ei tosin ole tarkoituskaan elää Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. Mossadin kanssa vietettyä yötä, ja yhteensä 11 Mosse-tapaamista 24 seksikertaa Woohoo, mulla on ollut seksiä keskimäärin kerran viikossa viimeisen puolen vuoden ajan, näin niinkuin tilastollisesti. Mossadin kanssa, paitsi jos 2 tekstiviestiriitaa lasketaan mukaan 2 räkäitkukohtausta ei liittynyt riitoihin Netflix-tuntia 2 elämästä ni poistunutta poistettua ihmistä T ja Turkish 2 elämääni tullutta ihmistä joku Mossen hevihemmokaveri ja yhden israelilaisen bändin kitaristi, molemmat Facebookiin Mitä tästä listasta voi päätellä?

Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Vai annoit sinä loparit Turkishille. Jep, näin pääsi käymään. Sipsit ja viini - ikuinen nuoruuden lähde.

Mten ni turkish poistettu? Tästä ei ole erikseen raportoitu, wt?? En mä ihan kaikkea heti raportoi ;. Luvuista päätellen sulla on kyllä aikas mukava elämä! Että jos meitä ei samat asiat naurata niin se mä olen automaattisesti huumorintajuton? Viittasin siis kommentilla ennen kaikkea itseeni!

..

: Seksilinja kinky homoseksuaaliseen

SEX JYVÄSKYLÄ FRESSI GAY SEINÄJOKI RYHMÄLIIKUNTA Onneksi ankara juoksuharrastukseni kumoaa sipsien tuomat läskiysvaikutukset, enimmiltä osin. Hän on tottunut haastamaan, vaan ei olemaan haastettu. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin, seksilinja kinky homoseksuaaliseen. Itseasiassa olen nyt aika pihalla, suoraan sanoen. Ja kuten en ikinä tuomitse mitään ruokalajia ensin maistamatta, päätin, etten myöskään tuomitse sitä vähän erilaista seksiä ensin tarkkaan ajattelematta, mitä se itseasiassa pitää sisällään tai miltä se voisi tuntua. Mä hädintuskin jaksan normaalia ihmissuhdetta mutta entäs sit suhde jonkun persläven kanssa? Hän kiusaa minua käsillään ja lävistetyllä!
Seksilinja kinky homoseksuaaliseen Marokossa toisaalta on käsittääkseni vähän tuplastandardit sille, mitä naiset ja miehet "saa" tehdä, eli ihan asiallinen pohdinta! Olisiko tämä voitu välttää, jos olisin voinut ollut läsnä? Musiikkina oli kevyttä musiikkia, esim. Kun hän rajojensa puitteissa yrittää parhaansa auttaa. Unen painamilla äänillä kuiskutellaan höpöjä, pieniä suukkoja satelee kehon ympäri. Minulla on suhde toimistossamme työskentelevään naispuoliseen harjoittelijaan, joka on juuri 19 vuotta täyttänyt hyvin kypsä ikäisekseen. Joo, ymmärrän toki tämän pointin:
LIVE SEKSI CHAT HOMOSEKSUAALISEEN SEKSIÄ TURUSSA Hän ei halunnut, että ihmiset surisivat hänen poismenoaan, mutta sen asemesta muistelisivat hänen elämäänsä — mieluiten anekdooteilla, jotka kirivät hymyn suupieliin. Minusta kauheinta näissä ihmisissä on se, että aina ne jonkun löytävät heittopussikseen. Itse en ole kerrassaan yhtään mitään olen täyskovakalloinen täysin mutta totuus on Kristus. Unet on ylipäätään mun mielestä tosi mielenkiintoinen aihe, joista voisi jauhaa vaikka kuinka. Juuri tuollaista samanlaista kontrollointia, kuin sinäkin kuvasit, haukutaan jatkuvasti naisen ulkonäköä ja kerrotaan, että miten sussa on jotain vikaa koska Tämänkaltaisia havaintoja olen ollut tekevinäni "lapsellisten" ystävättärieni keskuudessa joo.
Sihteeri hämeenlinna ilmaiset gay seksi kuvat Jos sen vaikka voisi rakastaa ehjäksi? Yleensä kyllä tuppaavat klusteroitumaan tietyille ajankohdille. Olen toki ennenkin ollut ulkopuolisessa suhteessa, mutten näin nuoren naisen kanssa. Ei yksinkertaisesti vaan kerta kaikkiaan kuulu sulle. Kun menimme illalla nukkumaan, Kitarapoika käpertyi ihan kiinni minuun ja kuiskasi ujosti: Kun sipsithän näkyy myös vyötäröllä ja se ei käy .
HOMOSEKSUAALISEEN MOBIILI NETTIAUTO ILMAISTA PUHELINSEKSIÄ Toinen on rakastunut, "seksilinja kinky homoseksuaaliseen", eikä tiedä, mitä tehdä, seksiä tekisi mieli, mutta kun uskontokin Jälleen kerran erittäin viihdyttävää luettavaa! Pienin askelin asenteet muuttuvat. Tulipas painajaismainen takauma sisaren entiseen. Ensiksin asento, jossa tuota teksin ja peilikö olisi apuvälineenä? Yikes, että osaakin olla kamalia kumppanivalintoja joillakin ihmisillä Tämä oli itsellekin ensimmäinen kerta ja huomaan, että nyt vasta ymmärrän enemmän lähipiirin suuria menetyksiä.

Mossadin esittämiin kysymyksiin useimmiten sanomalla, että olen avoin ajatukselle. Tai että se jopa kiihottaa minua ainakin ajatuksen tasolla. Mikä ajaa miesraukan hulluksi himosta. Mutta en minä ainoa ole, jonka seksuaalisia rajoja verbaalisella tasolla koetellaan; myös minulla on mielikuvitus ja fantasiani, ja niistä ammentamalla olen onnistunut hämmentämään miestä huomattavissa määrin.

Jossain vaiheessa hän totesikin, ettei ilmeisesti olekaan ainoa kinky bastard tässä suhteessa; ja ymmärsin myös, että tämä oli hänelle ennenkokematonta kuten myös useammat ehdottamistani asioista, haha.

Hän on tottunut haastamaan, vaan ei olemaan haastettu. Mitä lie kesykissoja tähän asti paijjaillut. Mitä enemmän ja avoimemmin puhumme jopa kaikkein villeimmistä fantasioistamme, sitä laajemmaksi tulevien seksuaalisten kokemustemme lista kasvaa. Ja ei — emme aio riippua seksikiikussa tai kävellä kämppää ympäri tuhat kumista anustappia joka reiässä jokaikinen kerta; totta kai mukaan pitää mahtua myös ihan tavallista seksiä, hellyyttä ja läheisyyttä.

Itseasiassa olemme sopineet, että aloitamme rauhallisesti rakastelemalla; tutustumme kiireettä toistemme kehoihin ja mieltymyksiin, ennen kuin lähdemme revittelemään millään tasolla.

Mutta jotenkin on semmoinen hytinä, että tämän miehen kanssa meno siirtyy ihan uusiin sfääreihin. Mikä puolestaan saa ihoni kirjaimellisesti kihelmöimään himosta kaipauksesta.

Mossad on muuten ensimmäinen tapaamani mies, joka preferoi alapään runsasta karvoitusta häpykummulla. Minä taas olen ollut pientä tupsua jota en Mr.

Mossadille kuvaillut Hitler-viikseksi muuten, köhköh lukuunottamatta paljas jo vuodesta… Heh, se on näköjään pienestä kiinni.. D Mutta ei ne höylät ihan kokonaan hiiteen lähde, pitäähän sitä nyt vähän trimmata Mä en kyllä miehen takia runsasta karvoitusta taitaisi kuitenkaan kasvattaa.

Häpykummulla juu pieni karvainen tupsu, mutta ei kiitos enempää. Joo siis joskus oon laiskalla päällä ja jää sheivaamatta hieman liian pitkäksi aikaa, mutta itse siis olen se, joka siitä ensimmäisenä häiriintyy eikä mies.

D Miehen karvat ei btw mua kuitenkaan millään tavalla haittaa mieluummin niin kuin kokonaan karvat ajeltuna! Piti kai jotain muutakin kommentoida kinkyysjuttuihin liittyvää , mutta unohtui tuohon karva-asiaan takertuessa. Mutta todetaan nyt sitten vain, että ihanaa rakastavaisten "perus"seksiä meilläkin kaivataan, mutta onneksi molemmilla on moniin kinkympiinkin juttuihin mieltymyksiä, joilla seksielämää maustetaan melko usein enemmän tai vähemmän.

Joo siis en minäkään mitään luvun saksalaisten pornoleffojen karvoitusta aio kasvattaa: D Vaan just noin että häpykummulla trimmatusti ja muotoillusti tavaraa ja muuten mennään sileällä iholla: Siis tarkoittaako teistä ihan vaan se ettei sheivaa "luvun saksalaista pornoleffojen" karvoitusta?

Todella moni nainen ei sheivaa, mutta koen vähän oudoksi että heidät kaikki pitäisi luokitella tuolla tavalla Onko tosiaan niin outoa ettei koe tarvetta sheivata vaan pitää itsestään sellaisena kuin on? On yhtä ok sheivata, ja minusta tuntuu omituiselta että tavallisen karvoituksen pitäminen luokiteltaisiin "pornoelokuva" -tyyliksi.

Miehillehän ei samassa mittakaavassa vastaavia vaatimuksia esitetä: Itse jännitin etenkin nuorena uskallanko edes riisua vaatteitani pojan edessä koska häpykarvoitus kuvattiin niin saastaiseksi ja likaiseksi asiaksi, mutta toisaalta en halunnut alkaa sheivaamaan vain saadakseni hyväksyntää. Onneksi ketään miestä ei ole pätkääkään kiinnostanut se paljonko ja millaista karvoitusta on: No ei, kunhan kärjistin: Jokainen toki itse päättää, mitkä karvat kehonsa jättää ja mitkä ei - tämähän oli vain nyt tämmöisen entisen ikiposliinin oma mielipide, eikä mikään yleinen antifeministinen totuus Syntisen mukava hetki istua kesken työpäivän tuolissa joka hieroo samalla niskojani.

Luen tätä ja ohitse kulkevat työkaverit luulevat minun tekevän jotain työhön liittyvää. Valokuvaaja on huomaavainen, kohtelias, hellä. Koko ajan koskettelemassa, suukottelemassa suuta, kaulaa, ohimoa, kättä, olkapäätä. Silittelee, vetää lähelleen, kertoo, kuinka kaunis minä olen; kuinka pehmeältä kehoni tuntuu hänen kehoaan vasten. Ellei muuta niin pitää kädestä kiinni, hivelee peukalollaan peukalonhankaani, katsoo minua intensiivisesti ja hymyilee ujohkoa hymyään.

Hakee sanoille synonyymeja kätkeäkseen änkytyksensä, valitsee ne helpoimmin lausuttavat. Makuuhuoneessa hän ei hae sanojaan. Änkytyksestä ei ole tietoakaan, kun hän kuiskailee korvaani käheästi tuhmuuksia, jotka saavat väreet juoksemaan selkäpiitäni pitkin.

Hän on itsevarma ja tietää vaistomaisesti, miten pitkälle rajani venyvät; miten tuottaa kipua juuri sen verran, ettei se satuta vaan kiihottaa. Ruskeitten silmiensä pupillit ovat laajenneet hämärässä äärimmilleen, silmänsä ovat melkein mustat; hän voisi näyttää julmalta, ellei hymynsä pehmentäisi kasvonpiirteitään. Hän kiusaa minua käsillään ja lävistetyllä! Lopulta hän heltyy, antaa minun kivuta kliimaksiin, jonka jälkeen olen nyyhkyttävä ihmismytty, jonka hän kerää syliinsä ja suukottaa lohduttavasti, rutistaa lujasti itseään vasten.

Liian aikaisin koittavaan aamuun herätään väsyneinä, mutta onnellisina. Unenpöpperöisiä hymyjä, toisen kehon nuuskuttelua, kainalossa kiehnäystä. Unen painamilla äänillä kuiskutellaan höpöjä, pieniä suukkoja satelee kehon ympäri. Vahva kätensä kietoutuu niskaani ja vetää minut lähelleen kuin en painaisi mitään. Poskeani pistelee varta vasten ajellun rintakarvoituksen sänki, kun vien kättäni alaspäin hitaasti ja haparoiden. Hän nostaa leukaani ja painaa suunsa vaativasti suutani vasten, työntää kielensä hitaasti tutkimaan, hivuttaa kätensä lantiolleni ja puristaa sormenpäiden kokoiset mustelmat; hän tulee päälleni lähes kärsimättömästi ja työntyy minuun kyselemättä, itsevarmasti, rajusti.

Kätensä etsiytyy kaulalleni, toinen puristaa taas lantiotani ja tajuan, etten voisi pyristellä vapaaksi, en vaikka haluaisinkin. Silti luotan, luotan koko sydämestäni. Valokuvaaja nappaa minua ranteesta kiinni, vetää minut ylös ja taluttaa suihkuun. Saippuoimme toisemme kiireettömästi, suutelemme suihkun sateessa, kunnes tunnen hänen kasvavan vatsaani vasten.

Hän pyöräyttää minut ympäri ja painaa yläruumiini kylmiä, kastuneita kaakeleita vasten litistäen rintani; pitää kämmenensä yläselälläni ja työntyy minuun uudelleen, toinen kätensä tarraa kiinni märistä hiuksistani ja vetää päätäni taaksepäin, jatkaa melkein kliimaksiinsa asti, pakottaa minut polvilleni eteensä ja purkautuu syvälle suuhuni.

Siinä vaiheessa kun jälkiä alkaa jäädä niin liikutaan myös vaarallisilla vesillä kiinnijäännin suhteen. Kerran-pari voi mustelmat vielä selittää mutta kannattanee tehdä joku diili siitä ettei hampaan- tai kynnejälkiä jätetä.

Niitä tulee turhankin herkästi kun on kovemmat otteet. Avioliitto pidettäköön kunniassa kaikkien kesken, ja aviovuode saastuttamatonna; sillä haureelliset ja avionrikkojat Jumala tuomitsee. Mene, Toivo kiltti, pois minun tontiltani, ja lopeta niitten ensimmäisten kivien heittely, jookos.

Kristus sanoi tosiaan ''synnitön heittäköön ensimmäisen kiven''. Itse en tullut tuomitsemaan en voi kun en ole mitään mutta totuus on Kristus ja joka Kristukseen uskoo on pelastuva. Mutta Kristus kyllä jatkoi ''äläkä tästedes enää syntiä tee". Valokuvaaja valehtelee suut ja silmät täyteen rakkautta jne. Mutta minä uskon - koska haluan uskoa - että näin ei ole.

Olen mieluummin liian naiivi kuin liian kyyninen. Olen alusta asti lukenut blogia ja nyt tuli melkein huonompi, valheellisempi olo kuin koskaan aikaisemmin. Olen toki utelias tirkistelijä ja siksi täällä käyn, se aiheuttaa pohdintoja myös meidän ihmisten erilaisuudesta.

Tämä kuminauha ei tainnut aluksi olla näin pitkä? Nyt se taitaa venyä loputtomiin. Mullakin on nyt ihan erilainen olo kuin aikaisemmin, enkä valitettavasti osaa edes omaa oloani sen enempää eritellä. Itseasiassa olen nyt aika pihalla, suoraan sanoen. Joo, itsekkin myönnän olevani utelias tirkistelijä joka tätä lukee lähinnä huvimielessä ja sosiaalipornona. Kuminauhan venymisen olen itsekkin huomannut ja joo, tuntuu aika niljakkaalta. Kaipa ihmisen moraali ja arvot venyvät tilanteen mukaan.

Väistämättä mietin että mitä peliä Puuma oikein pelaat? Haet miehiltä alunperin pelkkää seksiä, mutta joka kerta joko viestittelyn aikana tai ensitapaamisilla annat itsestäsi sielustasi? Kysyttäessä ykkösmiehestä, vakuutat ettei rakkautesi häneen ole muuttunut. Ok, ehkä jotkut ihmiset kykenevät tosiaan polyamoriaan sillä tältä nämä sinun tilanteesi oikeasti kuulostavat. Itselleni tämä vaan tuntuu niin oudolta ja hieman huolettaa nyt puolestasi.

Oletko oikeasti onnellinen, koetko että tomit tällä hetkellä itsellesi rehellisesti ja omaa onnea tavoitellen? Joo, siis tuosta kuminauhan venymisestähän kirjoitin ihan oman postauksenkin, täällä. Olen itsekin vetäytymässä polyamorian kannalle, sillä rakkautta ei tosiaankaan mielestäni ole vain rajattu määrä rajatulle määrälle ihmisiä.

Koen enemmänkin, että toimin tällä hetkellä välttäen onnettomana olemista. Optimaali tilannehan olisi hyvä parisuhde ja seksi samassa paketissa, minä joudun leikkimään kahden palan palapelillä pysyäkseni jotakuinkin tolkuissani avioliitossani.

Mutta jos oikein rehellisiä ollaan, pohdin itsekin jo koko kuvion mielekkyyttä ja mietin, milloin on oikeasti sopivaa antaa periksi. Milloin on sopiva hetki antaa periksi? Kai tajuat miltä tuo kuulostaa? Kuulostaa näet aivan tajuttoman surulliselta. Uskon, että jokaisella ihmisellä on oikeus onneen ja oikeus tavoitella ennen kaikkea omaa onneaan, olemalla samalla rehellinen itselleen.

Mielestäni olet tällä hetkelä jonkinlaisessa limbossa. Oravanpyörässä, joka pyörittää sinua eteenpäin, miehestä toiseen, takaisin ykkösmieheen ja suhteenne seksittömyydestä johtuen jälleen uuteen mieheen.

Näin on käynyt nyt suhteellisen pienen ajan sisällä monta kertaa eikä tämä ole mitään paheksuntaa vaan blogista luettua todellisuutta ja pohdin vain kuinka monta kertaa aiot vielä "pyöriä" ennenkuin jotain todella tapahtuu. Vain sinä itse tiedät mikä on tarpeeksi.

Treffit.suomi24.i meis homoseksuaaliseen kuvakasa

Seksilinja kinky homoseksuaaliseen

D Juomakulttuuri vissiin hieman erilainen. Ainakin aina aikaisemmin puuma on vakuuttanut, ettei ykkösmiestä jätä - vai onko nyt käsillä jotain sellaista, että on sen aika? Viittasin siis kommentilla ennen kaikkea itseeni! Liikennevaloissa, kun joku älypää jää nukkumaan rattiin, vihreän jo vaihduttua aikapäivää sitten. Milloin on sopiva hetki antaa periksi?