Homoseksuaaliset Kokoukset

Märät kalut puhdas kalu homoseksuaaliseen

Ynnä monia muita yksityiskohtia Birgitin ulkonäöstä ja elämäntavoista. Sä olet vrouw Dina. Mä olen runkannut monta kertaa lukiessani näitä juttuja ja ajatellessani sua. Tajusin, että oli täysin hyödytöntä kieltää enää. Ensimmäistä kertaa lamaannus alkoi antaa tilaa aidolle kiukulle. Tempaisin käteni pois Laurin käden alta ja siirsin katseeni ruudusta hänen silmiinsä.

Hän istui käsinojalla aivan vieressäni, liian lähellä. Ja hänen silmänsä olivat paljon ylempänä omiani. Silmissä oli joku vieras, vaarallinen välke, jota en ollut ennen Laurissa nähnyt. Mä olen ne kirjoittanut. Jos haluat, minä voin kirjoittaa jotain aivan henkilökohtaista sulle. Voit sitten runkata sitä lukiessasi. Mä haluan sua ihan oikeasti. Mä en halua enää vain runkata ja ajatella sua. Mä en kohta kestä enää katsella sua kahvihuoneessa pitkin päivää, vaan aiheutan skandaalin repimällä vaatteet sun päältäsi.

Mä haluan että sä riisut vaatteesi nyt ja annat mun nähdä sen mustan tuuhean karvakolmiosi, josta sä olet niin paljon kirjoittanut.

Minä en ole ikinä pettänyt Lassia enkä aio aloittaa nyt pornojutuista järkensä menettäneen nuoren kollin kanssa. Nyt nouset ja menet kotiin Tuulan luo. Ja sitten me ollaan niinkuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, eikä enää koskaan puhuta tästä. Sä olet ollut minun paras ystäväni tällä työpaikalla, ja jos nyt lähdet niin voidaan pysyäkin ystävinä.

Lauri ei tehnyt elettäkään noustakseen. Sen sijaan hän kumartui hiukan lähemmäs ja nosti kätensä hyväilemään hiuksiani. Vielä vaikka pienen johdannon kera. Nyt tuntui, että happi loppui kokonaan. Tempaisin pääni Laurin käden ulottuvilta ja koetin huutaa, mutta sain aikaiseksi vain kähinää:.

Sä et ole sellainen ihminen. Sä olet mun ystäväni, et kiristäjä. Ainoastaan tänään, tässä huoneessa. Sitten mä en enää koskaan häiritse sua, mä lupaan. Yksi ainoa kerta riittää minulle. Se ei käy aivan helposti. Sitä paitsi minulla on ne tietysti tallessa sekä sähköisenä että printtinä. Joten älä viitsi pihdata. Mä olen ihan varma, että sä nauttisit pienestä syrjähypystä ihan yhtä paljon kuin minäkin. Sun novellisi suorastaan huutavat halua toiseen mieheen. Lysähdin pöydälle ja hautasin pääni käsiini.

Tietenkään en suostuisi kiristykseen. Mutta koetin kuvitella mitä tapahtuisi, kun Lassi ja Birgit ja kaikki työtoverit? Tunsin Laurin käden laskeutuvan lepäämään hartioilleni kuin tarjoamaan valheellista suojelua, mutta en jaksanut ravistaa sitä pois. Ajatukset olivat pelkkää sekamelskaa. Koetin miettiä mitkä kohdat novelleissani loukkaisivat Lassia pahiten. Ehkä pystyisin jopa selittämään kaikki yksityiskohdat parhain päin, mutta varmaa olisi, että vaikka avioliittomme jatkuisikin, olisin tehnyt lähtemätöntä hallaa hänen itsetunnolleen.

Kenties seksielämämme loppuisi kokonaan. Tunsin kuinka kyyneleet alkoivat valua pöydälle. Työstäni lentäisin kuin leppäkeihäs.

Birgitin huumorintaju ei muutenkaan ole huippuluokkaa. Uuden työpaikan saaminen tässä iässä on nykyisin jo aika epävarmaa, ja alallani on useimmiten tapana, että haastattelun jälkeen vielä soitetaan edelliseen työpaikkaan ja kysellään hakijasta kaikenlaisia. Silloin eivät erinomaiset työnäytteenikään auttaisi. Birgit mustamaalaisi minut täydellisesti. Ainoa toivoni uuden työpaikan suhteen olisi se, että Lauri tekisi skandaalista julkisen lähettämällä sähköpostia työtovereillekin.

Silloin Birgit saattaisi kokea itsensä niin häväistyksi, että jättäisi työpaikkansa erotettuaan minut ensin, tietysti. Tässä tapauksessa hän ei olisi paikalla mustamaalaamassa minua seuraavalle työnantajalle.

Joten vaihtoehdot tässä olivat joko oman tai Birgitin työuran tuhoutuminen. Tunsin itseni roistoksi ja kyyneleeni muuttuivat nyyhkytyksiksi ja puistatuksiksi ja nenäni alkoi valua pöydälle. Tunsin kuinka Lauri alkoi sivellä kevyesti hartioitani, kuin lohduttaen. Hän tarjosi minulle ulospääsyä umpikujasta. Äkkiä minua alkoi hysteerisesti naurattaa. Nyt olin joutumassa sen uhriksi ja toivoin, että kiristämisen sijasta Lauri löisi minua ja sitoisi minut kiinni ja repisi vaatteeni ja raiskaisi oikein kunnolla.

Silloin en olisi itse syypää tilanteeseen. Mutta päätin tehdä aktista hänelle mahdollisimman vähän tyydyttävän. Nousin ylös, ravistin käden hartioiltani ja avasin pöytälaatikon. Otin paperinenäliinan, kuivasin silmäni ja niistin nenäni. Haluatko että mä otan kaikki vaattet pois vai riittääkö että mä pyllistän housut puolitangossa. Nousetko nyt ylös siitä, että mä saan riisuttua. Tein sen selin Lauriin ja koetin tehdä sen mahdollisimman sulottomasti.

Viikkasin tunikani tuolin selkänojalle, sitten puseron, farkut ja sukkahousut. Kun minulla oli ylläni enää rintaliivit ja pikkuhousut, vilkaisin olkani yli ja näin Laurin riisuutuneen jo miltei kokonaan. Hänellä oli yllään enää bokserit. Itsevarmuuteni petti taas ja aloin anella. Sulla on kaunis, ihastuttava vaimo. Mitä sä tämmöisessä ylipainoisessa täti-ihmisessä oikein näet. Lopetetaan tämä typerä leikki. Vastaukseksi hän vain vei sormen huulilleen ja osoitti sitten pikkuhousujani.

Minulla on alapäässäni ajelematon, tuuhea musta karva. Aivan kuin Lauri oli novellieni perusteella arvannutkin. Käännyin taas selin, avasin rintaliivieni hakasen ja heitin liivit tuolille. Sitten, ilman mitään striptease-elkeitä riisuin pikkuhousut ja käännyin ympäri.

Riisumiseni viime vaiheet Lauri oli vain katsellut. Hänellä oli edelleen bokserit jalassaan, vaikka hänellä oli ilmeisiä vaikeuksia mahtua niihin. Hänen katseensa mittaili vartaloani, joka on ollut ihannemitoissaan joskus parikymmentä vuotta sitten, mutta johon itse olin ollut täysin tyytyväinen aina tähän asti.

Nyt tunsin itseni rumaksi ja luotaantyöntäväksi, huolimatta himokkaasta silmäparista, jonka vaeltelu pysähteli rintojeni ja jalkovälini kohdalla.

Vastustin mielitekoa peitellä itseäni käsillä. Sitä riemua en Laurille antaisi, että hän näkisi minun ujostelevan kuin pikkutyttö. Lauri meni ovelle ja väänsi sen lukkoon. Talossa ei meidän lisäksemme enää ollut muita, ainakaan tietääkseni. Sitten Lauri riisui bokserinsa ja käveli luokseni kalu tanassa. Hän yritti suudella minua, mutta käänsin pääni pois. Mitä pikemmin sen parempi. Missä asennossa sä haluat runkata itseäsi minun sisässä? Hän otti minua kyynärpäästä ja vei minut työhuoneessani olevan sohvan eteen.

Sitten hän potkaisi sohvapöytää kauemmaksi ja painoi minut istumaan. Lauri laskeutui polvilleen eteeni ja työnsi polviani erilleen. Samoin ajatus miehen kielestä pesemättömässä vitussani sai minut melkein oksentamaan. Tämä on eräs pakkomielteistäni. En pysty seksiin, ainakaan suuseksiin, jos kumpikin osapuolista ei ole aivan puhdas.

Ajatuskin pissa- ja kakkaleikeistä puistattaa minua. Olin käynyt suihkussa yli kaksitoista tuntia sitten ja melkein saatoin haistaa sillinhajun tulvivan sylistäni. En pystyisi ottamaan miestä sinne, oli tämä raiskaaja tai ei. Sitä paitsi pelkäsin että rakkoni halkeaisi.

Minun on ihan välttämättä käytävä pissalla. Mä olin juuri menossa vesaan kun sä tulit. Lauri häkeltyi, mutta ei vastustellut kun nousin ja menin ovelle. Kurkistin pimeään käytävään ja kuuntelin. Eikä muistakaan kerroksista kuulunut mitään. Invavessa oli muutaman metrin päässä käytävällä. Hiivin pimeässä käytävässä sen ovelle ja avasin sen.

Sytytin valot ja aioin juuri vetää oven kiinni, kun Lauri veti sen auki ja pujahti myös sisään. Hän sulki ja lukitsi oven. Olisi kamalan typerää vongata lukitun oven läpi. Minua ei naurattanut Laurin vitsikkääksi tarkoitettu selitys. Olin varma, että hän tuli nähdäkseen minut pissillä. Se oli ällöttävää, mutta päätin olla anelematta yksityisyyttä. Hän oli raiskaaja ja sillä siisti, mutta torjutut armonanomukset olisivat saaneet minut tuntemaan itseni vielä uhrimmaksi, vielä alistetummaksi.

Istuin vessanpöntölle ja Lauri astui aivan eteeni esittelemään kaluaan. Se oli hiukan käyrä ylöspäin, mutta muuten aivan tavallinen miehen kulli. Se ei herättänyt minussa minkäänlaista himoa. Se ei tuntunut miltään. Terskan päässä kiilteli pieni tippa, niin kuin terskojen päässä usein kiiltelee. Karva kullin ympärillä oli punertavaa ja niin harvaa, ettei se peittänyt Italian kartan muotoista tummaa syntymämerkkiä alavatsassa heti kullin yläpuolella.

En saanut pissaa tulemaan. Lopulta tajusin siirtää katseeni syntymämerkistä alas ja keskittymällä rentoutumiseen sain lopulta rakkoni aloittamaan tyhjentymisen. En ole koskaan ollut niin alasti kuin pissatessani siinä, miehen katseen alla, kullin tuijottaessa minua muutaman kymmenen sentin päästä. Pitäen edelleen katseeni suunnattuna alas otin lorinan loputtua käsisuihkun, työnsin sen reisieni välistä alleni ja aloin suihkuttaa.

Mutta näin tehdessäni olin joutunut levittämään jalkojani. Lauri astui askeleen eteenpäin, otti molemmin käsin päästäni kiinni ja alkoi tunkea kulliaan suuhuni. Ensin pidin huuleni tiukasti kiinni, mutta sitten tulin ajatelleeksi, että kenties voisin vain ottaa häneltä suihin.

Ehkä hän tyytyisi vain siihen, että saisi purskauttaa spermansa minun suuhuni. Alentavalta sekin tuntuisi, mutta kenties ei yhtä alentavalta kuin tunkeutuminen jalkoväliini. Joten annoin hänen työntyä huulieni väliin. Hän piti kiinni korvistani ja työnteli kaluaan suussani. Lassi väittää aina, että olen hyvä ottamaan suihin. Nyt arvelin, että tällä tavoin tämä suuseksi jää pelkäksi esileikiksi Laurille ja jos haluan, että hän päästää lastinsa jo tässä, minun on syytä tehdä jotain aktiivisesti.

Niinpä tartuin vapaalla kädelläni hänen kiveksiinsä, puristelin niitä hieman ja aloin samalla imeä hänen terskaansa, pyöritellen kieltäni sen ympärillä tavalla, jolla aina olen saanut Lassin voihkimaan. Lauri lopetti heti tökkimisensä j a antoi minun tehdä työt. Vaimon tällä ominaisuudella on esikuva. Kenties ahdistukseni tilanteesta oli niin suurta, että jotenkin halusin unohtaa kokonaan missä olen ja mitä tapahtuu.

Joka tapauksessa mekaaniseksi tarkoitettu Laurin tyydyttäminen suulla ajautui väärille raiteille. Aloin hyväillä itseäni käsisuihkulla ja nauttia suihkun paineesta klitoriksellani. Vasta kun Lauri alkoi hiljaa voihkia, tajusin mitä olen tekemässä suihkun kanssa. Häpesin niin, että punastuin. Sammutin suihkun ja sylkäisin Laurin ulos suustani.

Lauri oli ollut aivan puhdas. Mutta halusin saada edes jonkun pienen hyvityksen. Lauri oli voittanut tämän erän. Samalla kun kuivasin itseni, hän huuhteli kalunsa kuuliaisesti lavuaarin yllä. Väänsin oven lukkoon ja sammutin valon työpöydän yltä. Lukitusta ovesta ei olisi paljon hyötyä, jos joku näkisi, että huoneessa vielä on valot. Joku yövartija jopa saattaisi tulla sammuttamaan ne. Ikkunan kohdalla oleva katulamppu ja vastapäisen talon punainen valomainos antoivat aivan riittävästi valoa, jotta Lauri saattaisi tehdä sen mitä oli päättänyt tehdä.

Pelkäsin, että minuun sattuisi, jos hän koettaisi työntyä sisääni kun limakalvot vielä ovat kuivat ja kun vaginani ei vielä ollut valmis. Asetuin sohvalle jalat levälläni ja Lauri kävi eteeni polvilleen. Hän koetti kädellään häpyhuuliani ja työnsi hieman sormea sisääni.

Mutta en pystynyt hämäämään Lauria. Hän tiesi yhtä hyvin kuin minäkin, että märkyyteni ei ollut tullut suihkusta muuten kuin välillisesti. En halunnut antaa Laurille vaikutelmaa, että yhtään nauttisin toimenpiteestä, mutta halusin, että hän kastelisi minut kunnolla ennen raiskausta. Kipua en ainakaan halunnut. Työnsin syliäni häntä kohti, levitin jalkojani ja nostin kantapäät sohvan reunalle. Kieltämättä hän oli aika taitava, joskaan ei yhtä taitava kuin Lassi.

Minä jouduin keskittymään, jotta pitäisin hengitykseni normaalina enkä alkaisi huohottaa. Aikansa lipsutettuaan ja saatuaan minut avautumaan aivan ammolleni hän nousi kasvot kiillellen mehuistani ja sanoi käheästi:. Minua raivostutti kun hän lainasi yhtä parittelua kuvaavista mielisanoistani. Minä rakastan olla Lassin astuttavana.

Minä rakastan fantasioitani siitä, kuinka monet miehet astuvat minut yksi toisensa jälkeen rintojeni heilahdellessa vapaana maata kohti. Asetuin sohvan selkänojaa vasten niin, että rinnat painautuivat kankaaseen.

Lauri ohjasi minut asentoon, josta hän kirjoittamani perusteella tiesi minun eniten pitävän. Nojasin sohvan selkänojaan selkä miltei vaakatasossa, pylly pystyssä ja tissit roikkuen alas. En aio suoda Laurille sitä mielihyvää, että kuvailisin tässä yksityiskohtaisesti kaiken, mitä hän kyrvällään minulle tässä teki. Kerron vain, että huolimatta päätöksestäni olla nauttimatta raiskauksesta yhtään, kehoni teki minulle tepposet ja sain orgasmin, kun hän netissä antamieni ohjeiden mukaan alkoi puristella rintojani samalla kun pökki minua.

Yritin salata orgasmini Laurilta, mutta ilmeisesti hän huomasi kuitenkin. Hän vetäytyi ulos minusta ja irrotti sohvasta kaksi istuintyynyä. Ne hän asetti lattialle ja komensi minut selälleni niiden päälle.

Sitten hän asetti mytyksi kierretyt housunsa niskani alle ikään kuin taatakseen minulle näköalan omaan kehooni. Ihmettelin mikä asento nyt on vuorossa, ihan tavallinen lähetyssaarnaajako.

Muistat kai sen seitsenkymmentävuotiaan ukon, joka vakoili sinua hautausmaalla. Se tuli koko ajan silmilleni, kun satuin vilkaisemaan ryypiskelevää serkkupoikaa. Eipä siinä liiemmälti juteltu. Sitten setämies sanoi, että nyt on sauna jo lämmin, naiset ensin sinne. Vaikka vaimoni oli siihen aikaan vielä ujohko tyttöystävä, suostui hänkin kuuliaisesti astelemaan saunaan puolitutun setäni vaimon ja nuoren serkkutyttöni kanssa.

Siinä oli naisväkeä kolmelta eri vuosikymmeneltä. Rinnatkin olivat jokaisella senmukaiset. Setämiehen muijalla ne jo roikkuivat parhaat päivänsä nähneinä ja monta lasta imettäneinä. Vähän kuivakoiksi olivat kieltämättä käyneet, vaikka teinivuosinani olin niiden pulskeutta ihaillut ja salaa vedellyt käteen niitä ajatellen. Serkkutytöllä tissit olivat jokin aika sitten puhjenneet törröttämään pystyyn ja odottivat vielä rasvaisempaa täyttymystään. Sen verran vedän tässä kotiinpäin, että omalla tyttöystävälläni ja tulevalla vaimollani oli näistä kolmesta kaikkein kauneimmat ja haluttavimmat tissit.

Ne olivat sopusuhtaiset ja riittävän muodokkaat. Niiden päälle sai hyvin kourat kupille ja vielä pursui ylikin. Pehmeät ja vielä jollakin lailla tyttömäiset olivat puristella ja hieroskella.

Eihän niillä ollut ketään imetettykään, muita kuin meitä poikaystäviä kuumina hetkinä. Kai me kaikki nuoremmat miehet olisimme halunneet jäädä mökkipihalle istuskelemaan ja odottelemaan, missä asuissa naiset tulisivat saunasta jäähylle. Mutta setämies oli sen verran hienotunteinen, että komensi meidät kaikki mukaansa saunavihtoja tekemään. Hän sanoi tehneensä itse naisille vihdat, mutta me olimme kuulemma jo jokainen niin isoja poikia, että saisimme tehdä omamme itse.

Nuorempi serkkupoika totteli isäänsä saman tien, vaikka naamasta näkikin, että sitä vitutti, kun ei nähnyt naisista paljasta pintaa. Hannu hörppi edelleen olutta, ties monettako tölkkiä, jolloin setäukko jo hermostui ja komentaen tempaisi tätä tuolista ylös. Hannu kaatoi viimeiset pisarat kitaansa, heitti purkin roskiksen viereen nurmikolle ja lähti talsimaan mukaamme mökin toiselle puolelle.

Siellä kasvoi hyviä saunavihtakoivuja. Mutta eipä sinne asti saunakaan laitureineen näkynyt. Naiset saivat saunoa ja pulikoida rauhassa, sillä setäukko paimensi meidät nuorempansa sen jälkeen hetkeksi mökkiin, kun meistä jokainen oli saanut sitaistua vihdan itselleen. Kolme löylypuhdasta naista tuli pukeutuneina ja pyyhkeet turbaaneiksi hiuksilleen sidottuina mökin ovesta sisään. Tyttöystäväni antoi minulle pusun poskelle ja näytti iloiselta. Huomaamattomasti hieraisin hänen keinuvaa pyllyään, kun rupesi mukavasti panettamaaan - taas kerran.

Täytyy sanoa, että olimme paneskelleet kuin kiimaiset kanit sen pari päivää ympäri mökin pihapiiriä, ennen kuin setämiehen sakki oli tullut pilaamaan seksilomamme. Mökillä luonnonhelmassa ja vapaudessa sitä hormonitkin hyrräävät toisinaan enemmän kuin kaupungissa arkisisissa ympyröissä. Ja sitten oli vielä sekin seikka, jota odotin vesi kielellä malttamattomana. Pian saisimme olla paljaaltaan.

Mutta vielä piti odotella ja käyttää kärsimättömästi kondomeja, koska tyttöystäväni oli vasta ennen lomaa hankkinut e-pillerit, eikä niiden hormonaalinen vaikutus ollut päässyt läheskään täyteen tehoonsa.

Jos joku mies väittää, ettei katsele uteliaisuuttaan toisten lajitovereidensa sukuvarustuksia, hän valehtelee. Olkoon siinä sitten bi-henkeä pelissä taikka ei. Tai sitten se on kilpailuhenkeä ja sukuviettiin liittyvää urostelua.

Kyllä joka äijäporukassa tiedetään, kenellä on muhkein, kenellä pisin, kenellä verisuonikkain tai minkäkinlainen kalu. Muistan alkaneeni pistää nämä asiat merkille jo pikkupoikana. Ensin katselin luonnollisesti isääni, mutta aina tilaisuuden tullen muitakin aikuisia miehiä, tein mielessäni vertailuja ja päätelmiä.

Niin kuin teen vieläkin. Voin täysin rehellisesti sanoa olevani kiinnostunut muiden miesten sukuelimistä, mutta en himoitse niitä homoseksuaalin tavoin enkä haaveile missään muodossa anaaliseksistä. Siinä kohdassa menee raja. Edes oman vaimoni anaalia en ole koskaan viehtynyt hyväilemään saati panemaan, vaikka hänellä pieni ja siro peppureikä onkin. Nytkin pistelin parhaan kykyni mukaan merkille sukulaismiesten munavarustuksia kuitenkin luontevaa saunojaa näytellen.

Setäukon kelli pusseineen oli toki minulle tuttu jo pikkupojasta asti. Siitä huolimatta, että hän ja isäni ovat veljeksiä ja syntyneet peräkkäin, heillä on eri kaliiberiset pippelit. Isälläni on enemmän paksuutta, sedällä on ohuempi ja lyhyempi peli ja kulmikkaampi terska nahan alla.

Munakarvoiltaankin isäni ja minä olemme hiukan tummempia kuin setämies. Nuori serkkupoika oli miehistynyt kovasti viime yhteissaunomisemme. Karvaa puski nyt esille vähän joka puolelta, nännien ympäriltäkin. Hänen pippelinsä roikkui jo karvapöheiköstään pitkänä arvatenkin naisia kohti ja kurkottelevana kuin utelias tutkimusmatkailija, mutta oli silti vielä poikamaisen vaalea ja kokematon.

Pallitkin pojalla olivat tulleet enemmän esille ja varmastikin tahkosivat taukoamatta siittiöitä testosteronimyrkyssä. Hieno juttu, olin iloinen pojan puolesta. Serkkupoika Hannua arvioin nyt uudessa mielessä. Hänhän oli päässyt käyttämään vehkeitään tositoimissa, kun oli tökännyt naisensa paksuksi. Vaikka sitten vahingossa, mutta kuitenkin oli. Punaruskea tukka oli tietysti värjätty. Munakarvoiltaan Hannu oli tummahkonruskea, tummempi kuin isänsä ja veljensä. Itse mulkku oli varsinainen mötkelö.

Se oli paljon paksumpi kuin isällään, mutta olihan Hannu lihonut muutenkin tanakammaksi kuin setäukko. Hannun sukuvehje oli enemmänkin samaa mallia kuin isälläni ja minulla, meillä kun on tasapaksumpaa ja ruskehtavaa lajia. Mutta Hannulla näytti paksuutta olevan lepotilassa vielä meitäkin enemmän. Pallit eivät juurikaan roikkuneet. Niitä voisi kuvailla parhaiten nimityksellä nyytit. Vertailin mielessäni kivesten kokoa omiini ja tulin siihen lopputulokseen, että Hannulla oli hiukan isommat kuin itselläni.

Myöskin isommat kuin isällään ja veljellään, melko samankokoiset kuin minun isälläni. Ne pullottivat punakoina munan alla ja nostivat itse vehkeen kaarelle.

Liian kauan ei sopinut vilkuilla. Oli kyyristyttävä sedän heittämän löylyn alla ja alettava vihtoa itseään oikein kunnolla. Peräkanaa juostiin löylyistä munat heiluen laiturille ja siitä uimaan.

Nuorempi serkkupoika poukkasi oikein pää edellä veteen, sukelsi ja nousi naureskellen pintaan. Hannukin oli paremmalla tuulella, vaikka vähän hirvitti, että se menee hukkumaan humalapäissään rantaveteen. Hannu ei kuitenkaan ruvennut edes uimaan vaan laskeutui veteen, mutta käveli pohjaa myöten valellen leveän rintansa märäksi ja nousi sitten takaisin laiturille.

Tällainen alaston kirmailu poikien kesken aikuisenakin nostattaa ainakin minussa suurta hilpeyttä pintaan. Sellaisina hetkinä ei vituta mikään. Olin itse jo peseytynyt ja istuin jäähdyttelemässä saunakamarin penkillä. Hannu tuli höyryten ulos löylyhuoneesta eikä tietenkään millään lailla peitellyt heiluvia muniaan. Pulleat nyytit pötkylän alla punersivat entistä enemmän purppuraisesti saatuaan kuumaa. Siitä ne menivät ihan silmieni ohitse.

Tunsin vatsanpohjassa oudon, nopean kutkan ja huomasin ajattelevani, että mitähän kihlattu tyttöystäväni moisesta serkunköriläästä ilkosillaan ajattelisi. Hän kun onnistui näkemään vain yläosan, mutta minä olin nähnyt loputkin, nuo kymmenisen kuukautta sitten lapsen siittäneen äijän toimivat komeat sukua jatkaneet vehkeet.

Se perkele oli kyykistynyt etsimään isäukkonsa viimeisiä saunaoluita penkin alta roskiksen vierestä ja tavoittanut paksuihin sormiinsa yhden käytetyistä kondomeistamme. Tuskin Hannu olisi selvinpäin ollut yhtä törkeä, mutta nyt sitä näytti tuiskeessa huvittavan oikein kunnolla tällainen pervo löytö. Minun spermani muljusi käytetyn kumin sisällä, nyt jo kirkkaaksi ja vetiseksi muuttuneena. Löylypuolella setäukko ja nuorempi serkkupoika jo kolusivat vatien kanssa siihen malliin, että tulisivat pian ovesta ulos hekin.

Minä katselin oudossa jännityksessä ja taisin taas käskeä: Samassa setäukko aukaisi jo löylyhuoneen oven ja tuli siitä märkänä ulos kelli heilahdellen. Hannu heilutteli vielä vitun typerä virnistys naamallaan käytettyä kortsua, niin että setäkin ehti sen hyvin huomata.

Mitähän mahtoi ukko ajatella, sitä hän ei sanonut. Minua ainakin nolotti kunnolla, sen muistan, vaikka tämänikäisenä sanoisin, että luonnollinen asiahan se käytetty kortsukin on. Sen verran oli Hannullakin humalatilastaan huolimatta järkeä jäljellä, että hän viskasi kumin takaisin roskikseen juuri, ennen kuin nuori teiniveljensä tuli isänsä perässä ulos saunasta. Laittoi sitten vielä jotain paperiroskaa siihen päälle onneksi. Minusta olisi kai ollut vieläkin nolottavampaa, jos seksielämään heräävä nuorempi serkkukin olisi tajunnut minun ja tyttöystäväni paneskeleen ympäri mökin aluetta.

Ties vaikka olisi nuori runkkari tullut yöllä tirkistelemään ikkunan taakse. Vaikka kiihottavaahan se vain olisi ollut, varmasti tyttöystävänkin mielestä. Ne on varattu jo juhannusta varten! Siinä hävisi yhdestä pullosta ainakin puolet. Teiniserkkupoika oli kaikeksi onneksi mennyt jo saunalta menojaan eikä ollut näkemässä isoveljensä huonoa esimerkkiä ryypiskelystä. Setä tempaisi isäni pullon pois Hannun kourasta.

Tämä vain naureskeli kännisesti ja nojautui taaksepäin rysähtäen shaaleilla pehmustetulle penkille pitkälleen. Jotain se mutisi, että ei sitä raskaan työn raatajalle tarvitse vittuilla, kun jonkun kerran vähäsen irrottelee viikonloppuna. Selällään maaten Hannu vetäisi vankat käsivartensa niskan taakse tyynyksi ja antoi pörheiden, ruskeiden kainalokarvojensa rehottaa ronskisti näkyvillä.

Nännit olivat kuin kaksi suurta, punaista silmää laajentuneina ja niiden välissä rehenteli rintakarvatukko. Eikä Hannulla ollut mitään muutakaan päällään, ei housuja tai pyyhettä. Munat roikkuivat tummanpunakoina ja paksunahkaisina siinä kuin markkinatuotteet tarjolla.

En minä vaan olisi kehdannut tuolla lailla loikoilla muiden edessä, mutta taisi Hannukin olla melkoisessa änkyräkännissä jo. Sillä saman tien hän tuntui sammuvan tai nukahtavan tähän törkeään asentoon. Minä katselin vielä hetken pulskeaa, vanhempaa serkkupoikaa, etenkin hänen muhkeita sukuvehkeitään. Sitten levitin ohuen viltin hänen alavartalonsa päälle ja lähdin minäkin mökille päin. Kesäilta jatkui vielä ihan mukavasti, kun innostuimme setäukon, vaimonsa, nuorempien serkkujen ja tyttöystäväni kanssa grillaamaan makkaraa ja pelaamaan sulkapalloa nurmikolla.

Lopulta minua panetti jo aivan armottomasti, sillä olin kai innostunut lisää saunomisesta ja Hannun reilusta alastomuudesta. Ehdotin naiselleni yöpuulle siirtymistä. Setä ja vaimonsa vilkaisivat nopeasti toisiaan ja näyttivät arvaavan, mistä oli kyse. Ennen kuin teiniserkut ehtivät päätellä mitään hormonien serkoittamissa pikku aivoissaan, alkoi setä jutustella tekopirteänä, että eiköhän se ole jo kaikkien muidenkin aika siirtyä pehkuihin.

Hänen silmissään pilkahti siihen malliin, että saisi vaimonsakin sinä yönä varmasti kyytiä lakanoissa. Teinit kai nukkuisivat yläparvella, joten kyllä he saisivat melko vapaasti pelehtiä makuuhuoneessa. Tämäkin sai kivekseni kihelmöimään entistä enemmän ja alkoi jo jäykkyyttä pukata munanvarteen. Sen merkiksi puristin muiden huomaamatta tyttöystävän pyöreä pyllyposkea shortsien läpi. Tämä vastasi iloisella hymyllä silmät tuikkien. Olin kai jotenkin kiihotuksissani unohtanut, että Hannuhan makasi ja kuorsasi yhä sammuneena saunan pukuhuoneen penkillä.

Olisi kai pitänyt peittää tyttöystävän silmät, kun astuimme ovesta sisään. Ei, viltti ei sentään ollut pudonnut serkkupojan leveän kehon päältä lattialle, koska tämä ei näyttänyt juurikaan kääntyilleen penkillä. Toinen käsi tosin oli enää niskan takana, toinen levinneen kaljamahan päällä, mutta oli siinä karvaista miestä tyttöystäväni hämmentyneille silmille silti kerrakseen.

Kaikista pahinta oli, että humalassaan nukkuvalle Hannulle oli tullut ainakin puolittainen erektio kyrpään, koska se näytti sojottavan melko vallattomasti viltin alla. Kohouman muodoista ei voinut erehtyä. Pieni jännitystila nousi mielessäni, mutta yritin ajatella, että onneksi serkulla ei sentään täysiä seisonut. Sehän olisi ollut aika brutaalin näköistä varsinkin nuoresta tyttöystävästäni.

Vaikka sitä en kielläkään, että olisimme kumpainenkin tällaisen ilmiön halunneet kiihkeästi nähdä. Siirryimme kuitenkin pienen nurkan taakse jatkettuun nukkuma-alkoviimme, jonne olimme setämiehen perheen tieltä kiltisti siirtyneet. Aloimme riisua, mutta vähän väliä sivelin naistani käsilläni ja suutelin häntä pitkään. Pyysin, ettei tyttöystävä laittaisikaan yöksi mitään ylleen, nukuttaisiin alasti. Tai nukuttaisiin ja nukuttaisiin, ainakin alkuun nussittaisiin kunnolla, se oli varma.

Eikä siinä kuumuudessa tehnyt mieli vaatteita ja peitteitä käyttääkään, sillä sauna henki seinän läpi yhä lämpöään eikä ilmakaan kaikista vilpoisin ollut. Käteni hieroivat jo hyvää vauhtia tyttöystävän ihania tissejä. Makoilimme nenät vastakkain sängyllä ja suudellessani tunnustelin sormenpäilläni, kuinka kiihottuneina naiseni nännit nököttivät. Sitten veimme kumpikin kätemme toistemme elimiin.

Naiseni hento käsi tarttui jo aikaa sitten jäykistyneeseen kulliini ja alkoi hitaasti hyväillä sen vartta edestakaisin. Minä puolestani kuopaisin lempeästi sormillani kihlattuni suloista pillua. Klitoriksen nuppukin tuntui selvästi kiihottuneena sormiani varten.

Tyttöystäväni oli taas sheivannut pimperoaan kesäkuntoon. Muutenkin niin hennosta ja pehmeästä karvoituksesta ei ollut enää kuin pienoinen kaistale jäljellä pillun päällä. Sitäkin vähän silittelin, kunnes en malttanut olla työntämättä sormiani kosteiden häpyhuulten väkiin. Suloinen pillu oli jo aivan märkänä ja sormeni kastuivat hetkessä. Hieroskelin kiusoittelevan hitaasti ja sain naiseni kehräämään nautinnosta: Hän imi niitä yhtä himokkaasti kuin minäkin silmissään viekas ja kiimainen katse.

Mutta minä en sillä kertaa muistanut sitä. Saunalta olivat kumit lopussa ja ainoa reppu, jossa niitä oli lisää, oli unohtunut mökkiin, missä setä nyt perheineen majaili.

Vaikka yritin minä kiimoissani suostutella tyttöystävääni paljaspanoonkin, mutta hänellä pysyi järki päässä kiihotustilasta huolimatta. Naiseni kuiskaili, että ei uskalla vielä olla ilman kondomeja, koska e-pillereiden teho ei ole vielä tullut voimaan hänen kehossaan. Munasolu kuulemma irtoaisi vielä varmasti ja vahinko olisi valmis, jos kerrankin päästäisin siittiöni uimaan hänen emättimeensä. Sillä emmehän me vielä siinä vaiheessa lapsia halunneet, koska olimme vasta vähän päälle kahdenkymmenen ja kummallakin opinnot kesken.

Muuten vaikka olisi saanut vakiintuneemmassa tilanteessa tullakin. En olisi kuitenkaan malttanut lopettaa kiihottavaa esileikkiä naiseni kanssa, kun alkovi huokui kosteaa lämpöä hänen ihanan pimppinsä lailla ja ikkunasta kuului kesäillan ääniä ja järvilintujen liverryksiä. Sitten kuului jotain muutakin, Hannun känninen örähdys. Olihan tämä vähän väliä kuorsannut ja korahdellut kurkullaan, mutta tämä oli nyt kuuluvampi äijänmurina.

Tyttöystävä vilkaisi minua siihen malliin, että uskaltaisiko tässä tänä yönä paneskellakaan, kun tuokin tuolla kulman takana nukkuu, eikä alkovissa ollut edes ovea. Hannun hyppyritukka näkyi melkein lemmenvuoteeseemme asti, ja jalkopäästä kurkotettuna olisi näkynytkin. Mutta ei tätä nyt keskenkään voinut jättää. Erektionikin jo sitä vaati, eikä sitä nyt lypsettäisi käsin tai edes suulla pois, sen olin päättänyt. Nousin kalu tanassa ylös ja koetin pukea shortseja jalkaani. Hankalaahan se oli ja seisova kulli piti vääntää ihan alavatsaan kiinni, jotta se onnistui.

Nyt oli sekin vahinko jo tapahtanut, että Hannun päältä oli viltti valunut lattialle. Äskeinen suurempi örinä oli ilmiselvästi irronnut siitä, että iso, mahakas mies oli kääntänyt penkillä kylkeään ja retkotti nyt kuola valuen ja toinen käsi lattiaa kohti roikkuen siinä sikeänoloisessa känniunessa. Karvainen käsi ei kuitenkaan ollut ainoa, mikä Hannulta roikkua retkotti alaspäin.

Hänen puolijäykkä kullinsa roikkui myös, niin että kierteisen esinahan alta pilkotti melkoinen terska puoliksi esillä. Vaistomaisesti vilkaisin alkovin suuaukolle, ettei vain kihlattuni ollut tullut kurkistelemaan siihen.

Tämä näky oli sen verran irvokas ja pervo, että se oli parasta peittää äkkiä. Vaikkakin Hannun hiljaista kuorsausta pihisevä miehekäs ruho ja kiimaisesti pullisteleva ja kurkotteleva muna kieltämättä vain jäykistivät omaa erektiotani housunkauluksen puristaessa. Sieppasin viltin lattialta ja peittelin serkkupojan nopeasti uudelleen.

Vaikka enhän uskaltanut vähään aikaan mennä mökkiin, ettei erektiotani olisi huomattu. Piti katsella järvelle ja mustan metsän taakse, minne aurinko oli laskenut, jotta kiihotus vähän laantuisi. Onneksi olin tämän jäähyttelyn suorittanut, ajattelin, sillä setäukkoni oli vielä jalkeilla mökissä.

Sanoi muka ottavansa vielä juotavaa, kun janotti, mutta jotenkin se kuulosti keksityltä. Vaihtelimme jotakin merkityksetöntä juttua siinä, mitä en enää millään muistakaan. Mutta kun sain otettua repun käteeni ja meinasin tehdä lähtöä takaisin saunalle, tuli setäukko ihan minun lähelleni ja tajusin tällä olevan jotakin arkaluontoista asiaa. Hän vilkaisi vielä ylös pimeälle parvelle, missä teinit nukkuivat tai sitten tyydyttivät salaa peittojensa alla itseään korvat höröllä ja kuiskasi: Laskeskelin hämilläni mielessäni, että mitäs hän on iältään, vähän yli viisikymppinen.

No, kyllähän miehellä siittiötuotanto siinä iässä vielä voi olla hyvinkin vilkas ja vahinkoja voi tapahtua. Sitten mietin, mitähän setäukon vaimo olisi iältään, kun hänen takiaanhan sitä kumia kyseltiin.

Ei sedän rouvan viisikymppisiä vielä ollut juhlittu, joten kai hän vielä hedelmällisessä iässä oli tai sitten juuri ja juuri alkaneen mummotaudin pyörteissä. Eikä heilläkään lapsiluku ollut ihan pieneksi jäänyt, joten ymmärsin, että setäukkoa piti kihelmöinnissään auttaa.

Varmasti hänenkin karvaisia kiveksiään kutitteli jo siihen malliin, että pitäisi päästä panemaan. Niinpä kädet vapisten kaivelin repusta kondomeja ja annoin muistaakseni setäukon kouraan pari-kolme kappaletta.

Hän kiitti käheästi ja minä painuin saman tien ulos nieleskellen. Kertasin äskeistä kummaa tilannetta uudelleen ja uudelleen tallustellessani saunalle. Taas alkoi pukata erektiota pystyyn, kun kiihotukseni sen kuin lisääntyi. Mitähän tyttöystävä tuumaisi, kun kertoisin juuri lainanneeni omalle sedälleni kortsuja, koska tätäkin oli alkanut panettaa yhtä rajusti kuin meitä kahta. Ehkä hän jo parhaillaan rullaisi kumia kellinsä päälle mökissä. Ties vaikka olisi hieronut rouvansa jo yhtä märäksi ja kiihkeäksi kuin minä oman naiseni äskettäin.

Tilanne kiihotti minua äkkiä entistä enemmän. Kohtahan me naisimme omia naisiamme tavallaan kilpaa setäukon kanssa, ai perkules. Nykäisin kulli jäykkänä saunan ovea, mutta se ei auennut. Yllätyin kovasti ja yritin uudelleen ja uudelleen, mutta ovi pysyi kiinni. Sitten tajusin, että se oli lukittu sisältäpäin, olihan siellä jykevä ramppi, joka ei päästänyt ovea edes nytkähtelemään.

Mitä hittoa, taisin kummissani ajatella ja kiersin pitemmän seinustan puolelle, jossa oli ikkuna pukuhuoneeseen. Kurkistin verhojen raosta sisälle. Serkkupoika ei maannutkaan enää sammuneena penkillä. Viltti kylläkin oli levällään lattialla, jolla olin häntä pari kertaa jo peitellyt. Ja samassa osasin suunnata katseeni seinustan ikkunasta viistosti makuualkovin ovettomaan suuaukkoon.

Siitä näkyi vähäsen sängynpäätyä. Sen päällä liikehtivät kahdet jalkaparit. Tai toisista vilahtelivat vain välillä varpaat ja jalkaterät. Ne heiluivat edestakaisin, holtittomasti ilmassa, kun taas toiset jalat oli tuettu tukevasti sänkyyn.

Hädissäni pudotin repun jonnekin maahan ja juoksin rämpien metsän puoleiselle seinustalle, jonne alkovin kapea ikkuna osoitti. Verhoja ei ollut vedetty eteen, mutta tälle seinustalle oli vaikea päästä ryteikköisen maaston ja pienen ojan takia. Onnistuin kuitenkin harppaamaan seinän viereen ja tarraamaan kaikin voimin ikkunalaudasta kiinni. Vieressäni oli tuuletusikkuna auki ja sieltä kantautuivat äänet korviini nyt jo hyvinkin selvästi.

Olinhan jo äsken ehtinyt arvata sen kaamean näyn, joka minua ikkunan takaa kohtaisi, mutta silti olin lentää nyt selälleni. Massiivisen pulskea serkkuni Hannu makasi minun naiseni päällä alkovin sängyssä ja nussi tätä!

Millähän sanoilla pystyisin tuota hetkeä ja härskiä esitystä paremmin kuvaamaan. Sitä, kun löysin rakkaan tyttöystäväni vieraan miehen alta jalat levällään. Tai ei nyt varsinaisesti edes vieraan, ja sekin kuristi kurkkuani, että kyseessä oli humalainen serkkupoikani, joka oli noin vain ilman lupaani ruvennut yhtymään kihlattuuni.

... Samalla mies örähteli ja urahteli vaimeasti, yhä hiukan kännisesti, mutta selvästi panosta täysin siemauksin nautiskellen. Halusin kaikki maailman Dicks sisälläni. Don't be the product, buy the product! Ehdotin naiselleni yöpuulle siirtymistä. Tuijotan ikkunasta ja kuuntelen kun heräilet. Aulis väistyi ja Risto ja Pekka tulivat ja käänsivät Sadun jälleen selälleen ja ottivat mukanaan tuomansa apuvälineet käyttöönsä. Tämän jälkeen on tapahtunut vielä muutakin, mutta en tiedä kerronko niistä tämän enempää

Porno sivustot kondomi nettikauppa gay

Siinä kohdassa menee raja. Edes oman vaimoni anaalia en ole koskaan viehtynyt hyväilemään saati panemaan, vaikka hänellä pieni ja siro peppureikä onkin. Nytkin pistelin parhaan kykyni mukaan merkille sukulaismiesten munavarustuksia kuitenkin luontevaa saunojaa näytellen.

Setäukon kelli pusseineen oli toki minulle tuttu jo pikkupojasta asti. Siitä huolimatta, että hän ja isäni ovat veljeksiä ja syntyneet peräkkäin, heillä on eri kaliiberiset pippelit. Isälläni on enemmän paksuutta, sedällä on ohuempi ja lyhyempi peli ja kulmikkaampi terska nahan alla.

Munakarvoiltaankin isäni ja minä olemme hiukan tummempia kuin setämies. Nuori serkkupoika oli miehistynyt kovasti viime yhteissaunomisemme.

Karvaa puski nyt esille vähän joka puolelta, nännien ympäriltäkin. Hänen pippelinsä roikkui jo karvapöheiköstään pitkänä arvatenkin naisia kohti ja kurkottelevana kuin utelias tutkimusmatkailija, mutta oli silti vielä poikamaisen vaalea ja kokematon. Pallitkin pojalla olivat tulleet enemmän esille ja varmastikin tahkosivat taukoamatta siittiöitä testosteronimyrkyssä.

Hieno juttu, olin iloinen pojan puolesta. Serkkupoika Hannua arvioin nyt uudessa mielessä. Hänhän oli päässyt käyttämään vehkeitään tositoimissa, kun oli tökännyt naisensa paksuksi. Vaikka sitten vahingossa, mutta kuitenkin oli.

Punaruskea tukka oli tietysti värjätty. Munakarvoiltaan Hannu oli tummahkonruskea, tummempi kuin isänsä ja veljensä. Itse mulkku oli varsinainen mötkelö.

Se oli paljon paksumpi kuin isällään, mutta olihan Hannu lihonut muutenkin tanakammaksi kuin setäukko. Hannun sukuvehje oli enemmänkin samaa mallia kuin isälläni ja minulla, meillä kun on tasapaksumpaa ja ruskehtavaa lajia.

Mutta Hannulla näytti paksuutta olevan lepotilassa vielä meitäkin enemmän. Pallit eivät juurikaan roikkuneet. Niitä voisi kuvailla parhaiten nimityksellä nyytit.

Vertailin mielessäni kivesten kokoa omiini ja tulin siihen lopputulokseen, että Hannulla oli hiukan isommat kuin itselläni. Myöskin isommat kuin isällään ja veljellään, melko samankokoiset kuin minun isälläni.

Ne pullottivat punakoina munan alla ja nostivat itse vehkeen kaarelle. Liian kauan ei sopinut vilkuilla. Oli kyyristyttävä sedän heittämän löylyn alla ja alettava vihtoa itseään oikein kunnolla. Peräkanaa juostiin löylyistä munat heiluen laiturille ja siitä uimaan. Nuorempi serkkupoika poukkasi oikein pää edellä veteen, sukelsi ja nousi naureskellen pintaan. Hannukin oli paremmalla tuulella, vaikka vähän hirvitti, että se menee hukkumaan humalapäissään rantaveteen.

Hannu ei kuitenkaan ruvennut edes uimaan vaan laskeutui veteen, mutta käveli pohjaa myöten valellen leveän rintansa märäksi ja nousi sitten takaisin laiturille. Tällainen alaston kirmailu poikien kesken aikuisenakin nostattaa ainakin minussa suurta hilpeyttä pintaan. Sellaisina hetkinä ei vituta mikään. Olin itse jo peseytynyt ja istuin jäähdyttelemässä saunakamarin penkillä.

Hannu tuli höyryten ulos löylyhuoneesta eikä tietenkään millään lailla peitellyt heiluvia muniaan. Pulleat nyytit pötkylän alla punersivat entistä enemmän purppuraisesti saatuaan kuumaa. Siitä ne menivät ihan silmieni ohitse. Tunsin vatsanpohjassa oudon, nopean kutkan ja huomasin ajattelevani, että mitähän kihlattu tyttöystäväni moisesta serkunköriläästä ilkosillaan ajattelisi. Hän kun onnistui näkemään vain yläosan, mutta minä olin nähnyt loputkin, nuo kymmenisen kuukautta sitten lapsen siittäneen äijän toimivat komeat sukua jatkaneet vehkeet.

Se perkele oli kyykistynyt etsimään isäukkonsa viimeisiä saunaoluita penkin alta roskiksen vierestä ja tavoittanut paksuihin sormiinsa yhden käytetyistä kondomeistamme. Tuskin Hannu olisi selvinpäin ollut yhtä törkeä, mutta nyt sitä näytti tuiskeessa huvittavan oikein kunnolla tällainen pervo löytö. Minun spermani muljusi käytetyn kumin sisällä, nyt jo kirkkaaksi ja vetiseksi muuttuneena. Löylypuolella setäukko ja nuorempi serkkupoika jo kolusivat vatien kanssa siihen malliin, että tulisivat pian ovesta ulos hekin.

Minä katselin oudossa jännityksessä ja taisin taas käskeä: Samassa setäukko aukaisi jo löylyhuoneen oven ja tuli siitä märkänä ulos kelli heilahdellen. Hannu heilutteli vielä vitun typerä virnistys naamallaan käytettyä kortsua, niin että setäkin ehti sen hyvin huomata.

Mitähän mahtoi ukko ajatella, sitä hän ei sanonut. Minua ainakin nolotti kunnolla, sen muistan, vaikka tämänikäisenä sanoisin, että luonnollinen asiahan se käytetty kortsukin on.

Sen verran oli Hannullakin humalatilastaan huolimatta järkeä jäljellä, että hän viskasi kumin takaisin roskikseen juuri, ennen kuin nuori teiniveljensä tuli isänsä perässä ulos saunasta. Laittoi sitten vielä jotain paperiroskaa siihen päälle onneksi. Minusta olisi kai ollut vieläkin nolottavampaa, jos seksielämään heräävä nuorempi serkkukin olisi tajunnut minun ja tyttöystäväni paneskeleen ympäri mökin aluetta. Ties vaikka olisi nuori runkkari tullut yöllä tirkistelemään ikkunan taakse.

Vaikka kiihottavaahan se vain olisi ollut, varmasti tyttöystävänkin mielestä. Ne on varattu jo juhannusta varten! Siinä hävisi yhdestä pullosta ainakin puolet. Teiniserkkupoika oli kaikeksi onneksi mennyt jo saunalta menojaan eikä ollut näkemässä isoveljensä huonoa esimerkkiä ryypiskelystä.

Setä tempaisi isäni pullon pois Hannun kourasta. Tämä vain naureskeli kännisesti ja nojautui taaksepäin rysähtäen shaaleilla pehmustetulle penkille pitkälleen. Jotain se mutisi, että ei sitä raskaan työn raatajalle tarvitse vittuilla, kun jonkun kerran vähäsen irrottelee viikonloppuna. Selällään maaten Hannu vetäisi vankat käsivartensa niskan taakse tyynyksi ja antoi pörheiden, ruskeiden kainalokarvojensa rehottaa ronskisti näkyvillä.

Nännit olivat kuin kaksi suurta, punaista silmää laajentuneina ja niiden välissä rehenteli rintakarvatukko. Eikä Hannulla ollut mitään muutakaan päällään, ei housuja tai pyyhettä. Munat roikkuivat tummanpunakoina ja paksunahkaisina siinä kuin markkinatuotteet tarjolla. En minä vaan olisi kehdannut tuolla lailla loikoilla muiden edessä, mutta taisi Hannukin olla melkoisessa änkyräkännissä jo.

Sillä saman tien hän tuntui sammuvan tai nukahtavan tähän törkeään asentoon. Minä katselin vielä hetken pulskeaa, vanhempaa serkkupoikaa, etenkin hänen muhkeita sukuvehkeitään. Sitten levitin ohuen viltin hänen alavartalonsa päälle ja lähdin minäkin mökille päin.

Kesäilta jatkui vielä ihan mukavasti, kun innostuimme setäukon, vaimonsa, nuorempien serkkujen ja tyttöystäväni kanssa grillaamaan makkaraa ja pelaamaan sulkapalloa nurmikolla. Lopulta minua panetti jo aivan armottomasti, sillä olin kai innostunut lisää saunomisesta ja Hannun reilusta alastomuudesta.

Ehdotin naiselleni yöpuulle siirtymistä. Setä ja vaimonsa vilkaisivat nopeasti toisiaan ja näyttivät arvaavan, mistä oli kyse. Ennen kuin teiniserkut ehtivät päätellä mitään hormonien serkoittamissa pikku aivoissaan, alkoi setä jutustella tekopirteänä, että eiköhän se ole jo kaikkien muidenkin aika siirtyä pehkuihin.

Hänen silmissään pilkahti siihen malliin, että saisi vaimonsakin sinä yönä varmasti kyytiä lakanoissa. Teinit kai nukkuisivat yläparvella, joten kyllä he saisivat melko vapaasti pelehtiä makuuhuoneessa. Tämäkin sai kivekseni kihelmöimään entistä enemmän ja alkoi jo jäykkyyttä pukata munanvarteen. Sen merkiksi puristin muiden huomaamatta tyttöystävän pyöreä pyllyposkea shortsien läpi. Tämä vastasi iloisella hymyllä silmät tuikkien. Olin kai jotenkin kiihotuksissani unohtanut, että Hannuhan makasi ja kuorsasi yhä sammuneena saunan pukuhuoneen penkillä.

Olisi kai pitänyt peittää tyttöystävän silmät, kun astuimme ovesta sisään. Ei, viltti ei sentään ollut pudonnut serkkupojan leveän kehon päältä lattialle, koska tämä ei näyttänyt juurikaan kääntyilleen penkillä. Toinen käsi tosin oli enää niskan takana, toinen levinneen kaljamahan päällä, mutta oli siinä karvaista miestä tyttöystäväni hämmentyneille silmille silti kerrakseen. Kaikista pahinta oli, että humalassaan nukkuvalle Hannulle oli tullut ainakin puolittainen erektio kyrpään, koska se näytti sojottavan melko vallattomasti viltin alla.

Kohouman muodoista ei voinut erehtyä. Pieni jännitystila nousi mielessäni, mutta yritin ajatella, että onneksi serkulla ei sentään täysiä seisonut. Sehän olisi ollut aika brutaalin näköistä varsinkin nuoresta tyttöystävästäni. Vaikka sitä en kielläkään, että olisimme kumpainenkin tällaisen ilmiön halunneet kiihkeästi nähdä.

Siirryimme kuitenkin pienen nurkan taakse jatkettuun nukkuma-alkoviimme, jonne olimme setämiehen perheen tieltä kiltisti siirtyneet. Aloimme riisua, mutta vähän väliä sivelin naistani käsilläni ja suutelin häntä pitkään.

Pyysin, ettei tyttöystävä laittaisikaan yöksi mitään ylleen, nukuttaisiin alasti. Tai nukuttaisiin ja nukuttaisiin, ainakin alkuun nussittaisiin kunnolla, se oli varma. Eikä siinä kuumuudessa tehnyt mieli vaatteita ja peitteitä käyttääkään, sillä sauna henki seinän läpi yhä lämpöään eikä ilmakaan kaikista vilpoisin ollut.

Käteni hieroivat jo hyvää vauhtia tyttöystävän ihania tissejä. Makoilimme nenät vastakkain sängyllä ja suudellessani tunnustelin sormenpäilläni, kuinka kiihottuneina naiseni nännit nököttivät. Sitten veimme kumpikin kätemme toistemme elimiin. Naiseni hento käsi tarttui jo aikaa sitten jäykistyneeseen kulliini ja alkoi hitaasti hyväillä sen vartta edestakaisin. Minä puolestani kuopaisin lempeästi sormillani kihlattuni suloista pillua.

Klitoriksen nuppukin tuntui selvästi kiihottuneena sormiani varten. Tyttöystäväni oli taas sheivannut pimperoaan kesäkuntoon. Muutenkin niin hennosta ja pehmeästä karvoituksesta ei ollut enää kuin pienoinen kaistale jäljellä pillun päällä.

Sitäkin vähän silittelin, kunnes en malttanut olla työntämättä sormiani kosteiden häpyhuulten väkiin. Suloinen pillu oli jo aivan märkänä ja sormeni kastuivat hetkessä.

Hieroskelin kiusoittelevan hitaasti ja sain naiseni kehräämään nautinnosta: Hän imi niitä yhtä himokkaasti kuin minäkin silmissään viekas ja kiimainen katse. Mutta minä en sillä kertaa muistanut sitä. Saunalta olivat kumit lopussa ja ainoa reppu, jossa niitä oli lisää, oli unohtunut mökkiin, missä setä nyt perheineen majaili.

Vaikka yritin minä kiimoissani suostutella tyttöystävääni paljaspanoonkin, mutta hänellä pysyi järki päässä kiihotustilasta huolimatta. Naiseni kuiskaili, että ei uskalla vielä olla ilman kondomeja, koska e-pillereiden teho ei ole vielä tullut voimaan hänen kehossaan. Munasolu kuulemma irtoaisi vielä varmasti ja vahinko olisi valmis, jos kerrankin päästäisin siittiöni uimaan hänen emättimeensä. Sillä emmehän me vielä siinä vaiheessa lapsia halunneet, koska olimme vasta vähän päälle kahdenkymmenen ja kummallakin opinnot kesken.

Muuten vaikka olisi saanut vakiintuneemmassa tilanteessa tullakin. En olisi kuitenkaan malttanut lopettaa kiihottavaa esileikkiä naiseni kanssa, kun alkovi huokui kosteaa lämpöä hänen ihanan pimppinsä lailla ja ikkunasta kuului kesäillan ääniä ja järvilintujen liverryksiä. Sitten kuului jotain muutakin, Hannun känninen örähdys. Olihan tämä vähän väliä kuorsannut ja korahdellut kurkullaan, mutta tämä oli nyt kuuluvampi äijänmurina.

Tyttöystävä vilkaisi minua siihen malliin, että uskaltaisiko tässä tänä yönä paneskellakaan, kun tuokin tuolla kulman takana nukkuu, eikä alkovissa ollut edes ovea. Hannun hyppyritukka näkyi melkein lemmenvuoteeseemme asti, ja jalkopäästä kurkotettuna olisi näkynytkin. Mutta ei tätä nyt keskenkään voinut jättää. Erektionikin jo sitä vaati, eikä sitä nyt lypsettäisi käsin tai edes suulla pois, sen olin päättänyt. Nousin kalu tanassa ylös ja koetin pukea shortseja jalkaani. Hankalaahan se oli ja seisova kulli piti vääntää ihan alavatsaan kiinni, jotta se onnistui.

Nyt oli sekin vahinko jo tapahtanut, että Hannun päältä oli viltti valunut lattialle. Äskeinen suurempi örinä oli ilmiselvästi irronnut siitä, että iso, mahakas mies oli kääntänyt penkillä kylkeään ja retkotti nyt kuola valuen ja toinen käsi lattiaa kohti roikkuen siinä sikeänoloisessa känniunessa.

Karvainen käsi ei kuitenkaan ollut ainoa, mikä Hannulta roikkua retkotti alaspäin. Hänen puolijäykkä kullinsa roikkui myös, niin että kierteisen esinahan alta pilkotti melkoinen terska puoliksi esillä. Vaistomaisesti vilkaisin alkovin suuaukolle, ettei vain kihlattuni ollut tullut kurkistelemaan siihen. Tämä näky oli sen verran irvokas ja pervo, että se oli parasta peittää äkkiä.

Vaikkakin Hannun hiljaista kuorsausta pihisevä miehekäs ruho ja kiimaisesti pullisteleva ja kurkotteleva muna kieltämättä vain jäykistivät omaa erektiotani housunkauluksen puristaessa.

Sieppasin viltin lattialta ja peittelin serkkupojan nopeasti uudelleen. Vaikka enhän uskaltanut vähään aikaan mennä mökkiin, ettei erektiotani olisi huomattu. Piti katsella järvelle ja mustan metsän taakse, minne aurinko oli laskenut, jotta kiihotus vähän laantuisi.

Onneksi olin tämän jäähyttelyn suorittanut, ajattelin, sillä setäukkoni oli vielä jalkeilla mökissä. Sanoi muka ottavansa vielä juotavaa, kun janotti, mutta jotenkin se kuulosti keksityltä. Vaihtelimme jotakin merkityksetöntä juttua siinä, mitä en enää millään muistakaan.

Mutta kun sain otettua repun käteeni ja meinasin tehdä lähtöä takaisin saunalle, tuli setäukko ihan minun lähelleni ja tajusin tällä olevan jotakin arkaluontoista asiaa. Hän vilkaisi vielä ylös pimeälle parvelle, missä teinit nukkuivat tai sitten tyydyttivät salaa peittojensa alla itseään korvat höröllä ja kuiskasi: Laskeskelin hämilläni mielessäni, että mitäs hän on iältään, vähän yli viisikymppinen. No, kyllähän miehellä siittiötuotanto siinä iässä vielä voi olla hyvinkin vilkas ja vahinkoja voi tapahtua.

Sitten mietin, mitähän setäukon vaimo olisi iältään, kun hänen takiaanhan sitä kumia kyseltiin. Ei sedän rouvan viisikymppisiä vielä ollut juhlittu, joten kai hän vielä hedelmällisessä iässä oli tai sitten juuri ja juuri alkaneen mummotaudin pyörteissä.

Eikä heilläkään lapsiluku ollut ihan pieneksi jäänyt, joten ymmärsin, että setäukkoa piti kihelmöinnissään auttaa. Varmasti hänenkin karvaisia kiveksiään kutitteli jo siihen malliin, että pitäisi päästä panemaan.

Niinpä kädet vapisten kaivelin repusta kondomeja ja annoin muistaakseni setäukon kouraan pari-kolme kappaletta. Hän kiitti käheästi ja minä painuin saman tien ulos nieleskellen. Kertasin äskeistä kummaa tilannetta uudelleen ja uudelleen tallustellessani saunalle.

Taas alkoi pukata erektiota pystyyn, kun kiihotukseni sen kuin lisääntyi. Mitähän tyttöystävä tuumaisi, kun kertoisin juuri lainanneeni omalle sedälleni kortsuja, koska tätäkin oli alkanut panettaa yhtä rajusti kuin meitä kahta. Ehkä hän jo parhaillaan rullaisi kumia kellinsä päälle mökissä. Ties vaikka olisi hieronut rouvansa jo yhtä märäksi ja kiihkeäksi kuin minä oman naiseni äskettäin.

Tilanne kiihotti minua äkkiä entistä enemmän. Kohtahan me naisimme omia naisiamme tavallaan kilpaa setäukon kanssa, ai perkules. Nykäisin kulli jäykkänä saunan ovea, mutta se ei auennut. Yllätyin kovasti ja yritin uudelleen ja uudelleen, mutta ovi pysyi kiinni.

Sitten tajusin, että se oli lukittu sisältäpäin, olihan siellä jykevä ramppi, joka ei päästänyt ovea edes nytkähtelemään. Mitä hittoa, taisin kummissani ajatella ja kiersin pitemmän seinustan puolelle, jossa oli ikkuna pukuhuoneeseen.

Kurkistin verhojen raosta sisälle. Serkkupoika ei maannutkaan enää sammuneena penkillä. Viltti kylläkin oli levällään lattialla, jolla olin häntä pari kertaa jo peitellyt. Ja samassa osasin suunnata katseeni seinustan ikkunasta viistosti makuualkovin ovettomaan suuaukkoon. Siitä näkyi vähäsen sängynpäätyä. Sen päällä liikehtivät kahdet jalkaparit.

Tai toisista vilahtelivat vain välillä varpaat ja jalkaterät. Ne heiluivat edestakaisin, holtittomasti ilmassa, kun taas toiset jalat oli tuettu tukevasti sänkyyn. Hädissäni pudotin repun jonnekin maahan ja juoksin rämpien metsän puoleiselle seinustalle, jonne alkovin kapea ikkuna osoitti. Verhoja ei ollut vedetty eteen, mutta tälle seinustalle oli vaikea päästä ryteikköisen maaston ja pienen ojan takia. Onnistuin kuitenkin harppaamaan seinän viereen ja tarraamaan kaikin voimin ikkunalaudasta kiinni.

Vieressäni oli tuuletusikkuna auki ja sieltä kantautuivat äänet korviini nyt jo hyvinkin selvästi. Olinhan jo äsken ehtinyt arvata sen kaamean näyn, joka minua ikkunan takaa kohtaisi, mutta silti olin lentää nyt selälleni. Massiivisen pulskea serkkuni Hannu makasi minun naiseni päällä alkovin sängyssä ja nussi tätä! Millähän sanoilla pystyisin tuota hetkeä ja härskiä esitystä paremmin kuvaamaan. Sitä, kun löysin rakkaan tyttöystäväni vieraan miehen alta jalat levällään.

Tai ei nyt varsinaisesti edes vieraan, ja sekin kuristi kurkkuani, että kyseessä oli humalainen serkkupoikani, joka oli noin vain ilman lupaani ruvennut yhtymään kihlattuuni. Ja niin ironista kuin se olikin, sillä aikaa kun minä menin hakemaan kortsuja, ettei tulisi vaarallista paljaspanoa. Aluksi en saanut sanaa suustani, vaikka mielestäni yritin huutaa oikein kovaa. Hannun suuri, leveä selkä röykkyytti tasaista, melko ripeää tahtia edestakaisin tyttöystäväni päällä.

Samalla mies örähteli ja urahteli vaimeasti, yhä hiukan kännisesti, mutta selvästi panosta täysin siemauksin nautiskellen. Perselihakset painautuivat yhteen tiuhaan tahtiin. Niiden alta pullottivat Hannun tummanpunaiset nyytit, jotka olivat nyt muuttuneet entistäkin purppuraisemmiksi ja pulleammiksi.

Pussinahka oli kai niin kireälle kuroutunut. Mies ähelsi ja örvelsi, mutta piti reippaan naintitahdin koko ajan yllä. Se tuijotteli humalaisen sokeasti jonnekin sivuun eikä näyttänyt mieleltään olevan edes täysillä läsnä koko toimituksessa. Tai paremminkin se ei välittänyt yhtään, ketä oli nussimassa, kunhan vain sai polkea kunnolla pilluun. Karu tunne kalvoi minua kauttaaltani, mutta silti kaluni sojotti erittäin kovassa seisokissa, niin että oli pakko repiä toisella kädellä housuja pois tieltä ja päästää se ojentumaan vapaammin.

Hänestä ei saanut selvää, oliko hän Hannun alla vastoin tahtoaan vai nauttiko hänkin tästä yllättävästä aktista. Mutta ei se raiskaukselta ainakaan näyttänyt. Naiseni ei ollut yhtään itkevän näköinen eikä kirkunut ja potkinut eikä yrittänyt kammeta nussijaansa pois päältään.

Mutta mitäpä hän olisi voinutkaan, tuollainen hentoinen vaikkakin kuntoileva tyttö, kun serkunköriläs painoi varmasti lähemmäs kiloa kaljamahoineen. Naiseni näytti heittelevän päätään tyynyllä puolelta toiselle, niin että kaunis vaalea tukka oli yhtenä hiestä kostuneena takkuna hänen kasvojensa ympärillä. Samalla hän voihki ja uikutti varsin kovalla äänellä. Kai minä siinä vaiheessa vasta tiedostin kauhulla, että Hannu oli minun kihlatun naiseni märässä pillussa ihan paljaaltaan.

Äänetkin sen nimittäin kielivät. Liukas ja märkä pillu valitti vai olisiko vain iloinnut miehen paljaan, jäykän lihan nuijiessa oikein kunnolla. Turpeat kivesnyytit hytkyivät riettaan näköisinä yhtyvien välissä läiskähdellen naiseni välilihaa vasten. Hannu nosti päätään huulet törröllään ja nai hikea valuen hillitsemättä yhtään tahtia.

Tyttöystäväni inisi ja vinkui haroen käsillään kiinni Hannun lihavasta selästä ja pulskeista kyljistä, muttei tuntunut saavan kunnolla otetta mistään. Naiseni tissit heiluivat jyskytyksen tahdissa kuin olisivat olleet jotakin herkullista tytinää juhlapöydässä. Myös sängyn vieterit antoivat ähinän ja märän litinän sekaan omat äänensä. Mikä nussintaorkesteri siellä olikaan käynnissä. Ja minä nielin kurkku kuivana oudon kiihotuksen ja pelon vallassa huutojani pidellen ulkopuolella rystyset täristen kiinni ikkunalaudasta.

Ja kyrpäni sykki samalla kiimasta. Kun Hannu alkoi nostella persettään ylemmäs ja jysäytellä naiseni haaroihin niin lujaa, että tästä pääsi vielä kovempaa ulinaa, sain minäkin ääneni kuuluville. Kauhuissani tajusin, että känninen mies ei pystyisi varmasti enää kauankaan pidättelemään siemensyöksyjään, sillä siltä tuo hurja meno alkoi näyttää.

Julmasti paksu ja paljas kyrvänvarsi irvisteli esille serkkupojan nostellessa itseään. Se levitti naiseni vittua kunnolla auki, häpypielet oikein pulleiksi renkaiksi, ja painui sitten säälittä taas takaisin kuumaan ja kosteaan syvyyteen.

Perästä kuului aina irvokas maiskahdus. Hätäni tehostukseksi sain koputettua nyrkilläni ikkunaruutuun. Ensin rakas tyttöystäväni käänsi kauhuissaan kasvonsa ikkunaan ja näki minun pelästyneet kasvoni kiinni lasissa. Hän tuijotti minua silmät selällään ja suu ammollaan, muttei kyennyt muuta kuin voihkimaan Hannun painaessa oikein hartiavoimin. Eikä se ole edes kortsua isolle munalleen laittanut. Taisin toistaa hätähuutoni ja koputtaa uudemman kerran. Silloin käänsi serkkupoika Hannukin päänsä ikkunaan, mutta ei hetkeksikään herjennyt panemasta minun kihlattuani.

Olen kai tässäkin mielessä masokisti että palaan yhä uudelleen miettimään asioita joita oli, jotka satuttivat, joissa epäonnistuin tai tulin torjutuksi.

Tästä blogista ei tarvitse kuin klikata Kapu-tunnistetta niin johan löytyy materiaalia. En ole tainnut täällä kovin syväluotaavasti puida sen suhteen loppumista. Tai jos olen, en aio nyt palata niitä muistelemaan. En ole ihan vielä valmis siihen. Minä olen niitä ihmisiä, jotka vahvasti muistavat musiikin kautta. Se ei kuitenkaan syttynyt fiftyshadesin tai muun vastaavan myötä, joskin sieltäkin maailmasta löytyi myös materiaalia - musiikki. Olen polvillani ja minulle laitetaan kaulapanta.

Kun lukko napsahtaa kiinni, uudenlainen vapauden ja rentouden tunne valtaa minut. And my necklace is of rope, I tie it and untie. Tove Lo - Habits. Puren tyynyä, hikiset hiukset liimaantuvat niskaan. Banks - Waiting Game. I'm thinking it over The way you make me feel all sexy but it's causing me shame.

Otan piiskaa sohvan reunaa vasten. Sinä lyöt liian kovaa. Myötätuntoa tai jälkihoitoa ei heru. What if the way we started made it something cursed from the start, what if it only gets colder. Se kun tajuat, ettet olekaan toiselle se ainutkertainen, ainutlaatuinen. Että se oli kirottua ja kieroa jo alusta pitäen ja epäilet kaikkea. Miestä, suhdetta, tekemiänne juttuja, ja ennen kaikkea - epäilet itseäsi. I don't wanna say your love is a waiting game. Mariska - Painu helvettiin.

Tuijotan ikkunasta ja kuuntelen kun heräilet. Olen taas itkenyt yöllä kun sinä nukut. Kysyt vinosti, onko tämä biisi sinulle.

Kyllä, kyllä se on. Painu helvettiin, ja pysy siellä, näillä kulmilla oot ainoastaan tiellä. Painu helvettiin ja takas älä tuu niin et tää painajainen nopeammin unohtuu. Vaults - One last night. Tied to a shallow heart, why does he want to bring me where he goes? Oh and to find out the reasons why it's enough to make you wanna try for one last night..

I had a dream I was dying. Lähettänyt Miehet mitä ihmettä klo Kohteen lähettäminen sähköpostitse Bloggaa tästä! Osittain omasta laiskuudesta ja pääkopasta johtuvaa, osittain koska en kerta kaikkiaan muistanut tilini tunnuksia pitkän tauon jälkeen. Nämä ongelmat saatiin kuitenkin selätettyä ja halusin elvyttää tämän blogin, tai ainakin aktivoida edes hiukan.

Koska tämän blogin aihepiriin en halua tuoda mitään arkielämän lässytystä töiden kiireestä, hyppään pienen pohjustuksen kautta suoraan siihen mehukkaimpaan; seksiin.

Sitä on Insinöörin se semmoinen yllättäen elämääni putkahtanut poikaystävä. Tällä hetkellä tarkemmin mainittuna avopuoliso. Ja se on hyvää. Ja vaikka kaikki varmasti kaatavat tämän himon hehkuttamisen tuoreen parisuhteen piikkiin että "kyllä se siitä kuule laimenee vielä kunhan arki iskee niskaan" niin arki on jo iskenyt. Hän on päivät koulussa, minä illat ja yöt töissä. Olen tehnyt keskimäärin 45 tuntista viikkoa, joten uskoisin että se arki on tässä vaiheessa jo kaatunut niskaan.

Se ei kuitenkaan ole vienyt seksiltä elintilaa. Olen pitänyt ihan manuaalista päiväkirjaa, kun en ole tänne virtuaaliseen päiväkirjaan päässyt käsiksi.

Nyt vihdoin sain tunnukset kuntoon. Keskivertona laskettuna harrastamme seksiä kolmen päivän sykleissä. Kahtena päivänä peräkkäin ja sitten lepopäivä. Seuraavassa otteita perinteisestä käsinkirjoitetusta The Sex Journalista. Kun juttu meinasi jäädä junnaamaan paikoilleen, sanoin: Laukesin ulisten ja vääntelehtien ja vapisten. Se ei riittänyt, vaan sain vielä toisen kierroksen.

Tällä kertaa vain Lelo klitoriksella ja ja dildo pepussa. Kannatti antaa vapaat kädet On se kumma, kun päättää antaa toiselle aamuhyvää ja homma päättyy ratsastaen yhtäaikaiseen laukeamiseen. Siirryin istumaan Insinöörin kasvoille. Jotenkin kiepsahdettiin myös kuusysiin. Rupesi tuntumaan että halusin jotain kovaa sisääni ja siirryin ratsaille, mutta toinen pidätteli vastaan. Sain minäkin omani toisella kierroksella, kunnon hyvää.

Mutta niin, täällä ollaan edelleen, pipari parisuhdeseksistä kuumana. Ehkä kevään tullen löydän kirjoitusintoakin enemmän!

Hyvää kevättä itse kullekin ;. Lähettänyt Miehet mitä ihmettä klo 6. Näin unta, että minua jahdattiin, nöyryytettiin, kidutettiin. Se oli seksiuni, ei painajainen.

Unessa oli kaksi miestä, joita pakoon koitin juosta kivikkoisessa metsässä. He saivat minut kiinni ja pakottivat minut tekemään tarpeeni heidän katsellessaan hyvin Salòmaista. Unen toisessa kohtauksessa toinen piti minua itseään vasten paikallaan. Isot kourat taittoivat käteni selän taakse. Tunsin kovettuvan kalun pakaroitani vasten. Samalla toinen mies pakotti suuni auki ja laittoi suuhuni partaveitsenteriä sekä lasinsiruja.

Tunsin lämpimän, paksun veren rautaisen maun. Tunsin kuinka veri ja kuola valui suupielistäni, en voinut sulkea tai liikuttaa suutani. Mies uhkaili ja pelotteli minua, uhkasi tunkea myös huoranpilluni täyteen partateriä. Samalla toisen miehen kalu tökki kovana peppuani vasten. Odotin kauhuissani ja kosteana tuplapenetraatiota. Lähettänyt Miehet mitä ihmettä klo 4. Tämä kirja oli kuin olisi lukenut historiankirjojen seiskaa. Euroopan hovit ovat olleet täynnä salasuhteita, juonittelua, sukurutsaa ja onnettomia kuningattaria.

Kuninkaallisen kohdun oma nautinto ja onni ovat toki täysin tyhjänpäivisiä asioita niin kauan kunhan tämä puskee maailmaan kelvollisen kruununperillisen.

Kuten aina, onnettomat avioliitot ovat ovat johtaneet suhteisiin rakastajien kanssa. Osa suhteista oli skandaalimaisia ja räikeän näkyviä, osa taas kaikessa hiljaisuudessa salassapidettyjä.

Joissakin hoveissa valtiota on käytännössä johtanut kuningasparin lisäksi myös kuningattaren rakastaja - poliittista polyamoriaa parhaimmillaan. Kukapa ei nauttisi salaisista keskiyön kohtaamisista, himon ja kaipuun täyteisistä rakkauskirjeistä ja kuumasta hiilihangosta takapuolessaan - kuningatarten ja rakastajien lisäksi kirjassa kuvattiin myös varsin värikkäästi hovien suosimia kuulustelu- kidutus- ja rangaistuskeinoja uskottomille pettureille.

Myös erilaiset seksuaaliset mieltymykset ja jopa fetissit ovat näkyneet hoveissa. Eräs kuningatar sai aina tahtonsa läpi kun puki tai riisui silkkihansikkaansa miehensä edessä. Homoseksuaalisuus on ollut synti ja julkisesti paheksuttavaa, mutta silti hiljaisesti hyväksyttyä. Myös kovemmista otteista on nautittu jo satoja vuosia sitten;.

Lähettänyt Miehet mitä ihmettä klo 2. Olen kesäisin mahdottoman huono istumaan koneen ääressä. En edes muista, milloin olisin viimeksi aukaissut läppäriä. Nyt kuitenkin, syksyisen aavistuksen hiipiessä jo pihamaalle koulun alkujen ja satokauden myötä, arvelin etsiä aikaa kirjoittamiselle.

Kesä on mennyt parisuhteeseen totutellessa. Koska tuntuu että Vaniljapoika leimaa jotenkin kauheasti, kutsuttakoon häntä, poikaystävää, tässä blogissa tästä eteenpäin vaikka koulutuksensa mukaisesti Insinööriksi.

Sex work net helsinki kokkola avoin homo yli