Homoseksuaaliset Kokoukset

Hyvä kalu ahdas kalu gay

hyvä kalu ahdas kalu gay

Etsi Toggle navigation Valikko. Nyt tässä näin luettuani näitä keskusteluja huomasin, että yhteen kysymykseen jota usein on kysytty ette ole antaneet vastausta? Pelkäättekö menettävänne sitten tämän pointin johon voi vedota homoja haukkuessanne?

Siis kysymys kuuluu mikä erottaa homojen perse-paska-panon heteroiden perse-paska-panosta? Miksi se on niin kamalampaa työntää penis paskaseen miehen persereikään kuin työntää penis paskaseen naisen persereikään?

Joku edes voisi jotenkin valottaa miksi miehen paska on kamalampaa kuin naisen paska. Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. Kik turvallisuus Kun välillä näkee nuorten ihmisten alle 18v laittavan Kik-seuranhakuilmoituksia nettiin, niin onko ne jotain pervoja jotka valehtelevat ikänsä ja haluavat raiskata lapsia vai ovatko he sen ikäisiä mitä väittävätkin olevansa. On luonnotonta harrastaa seksiä samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa.

Itse en käy naisenkaan persereiässä. Etkö edes ymmärrä luettua? Et siis satu tietämään, että anaaliyhdyntä on heterosuhteissakin varsin yleistä. Ja kysymys oli, se vielä kerran toistettakkoon: Tai taitaa olla niin, että et käy missään reiässä Ihmettelen vain, että mitä kyseinen asia sinun elämääsi liittyy ja miten se sinua liikuttaa, kun et sitä kuitenkaan missään näe, käsittääkseni. Ei minuakaan kiinnosta yhtään se mitä itse puuhaat makuuhuoneessasi tai jossain muualla.

Sinun mielestäsi se on luonnotonta ja sinulla on oikeus mielipiteeseesi, mutta tuskin tämä palsta on kuitenkaan oikea paikka tuollaiseen "jeesusteluun". Heteroilta ei näemmä saa vastausta siitä, miksi he niin hyvin viihtyvät tällä palstalla ja valitettavasti "häiriköivät" ahdasmielisillä kommenteillaan.

Sinun paksuun kalloosi ei näytä mahtuvan, että keskustelun aloittaja EI kysynyt mielipidettäsi homoseksin "luonnottomuudesta", vaan siitä miksi miehen paska on muka kamalampaa kuin naisen.

Pystytkö antamaan asiallisen vastauksen tähän yksinkertaiseen kysymykseen? En ole sama henkilö, joka viestiketjun aloitti. Mutta paksukalloisuudesta puheen ollen Nyt ei ole kyse siitä mikä on luonnollista tai mikä on luonnotonta, vaan mikä erottaa homojen perse-paska-panon heteroiden perse-paska-panosta? Miksi et vastaa kysymykseen? Odotan innolla vastausta kysymykseen joka tämän keskustelun alussa esitettiin, jätän muut kommenttisi niille kuuluvaan arvoonsa. On sairasta, että kaksi saman sukupuolen henkilöä sekstaa keskenään.

Jos kyseessä ovat mies ja nainen, niin se on täysin heidän asiansa, mihin reikiin tökkivät. Perusasetelma ei silloin ole sairas.

Itse käytän vain sitä reikää naisessa, joka on tarkoitettu heppiäni varten. Menikö viimeinkin perille teille hinteille ja muille??!! Et edelleenkään vastannut kysymykseen.

Näytät muuten ihmeen hyvin viihtyvän täällä homoille osoitetulla palstalla ;. Ei tuolta "mieheltä" kannata oottaa vastausta. Sellaiseen se ei pysty. Totuushan on jopa ns. Tätä tuo "Mies" ei varmaan tuu uskomaan, mut minkäs sille voi Eipä ole näistä suunsoittajista vastaamaan suoraan kysymykseen suoralla vastauksella Itse en todella sitä harrasta.

Jos sinulta kysyttäisiin "miksi yöllä on pimeää? Kuulithan kuitenkin totuuden asiasta. Jakamassa asiallista informaatiota homouden kiroista. Jos yksikin homo muuttuu terveeksi ihmiseksi käyntieni johdosta, niin en ole vieraillut täällä turhaan. Jos mielestäsi seuraava on asiallista informaatiota, niin voin kertoa, että tuskin kukaan näistä "sairaista" parantuu tästä "sairaudesta".

Tosin ei sinulla varmaan muutakaan ajanvietettä elämässäsi ole. Siinä olet kyllä oikeassa että vituttaa tollanen välien jättäminen siitä pisteet. Vai niin epäitsekkäistä syistä täällä roikut, no sulla epäilemättä omakohtaisia kokemuksia homouden "kiroista".

Ikävämpi juttu vain se, että sua todella vaikea ottaa tosissaan. Homous on erittäin säälittävää. Aki meni laittaan laitteet päälle ja kelas kasetin alkuun. Ne jätkät istu sohvalla vierekkäin ja mä nojatuolissa.

Jari ja Aki meni alkutekstien ajaks hakeen keittiöstä lisää sipsejä ja mä jäin kattoon lehdestä vähän minkälainen leffa se eilinen oli.

Amerikkalainen ihmissuhdekomedia, kolme tähtee ja miespääosan esittäjä näytti ihan hyvältä siinä pikkukuvassa eli kai sitä kattelis. Laitoin lehden syrjään ja huomasin kyllä heti että taitaa olla nauhurissa ihan joku muu leffa kun ruudulla näky lähikuva kundista joka imi valtavaa mustaa kyrpää suu ammollaan ja silmät kiinni.

Se kiiltävä musta kyrpä liikku edestakasin sen huulien välissä ja välillä se runkkas sitä vartta ja nuoleskeli tumman violetin väristä terskaa. Aki ja Jari tuli keittiöstä sipsipussien kanssa ja mä sanoin että tää ei taida ihan olla se eilinen leffa vaikka ihmissuhteista selvästi on kyse. Jari selitti naama punasena jotain väärästä kasetista ja säntäs kirjahyllyn luo hakeen sitä oikeeta.

Aki vaan naureskeli että "oho, tais jäädä toi kasetti sinne kun kattelin aamulla aikani kuluks kun toi vaan nukku ja nukku. No mitä tässä nyt on, kai säkin make oot ennekin pornoo nähny, katellaan nyt ainakin tää kohtaus". Jari oli vähän nolon näkönen mutta istu kuitenkin siihen sohvalle.

Kateltiin kuinka videon kundi kävi pöydälle selälleen, nosti jalat ylös ja levitti pakaroitaan ja se neekeri piti kyrpänsä juuresta kiinni ja alko painaan sitä sen anusta vasten. Neekeri mutisi jotain "yeah, that's it, white boy, take it all in" ja se jätkä haukko henkeään ja ulisi "give me that black cock, fuck me! Mun sydämeni alko tykyttää vähän tiheemmin ja oli pakko vähän korjata asentoo siinä tuolissa kun omalla kullilla alko olla aika ahtaat oltavat kanssa.

Mä huomasin kuinka molemmat kundit sohvalla tuijotti keskittyneesti kuinka se neekeri otti kiinni sen pojan polvitaipeista ja alotti oikein kunnon rynkytyksen.

Poika levitti käsillään omia pakaroitaan että sais sitä kyrpää sisäänsä oikein kunnolla ja juurta myöten, ulisi ja valitti nautinnosta. Se työnsi kätensä Akin t-paidan sisään ja alko hyväileen sen nännejä ja litteetä vatsaa samalla kun molemmat tuijotti tiukasti kuvaruutua missä poika runkkas villinä omaa kaluaan ja neekeri pani sitä perseeseen niin että lätinä kuului kun sen lantio hakkas pojan kiinteitä pakaroita vasten.

Mä huomasin kuinka aki välillä katsoi mun suuntaan kun se kiemurteli jarin hyväilyissä. Se oli jo ilman paitaa ja mä huomasin kuinka sen hyvintreenattu rintakehä kohoili kiihtyneen hengityksen tahdissa ja nännit oli muuttunut koviksi nappuloiksi. Sen löysien reisareitten etumus näytti lähinnä teltalta. Taas se katsoi mua silmät puoliummessa ja mä huomasin kuinka sen vaaleet posket oli alkaneet punottaa, poika oli selvästi ihan kiimassa. Ja kyllähän mullakin seisoi niin että melkein pelkäsin että kohta farkun napit irtoo ja singahtaa ympäri huonetta.

Mun oli pakko taas vähän vaihtaa asentoo ja siirtää kullia parempaan paikkaan. Kun se sai sen auki se auko määrätietosesti napit ja veti mun farkut samantien alas. Mä tunsin sen kosteen lämpimän kielen kun se kierrätti sitä mun kalun juuressa ja nuoli mun pussejani ja samalla piti varresta tiukasti kiinni ja runkkas hitaasti. Akin kieli teki pitkiä nuolaisuja mun kivesten alta kullin alareunaa pitkin terskaan asti, kutitteli terskan alta.

Lopulta se otti koko komeuden lämpimään suuhunsa, sen kieli teki pyörivää liikettä terskan ympäri samalla kun huulet hiero vartta. Se teki niin vitun hyvää etten ollu edes huomannu että Jarikin oli tullu siihen nojatuolin viereen seisomaan. Se katseli kun sen poikaystävä ahmi mun kullia suuhunsa ja hiero samalla farkkujensa haaroja.

Sen paisuvan kyrvän ääriviivat näky selvästi tiukkojen ja sopivasti kuluneitten levisten läpi kun se seiso siinä jalat harallaan. Mua on aina kiihottanu pullottavat farkun etumukset ja olin töissä useesti huomannu että Jarilla taitaa olla aikamoinen varustus. Poika imi mun kullia siihen malliin, että huomas sen saaneen hyvää harjotusta ja nauttivan touhusta. Mun terska hankas jonnekin sen kitalakeen samalla kun sen huulet lypsi vartta kiihtyvässä tahdissa.

Alko jo tuntuun siltä että kohta se huippuimuri sais multa satsit lentään, oli pakko pyytää sitä lopettaan. Mäkin menin sen viereen siihen lattialle polvilleni ja yhdessä kourittiin Jarin kiinteetä persettä sen farkkujen läpi, hierottiin sen reisiä ja ihailtiin sitä pullotusta.

Vuorotellen avattiin ne farkkujen napit ja vedettiin ne nilkkoihin, toinen toisesta lahkeesta ja toinen toisesta. Samalla lähti sen valkoset bokseritkin ja sen kyrpä pomppas vapaaks puristuksista. Ja olihan se varmaan lähemmäs kakskytsenttinen nuija. Tanakka varsi, vähän käyrä ylöspäin, esinahka oli jo vetäytyny taakse ja terska kiilteli limasena ja houkuttelevana kuin ylisuureks kasvanu puutarhamansikka.

Jarin pallit roikku raskaina pusseissaan, se oli ajanu karvat niistä pois mutta muuten sen paksu karvotus kiilteli mustana. Aki alko nuolla, sen kieli sukelsi jonnekin kivesten taakse ja siirty sieltä hitaasti pussien herkkää ihoa hyväillen kyrvän juureen. Mäkin halusin maistaa sitä herkkua. Me oltiin molemmat polvillamme Jarin jalkojen juuressa ja nuoltiin sen karvattomat pussit perusteellisesti, toinen toiselta puolelta ja toinen toiselta.

Jarin mela seiso täysillä ja mä otin sen terskan huulieni väliin samalla kun Aki nuoli sitä juuresta. Sitten vaihdettiin niin että mä keskityin niihin pusseihin jotka oli vetäyty tiukoiks ihan kullin juureen ja Aki otti muutaman hitaan imun ylös alas vartta. Vähän oli ahdasta ja nenät osu välillä yhteen ja meidän kosteet kielet hiero välillä toisiaan ja siitä innostuttiin tietysti entistä enemmän.

Nyt saat Make testata Akin perseen tiukkuuden, annetaankin sille oikein kunnolla niin rauhottuu vähän", Jari sano ja nosti kaljapullot ja sipsit pois pöydältä. Aki avas housunsa ja potkasi ne jaloistaan vähän kauemmas pois tieltä ja istu pöydän reunalle. Jari otti sohvalta pari tyynyä ja laitto ne Akin pään alle kun se kävi selälleen siihen pöydälle ja nosti jalat koukkuun.

Jostain kirjahyllyn laatikosta se haki rasvaputkilon ja alko levitään liukkaria Akin pakoroitten väliin. Aki levitti kannikoitaan niin että sen vaaleenpunanen ryppyreikä näky selvästi ja Jari työnsi sinne ensin hitaasti yhden sormen ja sitten toisen. Mä hieroin kullini päätä Akin liukkaassa persevaossa ja aloin vähitellen poraamaan sitä tiukkaa reikää. Mä pidin kullin juuresta kiinni ja painoin sitä hitaasti Akin sisään.

Oli ihan sairaan kiihottavan näköstä seurata kuinka se piukka reikä vähitellen anto periks ja mun terska muljahti sisään. Pidin vähän taukoa ja nautin perseen lämpimästä puristuksesta kullin ympärillä. Mä painoin sentti sentiltä syvemmälle kuumaan tiukkaan reikään ja tunsin kuinka Akin perse supisteli mun kyrvän varren ympärillä. Jari oli siirtynyt mun taakseni, se nuoli mua niskasta ihan hiusrajasta ja hiero takaapäin mun nännejä.

Ja mähän aloin ensin hitaan naimisen, nautiskellen vedin kyrvän välillä kokonaan ulos ja upotin sen taas sisään.

.

GAY HOT NUDE POIKA TUHMAT TARINAT

suomi24 search camping hanko helsingin paras yökerho helsingissä erotiikkaliike porno gay seuraa ahdas pillu ilmaiset panovideot erotiikka tampere seksiä saunassa Skip to content Martina aitolehti suihku piilokamera kulli seisova kulli. 2. elokuu AHDAS PILLU HELSINKI SEXWORK, Paksu kalu porno amareur escort helsinki ilmaisia seksi kuvia - Nyköping Samaa mieltä naiset alasti suihkussa gay massage helsinki paras matkatoimisto horoskooppi pulkkinen. 2. lokakuu Hei, Olen yli viisikymppinen nainen ja etsiskelen edullista ja hyvää Suuri kulli näyttää vanhalle miehelle pyllyä gay escort marika fongerroos porn chat. oli ahdasta: Suomi porno joulumuori pornoa venäläistä seksiseuraa. Eläinseksiä linda line tarjous gay Ja kyllähän mullakin seisoi niin että melkein pelkäsin että kohta farkun napit irtoo ja singahtaa ympäri huonetta. Perusasetelma ei silloin ole sairas. Mun vatsani hakkas Akin pakaroita vasten kun runnoin kaluani oikein kunnolla sisään. Ja olihan se varmaan lähemmäs kakskytsenttinen nuija. Lääkärit mainitsee herkäksi, kun on muka kiihottuneessa tilassa. Ihanan näköistä se on kun farkuissa pullottaa. Panin sitä hitain pitkin vedoin ja samalla Jarin kyrpä liikku mun suolessani ja hiero just sopivasti mun eturauhasta.

Hyvä kalu ahdas kalu gay

: Hyvä kalu ahdas kalu gay

Hyvä kalu ahdas kalu gay Pystytkö antamaan asiallisen vastauksen tähän yksinkertaiseen kysymykseen? Ei sillä ole väliä kuitenkaan. Poika levitti käsillään omia pakaroitaan että sais sitä kyrpää sisäänsä oikein kunnolla ja juurta myöten, ulisi ja valitti nautinnosta. Nyt ei ole kyse siitä mikä on luonnollista tai mikä on luonnotonta, vaan mikä erottaa homojen perse-paska-panon heteroiden perse-paska-panosta? Viesti on mainos tai massapostitus. Siinä olet kyllä oikeassa että vituttaa tollanen välien jättäminen siitä pisteet. En tosin tarvitse kortsuja nykyisissä suhteissani, enkä enää käy huorissa tai ilotaloissa tai nusiskele tuntemattomia seuraani eksyneitä sinkku naisia.
Hyvä kalu ahdas kalu gay Jari ja Aki meni alkutekstien ajaks hakeen keittiöstä lisää sipsejä ja mä jäin kattoon lehdestä vähän minkälainen leffa se eilinen oli. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Mäkin menin sen viereen siihen lattialle polvilleni ja yhdessä kourittiin Jarin kiinteetä persettä sen farkkujen läpi, hierottiin sen reisiä ja ihailtiin sitä pullotusta, "hyvä kalu ahdas kalu gay". Mä huomasin kuinka molemmat kundit sohvalla tuijotti keskittyneesti kuinka se neekeri otti kiinni sen pojan polvitaipeista ja alotti oikein kunnon rynkytyksen. Olen käynyt arabimaissa ja koska satun olemaan blondi, juuri tuollaiset vanhemmat herrat loivat minuun irstaita katseita ja saivat perhoset pörrimään mahassani. Nysä lepokulli cm 36v jäbä jolla tuollainenkovana 14cm ja paksuus 4.
OMAT ALASTON KUVAT HIERONTA HOMO SEINÄJOKI Helsinki homo pojat seksitrehvit