Homoseksuaaliset Kokoukset

Aikuisten ilmainen seksi rintsikoiden koko homoseksuaaliseen

Läpikuultavat nännipihat ja nännit saa miehet kuumaksi. Miksi valkoiset ovat paremmat? Liivien ei kuulu näkyä vaatteiden läpi. Siististi pukeutuva ihminen ei esittele alusvaatteitaan muille. Mutteihan sitä teinipissikset tajua. Minusta ohkasen paidan kanssa jos on valkoinen kuuluu olla musta rintaliivi. Liivien kuuluu näkyä vaatteiden läpi. Eikö suomalaiset osaa olla yhtä seksikkäitä, ku tummaihoiset. Pue liivit paidan päälle, niin näkyvät vielä paremmin.

Kyllä rintsilst saa näkyä. Muualla maailmassa kailki nuoret naiset haluaa näyttää rintsikkansa ja se on tosi sex, mutta täällä vanhat naiset vastustaa ja haluu, et kaikki pukee beiget liivit, ettei vaan mitään vahingossakaan näkys läpi. Rintsikat pitää näkyy, se on OK. En ole vanhanainen 22 v , mutten mikään teinipissiskään. Ja mielestäni rintaliivien ei kuulu näkyä. On todella pissismäistä niitä esitellä, eikä kuulu siistiin pukeutumiseen. Rintsikat ovat alusvaatteet ja alusvaatteiden ei kuulu näkyä vaatteiden läpi.

Rintsikoiden valintaan satsataan paljon aikaa ja vaivaa. Varmaan jokainen sovittaa rintalivit ennen ostopäätöstä ja haluaa mahdollisimman kauniit ja seksikkäät liivit.

Miksi ne ei saisi myös näkyä ulospäin. Ymmärrän, että vanhoja ja kauhtuneita rintsikoita kukaan ei halua näyttää, mutta uusia ja siistejä kelpaa kyllä esitellä. Jos puhutaan vaalean läpikuultavan puseron läpi näkyvistä rintsikoista, on aivan sama onko ne kauniit ja seksikkäät tai vanhat kauhtuneet. Silmämääräisesti ei näe mitään eroa, näkyy vain epäselvä kuvajainen.

Pitää olla täysin läpinäkyvä pusero esimerkiksi ohutta shifonkia ennen kuin rintaliivit näkisi tarkemmin. Ne kauniit seksikkäät rintaliivit on tarkoitettu vain omaksi iloksi ja poikakaverin tai puolison katseltavaksi, ei esiteltäväksi kadulla.

Juuri näin, seksikkäät rintaliivit on tarkoitettu omaksi ja kumppanin iloksi. Mulla om yks valkoinen melko ohut ja läpinäkyvä paitapusero ja sen kanssa pidän joko valkoisia, tai kirkkaan keltaisia rintaliivejä. Molemmat näkyvät oikein selvästi läpi, niin, että varmaan näkee, onko liivit uudet, vai paljon käytetyt.

Aina oon saanu asustani kehuja, varsinkin miehet ovat olleet innoissaan. Jotkut ovat jopa pyytäneet treffeille. Minun ei ole koskaan tarvinnut pukeutua helponnäköiseksi eli rintsikoita paljastaviin vaatteisiin saadakseni kehuja vaatteistani tai treffikutsujen takia.

Parisuhdekin on löytynyt, vaikka vain kahden kesken esittelen rintsikoita poikaystävälleni. Joo, joo, mutta kannattas sunkin hommata uusii ja seksikkäitä rintaliivejä ja vilautella niitä, niin saisit paljon enemmän suosioo ja trrffikutsuja!

Kato niitä ei oo koskaan liikaa. Ehkä opit joskus Tiedät varmaan miksi sinua kutsutaan kun et ole kuulemassa: Ei tarvitse mainostaa että täällä olisi tarjolla yhden työn tapaus. Vakisuhde on paljon parempi kuin olla kiertopalkinto. Mitä vikaa on helppona tyrkkynä olemisessa? Miksi parisuhde on parempi?

Huomaat sen muutaman vuoden kuluttua kun toiset tytöt löytävät aviomiehen, mutta sinä et kelpaa kenellekään maineesi vuoksi. Rintsikkatyttö on aivan oikeassa. Vaökoisen paitapuseron alle sopii ehdottomasti parhaiten valkoiset rintsikat.

Mutta niiden on oltava todella säihkyvän valkoiset. Jätä koko pusero pois jos haluat esitellä rinstsikoitasi. Usein kotona liikunkin pelkät rintsikat ja sortsit päällä. Olen käynyt uimassakin valkoisilla ja keltaisilla rintsikoilla, eikä kukaan ole paheksunut, päinvastoin. Mukavahan se on rintsikoita näytellä, kun on hoikka ja sopusuhtainen vartalo.

Läskisenä minäkin pitäisin toppatakkia päällä kesät talvet. Ihmiset, nauttikaa näkemästänne, kun näette ihanan nuorem tytön kepsuttamassa korkkareillaan ja uusilla ryhdikkäillä rintsikoillaan, joita verhoaa seitinohut paitapusero!

Rintsikkatyttö muuten on yli viisikymppinen mieshenkilö. Ja on tähän ketjuun etsiytynyt Trimpghffh-setämieskin. On teillä jutut 4. Homoseksuaalisuuden lieveilmiöitä nämä hommat. EN TOD käytä rintaliivejä. Sitäpaitsi rintsikoissa ei tällä hetkellä kirkkaan keltainen ole mikään muotiväri vaan uimabikineissä.

Laitappa mustat tissiliivit, sut varmaan huomataan! Voi reppana, kai olet sanonut niille "miehille", että olet 13 v! Lapsihan sinä vielä olet. Siksi voisit kuunnella aikuisten neuvoja ja laittaa ne nuden väriset liivit, jotka ei näy läpi. Seksikkyys on muuten aivan jotain muuta kuin liivien näytteleminen puseron läpi.

Läpinäkyväisten vaatteiden käyttäminen on kuin itsensä tarjoamista! En ole ahdasmielinen, vaan miehenikin mielestä hyvin sensuelli, kypsä nainen. En edes 13 vuotiaanakaan halunnut näytellä liivejäni. Kyllä naisten pitäisi käyttää reilusti näkyviä liivejä, että tällaiset keski-ikäiset miehet saisivat hieman silmänruokaa ja viihdykettä.

Ei tarvita mitään rintaliivejä kesällä. Ohut valkoinen paita ja viel jos se on tiukka et nännit loistaa ni se olis tosi hyvä. Jospa keskittyisit suomenkielen opiskeluun enemmän kuin lattarintojesi läpinäkyvyyteen. Jos on kovin isot rinnat ja kaipaa vähän tukea niin silloin ohuet valkoiset mistä myös nännit ja laaja nännipiha eroittuvat. On se kaunista katsella kun vaimo häärii kotona vähän pienissä rintsikoissa mistä runsaat rinnat pursuu yli. Välillä pelkissä liiveissä ja välillä läpikuultavassa paidassa.

Rintsikkatytölle,vai on "miehet" olleet innoissaan,onko tienneet,että olet vielä pikkutyttö ,jolla ei pitäisi olla sellaisia vaatteita pääläkään jotka muka näyttävät seksikkäiltä!? Mitä väliä tolla nyt on, jos näkyy läpi vähän. Pitääkö laittaa luotiliivi paidan alle,no mykysin se on kohta tarpeen. Onhan naiset ranallakin bikinit päällä-rantamekko ja näkyy läpi. Tulin juuri Ranskasta ja siellä suurinta huutoa näyttivät olevan hyvin ohuet läpinäkyvät valkoiset paidat joiden kanssa valkoiset rintsikat.

Näin jopa osainvalidi vanhuksen jolla oli kyseinen paitamalli valkoisten rintsikoiden kera. Kaikki siis pukeutuvat noin.

Ja tarviiko se aviomies ihan välttämättä löytää? Toi on niin tota että pitää päästä naimisiin. Toisaalta kai sitä voi näyttää ihan miltä vaan, mutta vaikka pukeutuis pelkkiin rintsikoihin niin eihän sitä pakko ole joka hanulle antaa. Ei se miltä näyttää ole se mitä tekee.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. En kyllä sen takia ole ilman rintaliivejä että nännit ihanasti "kuultaa" vaan pelkästään siksi koska miehet ei vaan käytä rintaliivejä. Näin minä olen ainakin ymmärtänyt. Kyllä on sairas koko aihe. Siis 13v pervotko sua pyytää treffeille,lapsi pieni. Vain aniharvat miehet käyttää rintaliivejä. Tiedoksi On teillä jutut. Halloota, mitä vuotta eletään? Ei meidän naisten maineesta pitää olla niin et neitsyt tässä hetkessä on tärkein!!!

Nyt elämme aikaa jolloin nqisena saamme olla ja tuntea mutä tunnemme ilman mitään lisänimityksiä! Jos joku haluaa kokea monenen miehen kiinnostusta, miten se sitten onkaan, siitä emme aloittaa jakaa nimityksiä. Kuka naisista on oikeutettu kertoa toiselle naiselle mitä hänen seksualisuus tarvii?

Jos se toinen on yhden miehen nainen ja toinen sadan miehen, mitä sitten? Molemmat mahtuu elää kuten haluaa tuomitsematta. Pitää kuitenkin muistaa vaik ollaan yhden miehen nainen se ei tarkoita et olet kohdannut miehen jolle yksi nainen riittää! Se ei ole toisen naisen ongelma vaan sen suhteen ongelma jossa tarpeet ovat erilaiset! Mustat rintaliivit jotka päästävät nännin nöpöttämään seksikkäästi.

Oikeastaan sen paidan voisi kokonaan jättää pois eikä se rintaliivikään niin pakollinen ole. Mistä tämä kummallinen keskusteluhaara syntyi? Aloituksessa ja edellä olevassa nimimerkin Seksi seksinä kommenteissa ei viitata mitenkään rintsikoita käyttäviin miehiin ja koko ketju keskustelee VAIN naisten rintaliivien käytöstä. Jokainen tekee asioita kuten haluaa, se kysymys oli hyvä, sinä pidät rintaliiveja , mikä väri, sen päätät itse ja tämä oli hyvä täky, monta kalaa tuli kerralla, täällä on tämä ahdasmielisyys, ja jos nyt laajennetaan, kauniit rinnat, kasvot , kaikki mikä on kaunista, pitääkä se peittää, Ei, mutta joskus on hyvä peittää kaikki mikä ei ole kaunista, Jos olet itsevarma sinä teet kuten haluat, ja en varmaan ymmärtänyt, käyttääkö miehet rintaaliivejä , todella omituista eihän miehellä edes ole rintoja?

Voi sääli ja aikuinen nainen. Kiitos muistutuksesta, olen todella 13v lapsi, joo sitäkin. Ymmärrän, että teitä rassaa omat ikäläskinne, kun katsotte meitä nuoria hyvännäkösiä hoikkia murrosikäisiä tyttöjä ohuissa läpinäkyvissä paidoissa, joidenka alta näkyy upeat uudet vitkivalkoiset rintaliivit.

Tehän ette missään tapauksessa ylopainoisina läskeinä beigenvärisine kulahtaneine mummoliiveininne voisi kuvitellakkaan näyttävänne niitä.

Kahvikutsuja ei varmasti tule, eikä kukaan takulla kysy ikiänne ja tuskimpa kehtaatte sitä kertoakkaan. Meille tulee kahvikutsuja ja voihan joku ikääkin kysyä, mutta hauskaa on aina ja kiva biletys on pääasia. Muistelkaapas vähän tarkemmin sitä omaa nuoruuttanne, niin muistuu mieleen, että eipä teilläkään ollut mummoliivejä päällä, ei tainnut olla mitään liivejä, ei edes pikkuhousuja. Että sellaisia bileitä siihenaikaan. Mä oon 13v tyttö ja mul ei ees oo nuden värisii liivei, vaan mustii..

Pitäähän niitä rintsikoita esitellä koulukavereille vaikka ei vielä tarvittaisi lainkaan rintaliivejä. Miksi täytyy yrittää näyttää seksikkäältä? Onko se viesti miehille: Hei olen halpa lutka ja aina annan, tule ja pane minua Sinkuilta nipin napin ymmärrän. Toisaalta, voiko trashywhoren näköinen saada pysyvää suhdetta, mene ja tiedä D No, katso nyt sitten, ettet tule raiskatuksi tai pedofiilin hyväksikäyttämäksi. Katsos kun nuo aikuiset sedät ainakaan, eivät kaikki sitten ole yhtä kultaisia ja kilttejä, kuin se oma isipappa.

Joka muuten pienenä välihuomiona, on nuo sinun pikku tisuliivisikin maksanut, heh heh Älä luota kaikkiin aikuisiin miehiin. He katsos eivät välttämättä ymmärrä sitä, että vaikka olet nuoren aikuisen naisen sukukypsän näköinen, et välttämättä ole henkisesti vielä täysin valmis Ja aikuinen mies ei välttämättä kiihkoissaan ymmärrä, että ei on todellakin ei. Etenkään alkoholin vaikutuksen alaisena En toki sano, että kaikki miehet sellaisia olisivat.

Pieni osa, mutta kuitenkin. Että varovaisuutta sinne biletykseenkin, vaikka se siideri yksi mukavan huolettoman olon tekeekin Melkein kaikki mun rintsikat on isän ostamia. Äiti ei anna rahaa uusiin rintaliiveihin, vaan sanoo, että sun vanhat on ihan ok, etkä uusia tartte. Isä on taas sitä mieltä, että hänen pikkuprinsessalla pitää olla viimisen päälle nätit ja uudet rintsikat ja saan aina isältä rahaa rintsikoihin.

Niinpä mulle on kertyny jo paritkymmenet rintsikat ja kaikki on topattuja ja useimmat sellasia ihania suippoja malleja, jotka tekee tissit teräviks.

Monen mielestä tosi jerkullisen näköseks, näin mulle on sanottu. Mmmmm, mie tyccään ihastella isoa ja paksua kovaa kigulia. Ahhh, se maistuuci niiiiiin hyvälle pebassa käynnin jälceen. Itse olisin kyllä katsonut isääni kieroon, jos olisi noin sanonut. Mutta minun isäni kyllä sanoikin, että "pedofiilit pitäisi hirttää munista kattoon".

Muuten kyllä hyvä, että pitää prinsessanaan, kun ainahan noin ei ole Tuo kommentti vain olisi minut pistänyt hieman ihmettelemään Tiedätkö muuten, mikä oli yksi kauneimmista ulkonäkö kommenteista, jonka mieheni minulle sanoi ollessani parikymppinen. Se, että olen "elegantilla tavalla kaunis". Viittasi tällä myös pukeutumiseeni. Sekin voi olla "seksikästä", jos niin halutaan ajatella. Jotain voi jättää ns. Vai oikein "aloitus rintsikat".

Itelläni ainakin oli jo 12 vuotiaana kokoa 75b. Ja nytten kun oon 14, niin kyllä todellakin oon sitä mieltä, että riippuu vaatteista, mutta esim. Ja siis 13 vuotiaat on yläasteella, ne ei oo enään mitään lapsia ei toki aikuisiakaan vaan ne on nuoria, joitten kuuluu olla kapinallisia. Ja oikeesti yläasteella lähes kaikilla tytöillä on välillä vaatteet, joista näkyy liivit läpi, ja se on niin tavallista.

Ei mullakaan mitään nuden värisiä liivejä oo. Ne on niin rumia ja jotain mummoliivejä. Mun kaikki liivit on kirkkaan värisiä, tai siis oli, suurimman osan kun laitoin pois, koska tulleet pieniksi. Itse olen etsiny ns. Ihonvärisiä rintsikoita, mutta eiväthän ne ole ollenkaan oman ihonvärisiä. Enemmän semmosia harmaan ruskeita. Itse ainakin laitan aina valkoiset rintsikat valkoisen t-paidan alle. Mitäs se haittaa jos ne vähän näkyy läpi.

Mä meen tänään kastelee mutsin kukkia ja samalla tsekkaan sen rintsikkalaatikon, että onko tullut uutuuksia. Kerrohan Brafan hieman tarkemmin, mitä oikein touhuilet mutsis rintaliiveillä!? Viikonloppuna kun mutsi läksi mökille ,oli kiva taas pitää mutsin pitsialkkareita ja kokeikka pitkiä rintsikoita koko päivä. Minkälaiset ovat pitkät rintsikat?

Miksi tykkäät pitää mutsis alusvaatteita? En tajuu, miks mies haluu pitää rintaliivejä ja naisten pitsialushousuja? Onko itsellesi koskaan tullut haluja pukeutua isän, isonveljen tai poikakaverin boxereihin, farkkuihin tai ruutupaitaan?

Joskus on päässyt kylmä yllättämään ja olen pukeutunut poikaystävän flanellipaitaan. Pukeutuuko joku mies äitinsä rintaliiveihin, jos tulee kylmä, empä usko? Kyllä miehet minun puolestani saavat rintaliivejä käyttää, siitä vaan.

Jotkut miehet ovat "löytäneet" naisten mukavammat pikkuhousut. Kaikki eivät pidät miesten paksuista ja epämukavista puuvillakalsareista, naisten pikkareiden materiaalit ovat parempia. Kokeilepa itse miltä miesten paksusta puuvillakankaasta tehdyt kalsarit tuntuu. Tai no melkein samaanhan päästään paksuissa naisten leggareissa kuin miesten pitkissä kalsareissa.

Miesten rintaliivien käyttö on sitten eri asia. Sitä ei voi selittää muulla kuin miehen sisäisen naisen esiintulolla. Naistenkin vaatteissa löytyy lämpimiä puseroita kun tulee kylmä. Tutkin asiaa ja googletin, että miksi miehet käyttävät rintaliivejä.

Voiko todellakin olla totta, että pelkkä rintaliiveihin pukeutuminen pistää miehille tälläiset halut päälle. Tekevätkö kaikki miehet tätä? Googletuksesi meni jotenkin pieleen tai sitten tutkit vain seksisivustoja. Jopa transvestiittimiehet jotka pukeutuvat ajoittain naisten vaatteisiin, eivät käytä rintaliivejä itsetyydytykseen vaan muuttamaan vartaloaan enemmän naista muistuttavaksi jotta vaatteet istuu hyvin päällä.

Moni nainen käyttää täytteillä varustettuja rintaliiveja saman syyn takia. Vain hyvin pieni osa miehistä käyttää tai edes kokeilee naisten alusvaatteita. Esimerkiksi transvestiittejä oletetaan olevan n. Googlen mukaan melkein kaikki miehet ovat jossakin vaiheessa sovitelleet rintaliivejä ja monet ovat saaneet siitä erektion ja joutuneet tyydyttämään itsensä. Moni on jäänyt tähän koukkuun ja harrastaa rintsikoissa runkkaamista yhä uudestaan ja uudestaan.

Olemme totuudessä ja tehtävässä usein kysyneet tätä juttua ja melkein jokainen poika on tunnustanut runkanneensa, joko äitinsä, tai siskonsa rintaliivit päällä. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Pakko olla tässä kyllä rintsikkatytön puolella siinä tapauksessa, että kyse on erittäin läpikuultavasta paidasta tai kapeaolkaimisesta topista, jolloin rintsikat näkyvät olivatpa minkä väriset tahansa.

Mieluummin minä niitä nätin värisiä rintsikoita vilauttelen kuin esittelen kaikelle kansalle niitä beigejä mummorintsikoitani.

Toki itselläni on tässä ajatuksena enempikin semmoiset melko peittävät toppiliivit, kun Keltaisesta Ruususta ostetut pitsihepenet… Sen sijaan juhlavammassa tilaisuudessa, jos yläosa on valkoinen, mutta ei tarkoituksellisesti läpikuultava, on beige oikea väri, ettei puvun läpi näy mitään ihmeellisiä varjoja. Beigeissä rintsikoissa ei ole mitään näyttämistä, mutta vitivalkoiset ja kirkkaan keltaiset rintaliivit näyttävät aina hyviltä. Kannattaa vilkaista muutamien rintaliiveihin erikoistuneiden ulkomaisten nettikauppojen tarjontaan.

Sieltä löytyy hyviä vinkkejä siitä, minkälaisia häiritsemättömän hempeän, mutta ei kuitenkaan ihonvärisiä rintsikoita läpikuultavan paidan kanssa voi aivan hyvin käyttää. Jos helteellä topissa niin valkoinen toppi ja mustat tai valkoiset tai sopivan väriset liivit yhdistettynä ovat kivat kun ne olkaimet kuitenkin näkyy. Voi valita sopivan värin. Sitten noita ihan juhlatoppeja joihin tarvitse liivejä. Kai se on ihan samat minkäväriset, näkyy ne kuitenkin sen verta läpi, että värin pystyy päättelemään.

Mitä nyt sattuu sillä hetkellä olemaan niin , ei kai sillä värillä mitään väliä ole. Ei vittu mitä paskaa taas nostettu otsikoihin. DDD Ja ihana stellaria81 sinkkupalstaltakin täällä. Laita sen näköiset, joita kehtaat esitellä. Tai vaikka toppi jos et kehtaa. Valkoisesta näkyy joka tapauksessa läpi.

Jos laitat valkoiset tai ihonväriset, ihmiset ajattelevat että alusvaatteesi näkyvät vahingossa. Mun mielestä se on jokaisen oma asia näkyykö ne rintsikat vai ei. Mut en mä näitäkään töihin pue, vapaa-aikaan josksu, jos se tuntuu hyvältä sillä hetkellä. Se riippuu musta ihan siitä kyseisestä vaatteesta onko ihovärinen vai valkoinen yleensä parempi. Jos teini haluaa näyttää rintaliivinsä tai vaikka pyllynsä ni useimmat niistä kuitenkin parin vuoden päästä osaa jo pukeutua paremmin: Mitä niitä rintsikoita kesähelteellä?

Minä vaan mietin 4. Ei mitään läpihohtavia kuvioituja rintaliivejä vaan tyylikkään hillityt. Valkoinen paita, valkoiset tai nudet liivit. Niin että ei näkyisi läpi. Muutenkaan en pidä läpinäkyvistä paidoista jonka alla on jotkut victoria secret mustat kimalle-liivit.

Ne voi jättää sinne kotiin yllättämään miehen. Niille taas jotka hakevat baarista seuraa, sielläkin innostuisin enemmän niistä liiveistä kun näen ne vasta illan lopuksi, en heti alkuillasta. Ikää tosiaan 26 vuotta, heteromies ja parisuhteessa. Valkoiset liivit näkyy valkoisen paidan läpi paremmin kuin nudet. Rintsikat on naurettavimman näköinen vaatekappale ikinä. Minun mielestä rintojen pitäis olla vapaana näin kesäisin siis ei rintsikoita ollenkaan.

On järkevää naisena pukeutua hieman peittävämmin ja samalla suojella itseään. Mun puolesta te naiset voisitte kulkea vaikka kokonaan ilman vaatteita, naisen paikka kun on muutenkin meidän oikeistolaisten mielestä maan raossa ja nainen on vain miehen seksiobjekti, näin on aina ollut ja näin aina tullee olemahan, T; Oikeistosika.

Parasta on kun oikein kunnolla nännit näkyy ja jätkein päät kääntyy ja etumukset pullistelee näyn kohdatessaa.. Parempi jättää rintsikat kokonaan pois, niin ei tarvi miettiä Se on sexyn näköistä, jos sattuu vielä nännit nöpöttämään paidan läpi ;. Vaaleiden vaatteiden alla käytetään yleensä nudea jos ei tarkoituksella halua, että alusvaatteet näkyvät läpi: Sellaiset rintaliivit jotka vastaavat mahdollisimman paljon omaa ihon väriä ovat hyvä valinta.

Ei ole mitään merkitystä siitä! TE naiset itse puette ja kannatte vaatteenne kehonne suojana. Oikein lämmintä päivän jatkoa kaikille naisille.

Tykkään naisista jotka viihdyttävät mua rinnoillaan ja harvemmin enää tulee vastaan naisia jotka repäisevät paitansa auki kysymyksellä "Mitäs pidät" tai nostavat suoraan minihameensa ylös, että saan kaiken Mitäs pervoa siinä on jos tykkää naisista ja niiden rinnoista?

Kyllä aika moni nainen kulkisi mielellään jatkuvasti ilman liivejä. On olemassa myös sellainen kuin "no bra day".

Oon kyllä kuullu Googlesta, mutten kuuklesta: Valkoisen paidan kanssa on viisainta jättää liivit pois.

Kun "haulikonhylsyt" näkyy paidan läpi, niin taatusti päät kääntyy! Et kyllä tajua, mitä on olla nainen. Jorma ja kumppanit on lapsukaisia mieleltään. No jo on maailma mallillaan 13v kirjoittaa kun seksin ammattilainen,mene rits vielä leikkiin nukeilla ,sähän olet täysin kiellettyä lihaa, palataan asiaan 10 vuoden kuluttua jos enään kiinnostaa kirjoitti MIES.

Itse laittaisin olkamettomat vaaleat,joko valkoiset tai puuterinväriset. Yritän välttää olkaimien näkymistä avonaisissa paidoissa. Käytän myös sellaisia liimautuvia etuosia, en muista nimeä, jos selkä on avoin.

Useilla olisi paljon muitakin työmahdollisuuksia. Moni kehuu työnsä vapautta ja itsenäisyyttä sekä kertoo murtavansa naisen jäykkiä roolimalleja. Pieni prosentti kokee työnsä nautinnolliseksi unelmatyöksi, mutta useimmille se ei ole elämäntapa, vain tapa yhdistää rahan hankinta ja seikkailullinen elementti. Kontulan mukaan seksityöläisten asiakkaat käyttäytyvät yleensä hyvin ja terveyskeskuslääkäri tai yökioskin myyjä tekee vaarallisempaa työtä.

Suurin riski ovat yhteiskunta ja viranomaiset, stigma, vaikkakin katuprostituution kieltäminen on tehnyt työn entistä vaarallisemmaksi. Nuoret tytötkin muokkaavat käyttäytymistään sen mukaan, etteivät leimautuisi huoriksi. Kuinka moni kävisi jääkiekkoa katsomassa, jos pääsylipun ostamisen sijaan katsojille annettaisiin rahaa?

Kuinka moni kävisi Gigantissa ostamassa elektroniikkaa, jos maksamisen sijaan asiakkaalle annettaisiin rahaa? Itsekin kauhistuin aiempia kommenttejani. En näe syytä ''hysteriaan'' mutta pitää myös muistaa että prostituution taustalla on monisyisiä asioita ja ongelmia. Ulkomaisilta klubeilta monen tytön tie johtaa lopulta kadulla ja kamakoukkuun.

Ne ovat hirveitä ihmiskohtaloita. Kyllähän nämä meidän Eerikinkadun naisetkin alkavat olla jo ulkona markkinoilta kotimaassaan. Siinä manskullakin ''riekkuu'' iltayönä aika ikäloppuja naisia heidän ammatissaan, ilmeisesti kääntävät umpikännisiä yms. Olen elämäni aikana tavannut lukuisia prostituoituja, jotka eivät ole olleet kenenkään talutusnuorassa tai kenenkään hyväksikäyttämiä.

Tiedä sitten kuinka aidosti he hommassansa viihtyvät, mutta samahan koskee työtä kuin työtä. Miesprostituoituja on myös olemassa ja heidän lukumääräinen vähäisyytensä naisprostituoituihin verrattuna johtuu vain rajoittuneemmasta kysynnästä. Itse olen ollut tämän uutisen mukaisessa luulossa. Ei sillä että asia liikuttaisi. En ole huorissa käynyt enkä aio mennä.

Sitä absoluuttista valtaaa en naisille anna. Tutkija Anna Kontulan mukaan seksityöläiset eivät ole uhreja http: Maria lopettaa seksityön rakkauden takia http: Tuo varmana tapauksena uutisoitu lakimuutos ei siis mennyt läpi. Lesson learned, vaikka en tietoa tarvitse. Feministi-naistoimittajien tyypillinen piire on myös tämä harhaanjohtava otsikoiminen.

Monesti on saanut haukkoua henkeä teksti-tv: Oikeus huoruuteen - Sananvalta: Prostituution vastaisen retoriikan neljä perusväitettä vastaväitteiden kera. Henkilö A ja B harrastavat seksiä. Henkilö A maksaa seksistä rahaa henkilölle B. Kumpi on hyväksikäyttäjä ja kumpi on hyväksikäytetty?

Kuvitellaan miestä joka kantaa rahansa huorile, vaikka kotona on pieniä suita. Oman perheen laiminlyönti on jo ajatuksena vastenmielistä. Saksalaisessa bordellissa on kyllä happy end, mutta onko onnellinen mieli. Tyttö kinuaa joka asiasta rahaa vaikka mitä olisi sovittu, kyllä siinä mielihalu lopahtaa markkinavoimien edessä ja vitutus kasvaa. Jos on Saksassa ja haluaa nauttia seksistä, niin ennemmin kannattaa mennä swingers klubeille, joissa tasarahalla voi saada seksiä niin paljon kuin lystää ja aidosta ilosta.

Tietysti ulkonäkö, ikä ja keskimittakin voivat vaikuttaa saantiin. Kannattaa katsoa päivän ''ohjelmaa'' ennenkuin menee. Ja buffetista saa syödä kaupan päälle ja saunoa, eikä maksa paljoa enempää kuin ruotsinlaivan anti. Se lohduttanee jos saanti olikin kehnoa. Tai menkää pelkästään yleisten uimahallien saunapuolelle, jossa saa saunoa alastomien neitosten kanssa. Se on jo sinällään antoisampaa ja iloluonteisempaa kaikin puolin.

Ja kyllä ne saksattaret vilkuilevat miehiäkin, kuulemma. Menkää sitten hierojalle jos uskallatte ;. Samaa ilmiötä ihmettelin itsekin viime helmikuussa kirjoittamassani artikkelissa , jonka sain muuten läpi Hesarin mielipidepalstallakin. Millä tavalla on oman perheen laiminlyöntiä jos käy huorissa?

Jos taas kotona vaimo kiristää miestään seksillä, niin se ei ole perheen laiminlyöntiä vai? Huorissa käydään sen takia, että saadaan mitä tilataan ja yleensä ukkomiehet jotka käyttävät prostitutioidun palvelua, eivät ole kotonaan saaneet. Monella suomalaisella naisella on se käsitys, että seksiin ja huorabisnekseen liittyy aina tunteita ja rakkautta.

Rakkautta ja seksiä on turha sekoittaa keskenään, se on naisten ja muutaman Siikalan tapaisen feministimiehen länkytystä. Kyllähän sitä Suomessa hurskastellaan näillä asioilla ja se ärsyttää minuakin. Tässäkin pätee se todelliisuus että on tärkeää miltä asiat näyttävät, ei miten ne ovat. Kyllähän kaikissa Helsingin paremmissa yökerhoissa tullaan seksiä tarjoamaan hurskastellaan kuinka kovasti vain. Se että kaikki eivät sinne asti pääse on tämän elämän karu realiteetti.

Ja moni niistä sinne kadulle aikanaan ajautuu. Ei Helsingin yöelämässä montaa tummaihoista naista vastaan tule, jotka miesten päälle eivät vilkuile. Nyt on rajat auki. Se on sitten aivan se ja sama mitä feministit sanoo, huoraus ei koskaan häviä tästä maailmasta vaikka sen kieltäisit.

Minunkin tytärtä on houkuteltu huumekokeiluihin ja myös tyrmäntippoja kerran saanut. Onneksi oli valpaita ystäviä. Kyllähän sitä jokaisessa isässä asuu aina pieni feministi, jos lapsi sinne Kallion kujille lopulta ajautuisi kamapäissään itseään pultsareille kauppaamaan. Jokaisella huoralla on jonkinlainen mies ja isä ollut ainakin ihan alussa. Eli me tavallaan omille tuotteillemme maksamme ja lopultakin kyseessä on inhimillisyys ja ihmisyys, jokaisen ihmiskohtalon takana.

Pohjimmiltaan, mikä muu erottaa naisen miehestä kuin se fakta että mies ei voi eikä pysty panemaan ellei haluta panna? Jos kerran prostituutio on muka näin traumatisoivaa niin eikö sen harjoittaminen pitäisi kieltää tai ainakin saattaa viranomaisten valvontaan? Jos prostituutio on kategorisesti mielestäsi alistavaa niin samalla logiikalla voidaan ajatella että kaikki siitä maksavat ovat rassukoita joilla ei olisi mitään muuta mahdollisuutta saada seksiä elämänsä aikana.

Tähän vastaat tietysti että kaikki prostituutiopalveluita käyttävät ovat alistavia sikoja mutta entäs esimerkiksi vammaiset, ovatko he tuomittuja siihen etteivät saa seksiä koskaan? Tutkimusten mukaan miehissä on enemmän henkilöitä jotka eivät ole koskaan saaneet seksiä. Miten on heidän "seksuaaliterveytensä" laita? Tunsin kerran virolaisen naisen. Hän kertoi kuinka Tallinnanlaivalla suomalaiset miehet ovat niin "sikoja", että tunnistaessaan hänet virolaiseksi, ovat heti tarjoamassa rahaa.

Se olisi aika kammottavaa. Kansallinen imago-kysymys se on. Minulle on kerran elämässäni käynyt niin, ja muistan elävästi tunteen Joskus Tampereella, siitä on jo ikuisuus Enää ei olisi sellaista pelkoa ollenkaan, tosin. Ei meillä peräpohjolassa varsinkaan. Joskus viimevuosituhannella täälläkin liikkui venäläisiä naisia, joista tuli mieleen, että AHAA, kun näki heitä ostamassa potkuhousuja paikallisessa marketissa. Nyt on vain normaaleja turisteja, ja hyvä niin.

Pakko myöntää, että huoraksi epäily herättää rasistisia tunteita, ainakin minussa. Se voi olla sukupuolikysymys, mutta naisetkin ovat suomalaisia. Minut on kasvatettu ''vanhanaikaisesti'' ja ajatus oman ruumiin myymisestä kauppatavarana on vieras.

Nuorille taas ruumiin kaupallistuminen on ikänkuin normaalia nykyisessä yhteisössämme, joka kertoo arvoistamme jotakin. Niinpä yhä useampi nuori tyttö ja poika ovat Suomessakin valmiita vaihtamaan kehonsa rahaan ja nautintoaineisiin. Tämän keskustelun asenteissakin se näkyy. Ei tarvitse siis enää kaikkien setien ja tätien matkustaa Thaimaseen asti, koska oma sosiaalinen ympäristömme on näin salliva.

Itse toivottavasti olen saanut omat lapset välittämään itsestään, omasta mielestään ja kehostaan ja arvostamaan itseään. Pitääkin mainita taas tänään kuinka rakkaita, kauniita ja ainutlaatuisia he ovat. Oikeastaan en välitä mistään muusta, joten lopetan omalta osaltani tämän huoraamista ihannoivan keskustelun tähän. Minun puolestani saatte rakastella vaikka pieniä puluja, kunhan huumaatte ne ensin, jotta tunnette olevanne varmasti tosimiehiä.

Muutenhan se pulurukka voi antaa vielä rukkaset. Joka lupaamalla tai antamalla välitöntä taloudellista arvoa edustavan korvauksen saa 9 tai 9 a §: Seksikaupan kohteena olevan henkilön hyväksikäytöstä tuomitaan myös se, joka käyttää hyväkseen kolmannen lupaamaa tai antamaa 1 momentissa tarkoitettua korvausta ryhtymällä sukupuoliyhteyteen tai siihen rinnastettavaan seksuaaliseen tekoon sanotussa momentissa tarkoitetun rikoksen kohteena olevan henkilön kanssa. Joka lupaamalla tai antamalla korvauksen saa kahdeksaatoista vuotta nuoremman henkilön ryhtymään sukupuoliyhteyteen tai muuhun seksuaaliseen tekoon, on tuomittava seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

Seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta tuomitaan myös se, joka käyttää 1 momentissa tarkoitettuja seksuaalipalveluja, joista toinen on luvannut tai antanut korvauksen. Seksiä saa siis ostaa vähintää 18 vuotta vanhalta yksityisyrittäjältä. Bordellista ostaminen taasen on laitonta.

Katso myös Seksityö ja laki. Holmlund voisi edyllyttää kunniallisten naisten pukeutumista burkhaan, jotta väärinkäsitykset vältettäisiin. Hesarin toimitukselta ja feministeiltä tulisi varmasti vahva tuki tällaiselle aloitteelle:. Sitten hän todella näkee minut: Mies lähes kumartaa ja uusii anteeksipyynnön arabimurteella. Näin kunnioittavasti minua ei ole kohdeltu koskaan.

Useampikin opiskeljipiireistä tuttu neitonen myi aikanaan seksiä. Ne jotka olen sattunut myöhemmin tapaamaan, tuntuvat järestään olevan töissä, naimisissa ja äitejä.

Seksin myynti nyt vain sattuu olemaan fiksulle nuorelle naiselle helppo keino hommata rahaa. Muutama vakiasiakas takaa mukavan elintason opiskelijalle. Minustakin itsensä myymisen kulttuuri osoittaa vain sen, että ollaan tosi alhaalle painuttu Voiko itsensä myyminen olla ihan tietoinen oma valinta jossa pystyy tienaamaan helppoa rahaa, eikä tarvitse nähdä vaivaa sen rahan eteen ja raataa jossain duunissa, minun mielestä tässä tulemme juuri siihen naisen oikeuteen päättää omista asioistaan.

Ja sitäpaitsi jotkut naiset kyllä pystyvät rahat viemään äijiltä sen verran ovelasti, että sitä ei pidetä itsensä myymisenä ja seksuaalisen vallan käyttönä tai seksillä rahastamisella. Mitä ajattelette tälläisestä kuviosta: Nainen iskee silmänsä mieheen millä tietää olevan rahaa, mies on ihan mukiinmenevän oloinen ja näköinen tyyppi. Nainen keimailee ja käyttää luojalta saamiaan avuja pyörittääkseen miestä pikkurillin ympärillä, aluksi homma alkaa ihan viattomasti juomien tarjoamisella, mutta naisen vaatimukset muuttuvat yhä vaativammaksi mitä enemmän nämä kaksi tapaavat, kohta keskustellaankin jo lomareissusta jonka mies tietenkin pulittaisi jne jne.

Mistä on kyse ja onko prostituutio teidän mielestä paljon reilumpi vaihtokauppa jossa mies ainakin tietää saavansa rahojen vastineeksi seksiä, tuossa edellä mainitussa tarinassa mikä perustuu osittain tositapahtumiin tämä mies ei saanut seksiä vastapalvelukseksi tältä naiselta vaan häntä käytettiin ihan vain härskisti hyväkseen.

Henry Laasanen on hyvällä asialla, kaksinaismoraali vaatii vastavoimia. Kaikki eivät vain ymmärrä vastuuta, joka sisältyy vapauteen. Siksi meillä joudutaan laatimaan lakeja ja ainakin ajatuksen tasolla pyritään suojelemaan heikoimpia. Tästä päästäänkin lasten asemaan ja päihdeongelmiin ja nykyiseen lääkeyhteiskuntaan, kun nuorille syötetään pillereitä. Se taas johtaa toiseen etc.

Ja lopussa seisoo hyväksikäyttäjä joka koukuttaa joka päivä nuoria naisia kemiallisten aineiden maailmaan, tavoitteena markkinaosuus, seksi ja naisen ruumiin hallinta. Siitä ei puhuta mikä on todellinen ongelma. Eli Laasasta en arvostele laisinkaan. Minun näkökulma on tämä kovin feministinen ja isällinen.

Surettaa kun yhteiskunta sallii lasten ajautua tuhon tielle. Ei ole keinoja, osaamista eikä määrärahoja. Politiikka on sieltä syvältä. Suomalaisessa kulttuurissa on se hyvä puoli, ettei täällä hyväksytä huoruutta. Kansainvälisyys, sehän on varsinkin vihreille ja kaikenmaailman stubbeille se autuaaksitekevä asia. Joten kaikki, mikä on suomalaisuutta, on pelkää takapajuisuutta ja se on tuhottava.

Pois vain kaikenmaailman huoranikkarit täältä ilmaa pilaamasta. Niin ja mies oli tietenkin idiootti sillä antoi naisen käyttää itseään hyväkseen, mutta sitäpä se teettää kun jotkut ovat sen verran yksinäistä porukkaa, että heitäpä on niin pirun helppo käyttää hyväkseen ja kaikkia miehiä ei todellakaan kiinnosta pyöriä baareissa missä naisten taso on mitä on ja röökiltä ja viinalta haisevat naiset mitkä käyttäytyvät todella törkeästi kiinnostaa nykyään yhä harvempia miehiä, joten ymmärrän hyvin minkätakia jotkut valitsevat tämän kivuttomamman vaihtoehdon ja monella tapaa myös kaikille osapuolille reilumman.

Seuraavan kerran kun kaksikymppinen missi iskee nelikymppisen ammattiurheilijan tai muun miljonäärin voisi hesari tehdä kerrankin jymyuutisen: Miljonääri syytteeseen seksin ostosta ja missi huoltopolisiin kuulusteltavaksi! Siellähän ne muutkin horot joutuvat käymään. Tiger Woodsin vaimo onnistu rahastamaan jalkovälillään miljoonaa dollaria. Oliko se Tigerille tosiaan sen arvoista? Eikös tässäkin "rakkaustarinassa" olisi syyteen paikka?

Minusta huorat ovat moraalisesti ala-arvoista sakkia. Vaikka olisin kuinka vaikeassa taloudellisessa tilanteessa en alkaisi ryöstelemään ja tekemään muuta moraalisesti yhtä arveluttavaa. Jos se huoraaminen kerran on "niin kauheaa ja riistää koko ihmisyyden" niinkuin naiset sanovat, eikö voisi vaikka ennen kuolla kuin sortua moiseen touhuun?

Kyllä horatsuillakin on jotain vastuuta tekemisistään, eivät he ole mitään avuttomia sätkynukkeja. Vai eikö huoraaminen olekaan sitten niin kauheaa kuin sanotaan?! Prostituutio oli aika yleistä Helsingissä aikojen alusta vielä luvun loppuun asti, sitten se alkoi vähenemään, kun kansainvälisemmässä kaupungissa sivistyksensä saaneet alkoivat tulla iäkkäiksi ja kuolla pois. Helsingistä muodostui hermeettisen umpiosuomen hermeettinen lintukoto, joka ei juurikaan saanut kansainvälisiä vaikutteita mistään.

Samaan aikaan tapahtui seksivallankumous, tuli e-pillerit, hipit, ym ja perinteinen suomalainen melko vapaa suhtautuminen seksuaalisuuteen oli siinä vielä taustalla. Diskot olivat vielä luvulla yleisökäyttäytymisen kannalta tarkasteltuna aittakulttuuriin pojautuneiden maaseudun tanssilavojen urbaaneja versioita sen sijaan, että ne olisivat olleet "mannermaisia syntisiä yökerhoja".

Pojat hakivat tyttöjä tanssimaan ja kehittelivät tehokkaimpia iskulauseitaan. Köyhyyden edelleen vähentyessä samaan aikaan kun Suomi edelleen oli suljettu suomettunut monokulttuurimaa tultiin luvun tilanteeseen, jolloin prostituutio joitakin puhelintyttöjä lukuunottamatta oli käytännössä poistunut Suomesta. Takaisin se tuli nopeasti ja rajusti vuonna Suomen syöksyttyä syvään lamaan, työttömyyden rajähtäessä ja Venäjän rajan avautuessa. Siihen loppui se lintukotovaihe, jota elettiin siis noin vuosina - Palattiin tavallaan normaalitilaan, joka oli vallinnut aiemminkin.

En itse hyväksy sitä, että seksin ammattilaisia kutsutaan huoriksi. Naisille se on törkein ja loukkaavin sana, jonka voi sanoa ja sitä se on myös seksin ammattilaisille. Se on yhtä alatyylistä, kuin sanoa kaikkia tummia ihmisiä neekereiksi. Mielestäni suomessakin pitäisi olla "punaisten lyhtyjen alue", jossa seksin myynti ja seksiteollisuus saisi kukoistaa. Samalla saataisiin suurin osa prostituution lieveilmiöistä, kuten paritus, hyväksikäyttö, jne Asiakkailla olisi turvallinen olo ja seksin ammattilaisilla kanssa.

Eihän tämä tietenkään "prostituutio"-hysteriaa lieventäisi, mutta ainakin hoituisi osa ongelmista. Minusta ainakin tuntuu että moinen hyväksytään mutta jos ns.

Kyllä se ainoa ratkaisu taitaisi olla prostituution laillistaminen ja viranomaisvalvonta. Henkilökohtaisesti kyllä en käyttäisi, ajatus tuntuu vähintäänkin omituiselta, ainakin äkkiseltään.

Tehkööt ne naiset sitä jotka siihen pystyvät ja joilla on fyysisiä avuja moiseen hommaan. Naisen on helppo sanoa kuin ei tartte olla ilman ja vaikka tarttisikin niin se on helpompaa kuin miehelle.

Luuletkos sinä, ettei tässä olla puutetta kärsitty pienen ikänsä. Siihen ei kumminkaan kuole. Onhan se mieskin muutakin kuin mulkku. Mutta mihin se puute siitä katoaisi. Kohtahan se tulee takaisin kumminkin. On se tietysti totta, että miten vanha ja ruma nainen hyvänsä saa seksiä pyytämällä, mutta komea ja nuori mies ei aina saa. Tosi se tietysti on.

Kumminkin tuo huora-kulttuuri tuntuu oudolta. Testosteroni määrittää ihmisten sukupuoliviettiä, niin miehillä kuin naisillakin.

Miehillä "panetuksen" kokeminen on voimakkaampaa kuin naisilla, tämä on fysiologinen fakta. Eli puuteessa oleva mies kärsii keskimäärin enemmän kuin nainen. Kyllä se kuule naisiakin "panettaa", varsinkin niitä "4-kymppisiä luuskia".

Kaikki eivät vaan kerro. Se on pelkkä myytti, että miehillä vain hurisee. Seksistä nyt yleensä on tehty jotain ihmeellistä ja mystistä, joidenkin suhtautuminen nykyaikana seksiin lähentelee jo mielisairautta.

Jostain täysin luonnollisesta asiasta ollaan saatu väännettyä jotain sairasta ja tuomittavaa. Ihmisten seksuaalisuus ja luontainen tarve seksiin sekä läheisyyteen on ihan luonnollinen asia, vaikka kirkuvat hysteerikot siihen sanoisivat mitä hyvänsä.

Tämäkin maa kaipaisi kipeästi monien kohdalla enemmän seksiä, läheisyyttä ja rakkautta, voisivat ihmisetkin paremmin: Se on tieteellinen fakta ja mitattavissa juuri testosteronin määrällä. Esimerkiksi naisilla humalatilassa testosteronin määrä kasvaa jolloin myös heidän halunsa suurenevat. Ihmislajin jatkumisen kannalta evoluutio on katsonut moisen ilmiön hyödylliseksi, ei se ole kenenkään vika.

Tämä keskustelu on sitä monikulttuuria parhaimmillaan , jota hallituksemme voisi oikeasti alkaa impoteeraamaan maahamme, eikä niitä patalaiskoja gepardihattuja. Jos naisilta saisi ilmaista seksiä helpommin niin prostituutiota ei olisi ollenkaan, miettikääpä sitä.

Eerikinkadun asiakaspalvelijoista ei tule yhtään rikosilmoitusta, koska taustalla on kova kuri ja organisaatio. Se on poliisillekin huoleton ilmiö. Ei huumata, ei ryöstetä jne. Ongelmatapaukset hoidetaan sisäisin kurinpitojärjestelmin ja ainahan on omaisia kotimaassa. Jos se on niin vapaata onnea naisille, niin pankaa päälle kukkamekko ja huulta punaan ja menkää sinne seisoskelemaan. Voi olla että saatte tarjouksen, josta ei edes tee mieli kieltäytyä.

Feministeille taitaa prostituutio olla vain yksi rintama siinä taistelussa, jota he käyvät naisten esineellistämistä vastaan. Tai ainakin joillekin feministeille. Esimerkiksi Anja Snellman selosti uuden muslimitytöistä kertovan kirjansa tiimoilta sitä, miten yhteiskunta seksualisoituu yhä enemmän. Se kuulemma tarkoittaa usein lähes kestämättömiä paineita naiseksi kasvavalle tytölle. Nuoren naisen ruumiiseen kohdistetaan valtaa, jonka perimmäinen syy on miesten kokema seksuaalisuuden pelko, argumentti jatkui varsin arvoituksellisesti.

Edellisessä kirjassa päähenkilötytöt käsittääkseni ajautuivatkin prostituutioon esineellistävän, seksiä tihkuvan kulttuurin paineissa. Pojilla ei vastaavia paineita kuulemma ole, joten kyse on myös tasa-arvokamppailusta. Ohimennen sanottuna Snellman on tyypillinen naispuolinen nykykulttuurin edustaja siinä, että hän käy kohti tasa-arvoista ihanneyhteiskuntaansa piirtämällä miehistä erittäin demonisia kuvia.

Kyllä perkeleeksi leimaamisesta tulee paineita, Anja. Rehellisyyden puuskassaan -- tai ehkä ajatuksen katkettua -- Snellman myönsi, että Suomessa tytöllä on valinnanvapaus. Ei tarvitse lähteä yliseksualisoituneeseen peliin mukaan.

Tämä on tietysti keskeinen huomio. Länsimaisen ihmiskuvan mukaan nuorilla naisilla täytyy olla vapaus laittaa rakennekynsiä tai olla laittamatta. Snellman olisi voinut jatkaa tuosta omasta huomiostaan luontevasti sen pohdiskelulla, miksi jotkut sitten panostavat seksuaalisuuteensa ja toiset ei. Tämä ei kuitenkaan sovi feministille, koska pohjimmiltaan ainoat merkittävät kategoriat patriarkaatissa on naiset ja miehet, sorretut ja sortajat.

Naisia ei voi jakaa yhteiskunnallisen analyysin kannalta rakennekynsien laittajiin ja muihin, koska se saattaisi pilata hyvän teorian. Prostituoidutkin pitää nähdä ensisijaisesti naisina ja siten osana laajempaa sorrettua luokaa.

Itse asiassa uskon, että naisiksi kasvaviin tyttöihin kohdistuu nykyään kovia seksuaalista painetta. Snellmania mukaillen voisi väittää, että tietyllä tavalla kulttuuri yrittää käyttää valtaa heidän ruumiisiinsa yrittämällä muuttaa ne, yliseksualisoituneen ihanteen mukaisiksi. Sitä taas en voi uskoa, että ilmiö olisi uusi tai että sen takana olisi miesten, sortajien, halu ja pelko.

Mielestäni Laasasta soveltava selitys on paljon parempi: Naisten oma valta ruumiiseensa on lisääntynyt Snellmanin mainitsema valinnanvapaus. Se on tuonut esiin sellaisen alakulttuurin, joka pyrkii maksimoimaan oman ruumiin pariutumisarvon.

Tämä alakulttuuri on levinnyt naisten itsensä hallitseman ja kuluttaman median kautta yleiskulttuuriin; siitä on tullut ehkä keskeinen osa nuorten naisten kulttuuria. Snellman saattaa siis olla oikeilla jäljillä.

Tyttö, joka näkee maailman seksipelinä, ei ehkä pidä prostituutiotakaan kuin pelin luontevana osana. Tämä ei luultavasti ole tervettä. Syllistä etsiessään Snellman on kuitenkin pihalla. Ilmiön taustalla ei ole patriarkaatti vaan patriarkaatin puute, jos vähän kärjistän. Kun kulttuuri antaa naisille luvan hyödyntää seksuaalista valtaansa tappiin asti, tulos on tässä. Toisaalta aika harva tyttö lähtee varustelukilpaan mukaan täysillä ja aika harva hyväksi käyttää miesparkoja myymällä itseään.

Monelle kyse on leikistä, johon osallistutaan kun se hauskalta tuntuu ja josta vetäydytään tekemään jotain muuta, kun ei tunnu. Siksi kyseessä on pikemmin tyypillinen feminiini moraalipaniikki kuin suuri yhteiskunnallinen ongelma. Suureksi ongelmaksi se nousee vasta, kun se onnistutaan liittämään osaksi suomalaisten naisten taistelua ihmisarvoisen elämän puolesta, pois miesten sorron alta.

Eiköhän ainakin osa feminismin saastuttamista poliitikoista panikoi huoraamisesta pikemmin tuosta syystä kuin pitääkseen yllä seksikartellia. Seksin myynti yksityisyrittäjänä on laillista. Parituskriminalisointi estää bordellit ja myöskin seksipalveluiden markkinoinnin. Katso Seksityö ja laki. Tuosta Näkökulmia seksityöhön löytyy. En lainaa koko kappaletta tähän. Jotkut ovat varmaan mielestään kovinkin edistyksellisiä, kun he ehdottavat "laillisia, yhteiskunnan valvomia bordelleja" ratkaisuna prostituution ongelmiin.

Bordellien ehdottajat eivät ole ottaneet huomioon, että prostituoidut ovat hyvin heterogeeninen joukko ihmisiä, joilla kullakin on omat intressinsä, preferenssinsä ja ongelmansa. Monet prostituoidut eivät halua työskennellä bordellilaitoksessa. Toiset eivät monien eri syiden takia voisi tai saisi työskennellä bordelleissa. Todennäköisesti bordelleihin haluttaisiin töihin ne, jotka jo nyt ilman bordellejakin pystyvät työskentelemään ilman ongelmia.

Sen sijaan laittomat ulkomaalaiset ja narkomaanit joutuisivat edelleenkin toimimaan bordellien ulkopuolella. Mitä bordellit siis oikeasti ratkaisisivat? Miksi muuten koko ajan puhutaan "yhteiskunnan valvomista" tai "valtion ylläpitämistä" bordelleista? Näiden bordelliehdotusten taustalla olen huomaavinani ajattelutavan, joka väheksyy prostituoitujen omaa kykyä ja taitoa järjestää oma toimintansa turvallisesti.

No niin, asia-argumenttien loppuessa otetaan "shaming-language" käyttöön "ressukoiden" muodossa. Prostituutio tarjoaa oivan ansaintavaihtoehdon hyvännäköiselle, työtävieroksuvalle, hoikalle, nuorelle naiselle tai miehelle, joka on huomannut että ei se ruumis mitään työtä kaipaa, vaan toimeeentuloa. Seksin oston kriminalisoivaa lakia vastustetaan Norjassa erikoisella tavalla: Seksilakia vastustavan ryhmän on määrä avata pian viisi bordellia, joiden asiakkailta ei peritä maksuja.

Aftonbladet-lehden mukaan 60 naista ja 30 miestä on ilmoittautunut niiden vapaaehtoisiksi työntekijöiksi. Tässä kun työnnetään väkisin tätä ''miesnäkökulmaa'' tuuttiin, niin en ihmettele mistä sana sovinisti on syntynyt.

Kohdelkaa naisia kuin omaa åitiänne voisi olla pojat hyvä neuvo. Älkääkä unohtako ihmisarvoa, ei omaa eikä muiden.

On hyvä että miesnäkökulmaa tuodaan esille, mutta sen tuoman ihanuuden tunteen myötä keskustelu alkaa kärjistyä sukupuolten väliseksi vastakkainasetteluksi. Onko meillä huonompi itsetunto vai mistä on kyse. Kyllä miestä kunnioitetaan, jos mies käyttäytyy kuin mies. Ja sellaisen miehen pilluhanat eivät mene koskaan kiinni! Jokainen kamakoukussa oleva nuori prostituoitu on Suomessa liikaa.

Joitakin naisia rakastan, kunnioitan, arvostan, kuuntelen, teen mitä hyvänsä heidän puolestaan, mutta jotkut naiset eivät saa minulta mitään myötätuntoa vain sen perusteella, että ovat naisia. Leena Ruusuvuori esitti Henry linkkaamassa videossa ks. Tämä tausta oikeuttaa hänen mukaansa nollaamaan väitteet omasta valinnasta, eivätkä prostituoidut näin kykene tekemään täysivaltaisen aikuisen tavoin päätöksiä prostituoituna toimimisesta.

Tämän väitteen prostituoitujen taustasta näkee usein. En tiedä sitten kuinka pitävät faktuaalisesti väite on ja mikä merkitys mahdollisella korrelaatiolla olisi. Sillä ei ole nyt minun pointtina kannalta kuitenkaan väliä. Ajatellaan että jonkin muun ammatin takaa löytyisi jotakin vastaavaa mitä väitetään liittyvän joiden prostituoitujen lapsuuteen.

Jos vaikka poliisit tai roskakuskit olisivat kokeneet lapsuudessa väkivältaa ja hyväksikäyttöä, niin tekisikö se poliisin tai roskakuskin ammatin itsessään pahaksi, sinänsä joksikin vältettäväksi? Yritän osoittaa, tällä sitä, että "argumentti prostiuoitujen lapsuuden kokemuksista" pitävä, vaikka faktat olisivat siinä oikein.

Johtopäätös, vaikka sitä niin usein toistetaan, ei seuraa faktoista. Lisäksi prostituoidut näyttävä Ruusuvuoren mukaan menettävän samaan tapaan kyvyn arvioida todellisuutta ja erilaisia asian tiloja, kuin ihmisille käy joissakin mielenhäiriötiloissa.

He eivät ole vastuullisia tekemisistään. Ovatko he siis sairastuneet seksin myyntiin, prostituutioon? Jos prostituoitu kertoo työhönsä liittyvistä ongelmista, sitä käytetään todisteena prostituutiota ja prostituoidun tekemiä valintoja vastaan. Jos taas prostituoitu haluaa puolustaa työtään, hänet leimataan joko omaa parastaan ymmärtämättömäksi uhriksi tai sitten eliittiprostituoiduksi, joka on poikkeustapaus.

Pelkkä sukupuoli ei saa olla peruste erilaiselle kohtelulle. On naisia ja miehiä, joita mielellään kohtelee kunnioittavasti. On myös naisia ja miehiä joita voi, saa ja pitää potkia persuuksille. Luuserius arveli, että "Kyllä miestä kunnioitetaan, jos mies käyttäytyy kuin mies. Mutta jos sanon että "kyllä naista kunnioitetaan, jos nainen käyttäytyy kuin nainen", saan kaikki telaketjut kimppuuni. Tuosta tuskin kovin moni on eri mieltä, mutta mikäli olen tulkinnut kommenttejasi oikein, niin vaikutat myös ajattelevan, että jokainen prostituoitu on kamakoukussa tai tulee joutumaan koukkuun.

Näinhän asia ei ole, vaan kuten moni on jo todennut, Suomessa -- kuten kaikkialla maailmassa -- on myös täysissä sielun ja ruumiin voimissa ja täysin vapaaehtoisesti toimivia prostituoituja, joita kukaan tai mikään ei pakota kyseiseen työhön, ja jotka eivät saa siitä mitään traumoja tai komplekseja. B lasten hyvinvointiin tulee panostaa, koska Helsingissä on liikaa nuoria päihteidenkäyttäjiä, joista osa myös myy itseään.

Myös kulttuuria pitäisi muuttaa niin että nuoret oppisivat arvostamaan omaa ruumistaan, eivätkä haluisi vaihtaa sitä hyödykkeisin.

Huumausaineet ja niitä tarjoilevat jengit, porukat, sutenöörit yms. C Eerikinkadun naiset ovat harmiton ilmiö, koska lainkuuliaisempia ja rehellisimpiä naisia saa hakea. Rikos ei kannata niissä piireissä. E vanhat mummot yms. Eronneet, karranneet ja muut poilitiikot erottuvat nopeasti keskustelussa, sen enempää henkilökohtaista suhtautumista naisiin pohtimatta.

Sen sijaan suren niitä miljoonia tyttöjä jotka pakotetaan tavalla tai toisella bisnekseen. Menestymispaineet ovat kovat kauneuden maailmassa ja jos ei tule missiä tai mallia, niin seuraavaksi onkin ilotytön ura harkinnassa.

Kuitenkin hänen elokuvatyönsä eroaa aika vähän prostituutiosta: Toisessa ammatissa vain ei ole kameroita mukana. Seksin puutteeseen ei varmasti kuole puutteesta kärsivä, mutta joku muu voi kuolla, tai ainakin loukata pahasti. Itse prostituutiokeskusteluun en ota kantaa, koska suomalaiset eivät ole siihen vielä valmiit, kuten ei päihdekeskusteluunkaan. Suomalaiselle asiat ovat tuntemattomia ja siksi tabuja. Sen takia niihin liittyy pelkkiä moraaliin perustuvia näkökantoja ja niiden laittomuudesta johtuvien lieveilmiöiden käyttämistä argumentteina.

Kummallista on, että muihin kulttuureihin kuuluvaa ihmiskauppaa, eli pakkonaittamista ja siihen sisältyviä kunniaväkivaltatapauksia, ei kommentoida koskaan päättäjien taholta. Prostituutio on itsensä myymistä ja sitä tekevät mm omat politiikkomme koko ajan.

Minusta on parempi myydä ruumiinsa kuin mielensä. Ruumista myymällä pääsee tilanteeseen, jossa voi päättää itse asioistaan itsenäisesti ja nyt en tarkoita pelkkää seksiä. Kielioppivaatimukset ministeritason ihmisille eivät näytä olevan yhtä suuret, kuin vaikkapa numeroon 6 äikänkokeessa. Näin ollen seksin ostaminen on rikos ja sinua voidaan syyttää siitä jos halutaan.

Seksin myyntiä ei voitu kieltää, koska se loukkaa ihmisen oman ruumiinsa hallintaa, myyntiäkään ei voitu vielä kieltää täysin, koska olisi järjetöntä ettei voi ostaa jotain minkä myyntiä ei voida kieltää monissa maissa asiaa ei nähdä näin , joten keksittiin nerokkaasti "ihmiskauppa" jolla seksin ostamisesta tehtiin kiellettyä kokonaan. Ja kun sekä seksin myyminen että ostaminen yleissellä paikalla on rikos, niin tässäkin mielessä on älytöntä ilmoittaa poliisille. Voi vaikka saada itsekin sakot.

Seksuaalipalvelujen ostaminen ja maksullinen tarjoaminen yleisellä paikalla on kielletty.

.

Seksi lelu kunnon homoseksuaaliseen nainti

Posted on by czech girl fuck äiti poika seksi meilahden palloiluhalli be pop joensuu hemipleginen migreeni seksi kidutus koko jyväskylä pillua takaapäin tori pub kaarina rentouttava hieronta helsinki seksiä ilmaiseksi vesimies ja rapu Täysi Kategoria Lista Sex net strapon escort Aikuiset kaunottaret Ä äiti. marraskuu hinta seksi seuraa pori ilmaista aikuisviihdetta panokuvia ilmaisia seksi kauppa helsinki ilmaisia sex videoita järvenpään uimahalli aikuisten treffit suomi24treffit mtv3 salkkarit rintsikat näkyy hieroja itäkeskus etsii Homoseksuaalit pääsivät vuotisesta pannasta lopullisesti vasta Suomen kielen isä. 9. elokuu Sisäministeri Anne Holmlund kehottaa seksin myyntitarjouksen saaneita ottamaan yhteyttä poliisiin. Holmlund on hämmästynyt siitä, ettei.

BB HOMOSEKSUAALISEEN INKA ANAALI SEKSIÄ

Huomaat sen muutaman vuoden kuluttua kun toiset tytöt löytävät aviomiehen, mutta sinä et kelpaa kenellekään maineesi vuoksi. Vanhemmat ihmiset tosin käyttää peittävämpiä vaatteita, paitsi näin kesällä voi enemmän myös näkyä. Kuinka moni herroista ryhtyisi prostituutiota harjoittamaan jos se kerran niin kivaa on. Pitää itsellänikin ottaa aihe työn alle. Ulkomaalaiset mummot, rikolliset ja kerjäläiset voivat pyöriä Suomessa vuosia, mutta kun nainen syyllistyy suomalaisen miehen seksuaaliseen tyydyttämiseen, hän lähtee maasta kuin leppäkeihäs.