Homoseksuaaliset Kokoukset

Erotiikka homoseksuaaliseen kauppa erotiikka novelli

erotiikka homoseksuaaliseen kauppa erotiikka novelli

Fistuurit, prolapsukset,anuksen löystyminen,tulehdukset jne. Sadomasosistit ovat yleensä erittäin vahvasti tämän seksuaalisuuntauksen kannalla ja pornoteollisuushan ei tietenkään jätä käyttämättä mitään, joka voi tuoda taloudellista voittoa.

Se ei kysele onko mikään pervessio turvallinen terveydellisesti tai ei. Tuolla toisessa ketjussa mainittiin kaltaistesi väitämien esittäjien olleen täysin kykenemätömiä tuomaan esille yhtä ainoatakaan lääketieteellistä artikkelia väitämiensä tueksi puhumatta "googlettamalla" esitämään yhtä ainoatakaan linnkiä väitteidensä tueksi.

Näin kuulema vuosien ajalta. Oletko sinä poikkeus ja perustelet dokumentoidusti väittämäsi? Väitteen esitäjällä on todistustaakka. Itse tein mielenkiinnosta hakua asian suhteen ja ainoa joka löytyi on suojaamattoman analiseksin huomatavasti suureempi altistaminen infektioille, hepatiitille, HIV tarttuu noin 20 kertaa herkemmin suojaamattaomassa anaaliseksissä verattuna suojaamattomaan perinteiseen.

Muille väittämilesi en löytänyt ainuttakaan mainintaa. Mikä mahtaa olla kaltaistesi väärien väittämien tosina julistavien henkinen moraali?

Vastuuntunnotonta, ellei jopa henkistä perversiyttä. Siellä opetetaan asioiden hakua vaikkapa googlen avulla? Aivan kuten arveltiinkin eli taaskaan ei löytynyt mitään linkkejä. Se ei toki ollut mikään yllätys.

Lähimmäksi linkkien antamista on ylletty tässä keskustelussa: Vuonna julkaistu tutkimus American Journal of Gastronomyssä ei havainnut ulosteinkontinenssin määrässä eroa verrattaessa anaaliseksiä harjoittavia homoseksuaaleja sellaisiin heteroseksuaalisiin miehiin, jotka eivät harrastaneet anaaliseksiä. Lisäksi siinä arvosteltiin vuoden tutkimusta siitä, että Miles et al olivat inkontinenssin määritelmään sisällyttäneet varsinaisen ulosteinkontinenssin lisäksi myös piereskelyn flatulence eli ilmavaivat tarkoittaa tässä anaaliseksisn jälkeen päässeitä pieruja, sisältäen myös suoleen päässeen sperman osalle muutenkin aiheuttamat ilmavaivat.

Kun Miles sanoo että "inkontinenssia löytyy anaaliseksin harrastajilta" niin hän voi siis tarkoittaa myös tätä: Satoja tai jopa yli tuhat partneria omaavilla anaaliseksin harrastajilla voi päästä useammin pieru kuin kohtuullisemmin anaaliseksiä harrastavilta. Mainitsemassani keskustelussa kun on esitetty ne tutkimukset jotka kohtuullisen tarkalla googlauksella aheesta löytää.

En jää pidättelemään hengitystäni linkkejä odotellessani. Kuvitteletko aivan tosissasi ihmisten keksineen anaaliseksin vasta meidän sukupolven aikana? Anaaliseksiä on harjoitetu eri kulttuureissa niin kauan kuin ihmisiä on ollut olemassa, joskin nykyinen tiedonvälitys nostaa senkin esiin eri tavoin kuin satoja ja tuhansia vuosia sitten. Mistä ihmeestä kaltaisiasi fanaatikkoja oiken riittää. Mikä mahtaa olla todellinen motiivisi edes tulla palstalle?

Miksi "puhtaana, moraalisena ja ainoan oikean näkemysen omaavana" haluat "liata" itseäsi edes klikkaamlla syvästi perverssinä katsomallesi saitille? Yleensä kannattaa ensin selvittää asioiden todellinen tilanne enen kuin edes alkaa esittää asioita tosina ilman faktoja, muutoin nolaa vain itsensä ja avauksesi tapauksessa vielä julkisesti.

Niin, Viime vuosituhannella eläimiin yhtyminen oli myös hyvin yleistä. Käytätkö sinä eläimiä halujesi tyydyttämiseen? Yksinkertaisesti siksi, että ihmiset nykyään ovat hieman kehittyneempiä toiminnoissaan. Tuo anaali villitys ja luulo siitä, että se on "must" on myös paluuta entiseen.

Ei valistunut luvun ihminen vaadi tai halua peräaukkoon työntymistä. Oletkin oikea oman alasi fanaatikko, vai.. Mitä zoofilialla on tekemistä ihmisten välisen anaaliseksin kanssa? Toisaaalta tuo täysin epälooginen ja epäkurantti vertauksesi toiminta on edelleen olemaassa ja sitä lienee harrastetaan suhteesa aivan yhtä paljon kuin ennenkin, ellei jopa enempikin, sillä netti antaa mahdollisuuden "alasta" kiinnostuneiden luoda kontaksteja toisiinsa.

Ihmiset nykyään hieman kehittyneempiä? Kannattasi ehkä perehtyä ihmisen luontoon, kulttuureihin ja toimintatapoihin hieman paremmin. Toisaalta edelleenkään kaikesta tieteellisestä ja teknisestä kehityksestä huolimatta, ei ole kyetty ratkaisemaan Egyptin Pyramidien, kuten suuren Geopsin arvoitusta ja niiden huppunerokasta rakennustekniikkaa. Tai perehdy hieman lähemmin tähtitieteen historiaan ja sen löytöihin ja huomioiden se, ettei silloin ollut nykyistä teknologiaa apuna.

Ihmiset ovat olleet poikkeukselisen älykkäitä ja sivistyneitä jo kaukaisessa menneisyydessä. Tosin jokaisella sukupolvella on taipumus omia "sivistyken huippu" itselleen. Ihmisen perusluonto on säilnyt tarpeineen ja vietteineen samankaisena vuosituhansia. Lukemattomat tämän päivän tavoiksi mielletyty asiat ovat olleet jo vuosituhansia sitten vallalla. Kannustan historian ja eri kulttuurien opiskeluun, se avartaa. Henkilökohtaisesti en missään ole maininnut harrastavani anaaliseksiä.

Itselläni tosin ei ole sen suurempa tabuja ja moni asia sattaa olla potentialisesti kiinnostava parisuhteesta ja kumppanin mieltymyksistä riippuen. Mikäli luet tilastoja niin huomattavan suuri prosennttiosuus heteropareista harrastaa anaaliseksiä, ainakin toisinaan ja tämä iästä riippumatta. Olen ottanut asiaan kantaa periaatetasolla. Kuitenkin joidenkin henkilöiden ahdasmielinen fanaatisuus on pikemminkin huolestuttavaa havaita. Sellaisessa mentaliteetissa piilee ja kytee mm. Voi sinua, tätä "yliopistomiestä".

Osaatkos muuta kuin viljellä sivistyssanoja? Kuten joku tuolla osuvasti sanoi, eläimiin sotkeutuminen ei ole tätä vuosituhatta. Toisaalta taas tuo anaaliaukkoon paneminen on vain linnakkeessa olevien "etuoikeus". Penaali Antti x14 2. Palstalla riehuu viikonloppuisin ja iltapäivästä yöhön alakoululaiset, joilla ei ole mitään harmaata ymmärrystä näistä ns.

Ikävää vaan on, että todellakin näitä vääristyneitä malleja luullaan oikeiksi. Mielenkiintoista sinänsä, että "peppuseksiin" noin vihamielisesti suhtautuvat "eksyvät" lukemaan ja kirjoittamaan peppuseksipalstalle!? Taitaa olla luurankoja kaapissa, kun noin kiinnostaa. Tuskin on luurankoja, todennäköisimmin tyydyttymättömiä haluja. Mikään seksin muoto,lukuunottamatta netti-seksiä,ei ole tämän päivän keksintö vaan jo ikuisuus sitten todettiin ettei ole sellaista seksuaalista fantasiaa jota joku ei olisi jo kokeillut.

Katsotaan vaikka vanhojen Intialaisten temppelien veistoksia tai Pompeijin raunioista löytyneitä seinämaalauksia,niissä harrastetaan kaikenlaista kimppakivaa ja niin homo-,lesbo- kuin anaaliseksiäkin ja jo n. Vasta kristinuskon myötä syntynyt inkvisiitio on ruvennut rajoittamaan seksuaalista käyttäytymistä osana ihmisten riistoa ja alistamista oman valtansa pönkittämiseksi.

Onhan kirkko ja papisto koko ajanlaskumme ajan ollut suurin vallanpitäjä ja kansan riistäjä helvetin tulella peloitteluineen. Hot Ass Honey Hei peppis on kivaa ja tuntuu sikahyvältä - kunhan ollaan pesulla käyty, liukkaria rutkasti ja mun ihana, ihana rakastaja sitä tekemässä rauhallisesti ja jännittämättä. Ja se myös joskus laittaa sormet mun pebaan kun nai mua "tavallisesti" - huu, kuinka hyvältä tuntuu. Koska me himoitaan toisiamme. Innostuin niin, että päästelin siinä peilin edessä oikein ääneen saatanan vittu perkele helvetti.

Pikkuisen hikoilutti, mutta niinpä vain peilistä tuijotti minua tuikeana kontiomies, miesten mies, jonka olisin ainakin itse halunnut iskeä. Taisinpa vielä hönkäistä, että vittuun kaikki dongdongit ja äidin bangit. Tepastelin varmaan toista tuntia ympäriinsä asunnossani. Nautiskelin saappaistani, treenasin uutta ryhtiäni ja harjoittelin kiroilemista. Olisin halunnut jakaa suurenmoisen tunteeni jonkun kanssa, mutta ei minulla ollut ketään.

Sitten näin ikkunasta huoltomiehen pihalla puuhaamassa rännin parissa. Lauantaina, ihmettelin, mutta en jäänyt sitä enempää päivittelemään. Tarkemmin ajattelematta tempaisin mukaani puolityhjän roskapussin ja lensin pihalle.

Huoltomies oli vastapäisen talon seinustalla kyykyllään, leveä selkä minuun päin. Lähdin kävelemään kohti roskiksia. Yritin tavoitella mahdollisimman rentoa tyyliä ja kevyttä lanteiden keinuntaa. Myönnän, että tyylini saattoi tarvita vielä pientä hiomista, sillä tunsin hieman kireyttä olemuksessani. Silmänurkasta seurasin, huomaako mies minua. Ei huomannut ennen kuin palasin roskakatoksesta. Silloin hän katsoi minua päästä saappaisiin, nousi seisomaan ja hymyili parransänkensä seasta.

Ku-kun on nämä kelitkin… — Komeat. Puistin päätäni ja ihmettelin, mitä hän tarkoitti, kunnes huomasin, että minullahan oli vielä nahkatakkikin päällä. Koetin seisoa rentona ja tunkea sormiani farkkujen taskuun. No, kumpikaan ei onnistunut. Seisoin kuin betoniseinä ja nyrjäytin oikean keskisormeni. Hyvä etten tullut työntäneeksi farkkujani polviin.

Yritin hymyillä, mutta posket olivat liian kireällä. Hetken aikaa pälyilin sinne tänne ja vaihdoin painoa jalalta toiselle. Hän vain katseli jotenkin häijysti kärsimystäni, kunnes sain hönkäistyä:. Mitä hän tarkoitti, kirkui aivossani joku, kun hoipuin sekavin askelin kotiin. Vakoilin miestä verhojen raosta. Hän jatkoi puuhiaan jonkin aikaa, mutta häipyi sitten jonnekin. Miksei hän sanonut mitään siitä, että olin nähnyt hänet Pojun kanssa?

Hiukan häpesin, etten ollut onnistunut olemaan hänen edessään niin mies, kuin olin harjoitellut. Riisuin nahkatakin ja palasin peilin eteen jatkamaan miestreenejä. Hoin itselleni, että mies minussa täytyi harjoittaa niin vahvaksi, ettei se pienistä horjahda. Kymmentä vaille kaksi muistin äkkiä pyykkivuoroni. Hyvin epämiehekkäästi ryntäilin sinne tänne ja haroin pyykit pussiin. Oli alkanut taas sataa. Saapastelin mielestäni aika tyylikkäästi pihan poikki ja toivoin, että joku edes salaa onnistui näkemään uuden miehekkään minut.

Ei ainakaan kukaan huudellut ihastuneena perään. Jätin pyykit pyörimään koneeseen vajaaksi tunniksi ja palasin kotiin. Kun olin odottamassa hissiä, Poju tuli ulkoa. Hänen hiuksensa roikkuivat kosteina, nahkatakilla kimalteli sadepisaroita ja saappaat kiilsivät märkinä.

Minä punastuin, ja Poju punastui. Arvasin, että huoltomies oli kertonut, että olin nähnyt heidät pommisuojassa. Saimme tuskin hönkäistyä heit toisillemme. Hän ei yrittänytkään rupatella iloisena niin kuin tavallisesti. Minähän en sellaista harrastanutkaan. Tunnelma oli tiivis, mutta vaivautunut. Kumpikin tuntui olevan syvästi kiinnostunut entuudestaan tutuista hissin seinistä.

Kotiovillamme kumpikin tunaroi avaimensa kanssa. Poju vilkaisi kai vahingossa alas saappaisiini ja yllättäen möläytti:. Punastuimme molemmat lisää, mutta onnistuimme pakenemaan koteihimme. Menin peilin eteen ja sormi pystyssä saarnasin itselleni:. Ystäväiseni, tarvitset lisää harjoitusta.

En kyllä keksinyt muuta kuin rehkiä puolituntia soutulaitteella. No, olihan se aika miehekkään tuntuista kumisaappaat jalassa. Saattoi kuvitella olevansa kalaretkellä järven selällä. Seinät vain meinasivat kaatua päälle.

Menin hakemaan pyykkejä etuajassa ja jouduin odottamaan ohjelman loppumista. Kyykistelin juuri kurkkimassa luukusta vaatteideni linkoutumista, kun ovi rapsahti auki. Tässä epämiehekkäässä asennossa katsoin, kun huoltomiehen saappaat seisahtuivat viereeni. Kylläpä hän näytti isolta alhaalta katsottuna, vaikka on oikeasti minua hieman lyhyempi. Tu-tuomas… — Kun olet saanut pyykkisi hoidettua, minä tulen luoksesi kahville.

Hän poistui, ja hittolainen sentään, kuinka miehekkäästi hänen lantionsa keinui. Minulla oli paljon opiskeltavaa vielä. Kotona panin ensimmäiseksi kahvin tippumaan ja katoin kupit keittiön pöydälle. Olin juuri saanut ripustettua pyykit kuivaustelineelle kylpyhuoneessa, kun huoltomies Jonni tuli sisään yleisavaimella. Se mies ei paljon kysele ja kursaile. Astuin eteiseen, hän veti haalareidensa vetoketjun auki napaan asti ja katsoi haastavasti virnistäen minuun.

Tuijotin hänen karvaisia rintalihaksiaan. Hän tökkäsi minua sormella rintaan. Ai niin, kahvi on valmista! Siis keittiössä… — Keititkö sinä oikeasti kahvit? Mikä mies sinä oikein olet? Tai no, itsepähän käskin. Hän seurasi minua keittiöön ja istui pöytään. Kaadoin kahvit ja asetuin häntä vastapäätä. Tuijotti vain kauniilla tummanruskeilla silmillään hellittämättä. Hiki valui pitkin selkäpiitäni ja liimasi t-paidan ihoon kiinni. Kenties… — Näytät mieheltä, mutta sätkit kuin arka pupujussi.

Läikytin omat kahvini pöydälle. Jonni otti kupin kädestäni ja pani senkin syrjään. Hän iski kyynärpäänsä pöytään ja aukaisi kouransa. Ymmärsin, että tämä on nyt suuri hetki, tässä koetellaan minun miehuuteni. Minun oli pakko suostua, vaikka kauhu kuristi kurkkuani. En tiedä, miten se tehdään. Minä väännän tuohon suuntaan ja sinä tuohon. Tein niin kuin hän opasti. Hänen iso kouransa tuntui oikein mukavalta. Ihan heti en oivaltanut ideaa, kun hän voimalla alkoi vääntää kättäni. Mutta kun tajusin jujun, painoin tuota pikaa hänen rystysensä pöytään.

Hän katsoi kättään, katsoi minua ja ei selvästi uskonut näkemäänsä. Me otimme uuden väännön. Hän ponnisteli, puuskutti ja kiroili komeasti. Minäkin innostuin päästämään pitkän litanian rumia sanoja. Voi äiti, kun olisit ollut näkemässä, miten poikasi oli mies!

Hänen katseestaan huokui nyt suorastaan kunnioitusta. Mutta kai tässä on pyllistettävä sinulle, kun kerran reilusti voitit. Tai siis, en tiedä. En ole koskaan harrastanut seksiä miehen kanssa. En vain ole varma, osaanko… tuota… korkata sinun… sitä. Kaiketi, epäröin hämmentyneenä, kunnes muistin miehistyä. Ja vittu, sinähän opetat minut nu-nussimaan! Älä nyt hermostu, äijä. Hän katsoi minua oudoksuen. En ihmettele, eihän sitä joka päivä miestä näe. Kun Jonnille selvisi, ettei minulla tietenkään ollut mitään liukasteita tai kondomeja, hän huokaisi ja kaivoi ne reisitaskustaan.

Hänen kunniakseen on kyllä sanottava, että hän hyvin kärsivällisesti ja yksityiskohtaisesti selitti, kuinka minun tulisi toimia. Kun oppitunti päättyi, hän sanoi no niin ja astui ihan liki minua. Toisen kätensä hän puristi pakaroilleni ja työnsi lantionsa minua vasten. Toisella kourallaan hän tarttui minua niskasta, ja sitten me suutelimme.

Tietenkin olin aluksi kömpelö, mutta taisin oppia nopeasti. Nautin todella suuresti, helvetti soikoon. Oikein innostuin ja aloin kouria häntä väkevillä käsilläni. Revin haalarin roikkumaan hänen lanteilleen ja kaadoin hänet matolle. Kieriskelimme ympäriinsä toisiimme tiukasti kietoutuneina.

Saappaamme vain läiskähtelivät kiihottavasti toisiaan vasten. Lopulta ilmoitin, etten enää kestä, että nyt oli saatana saatava persettä. Jonni liukasti takamuksensa, kun minä opettelin asettamaan kondomia paikoilleen — siinä meinasi himot sammua. Ja sitten Jonni tukeutui nojatuolin käsinojiin ja pyllisti minulle. Oooh, vaikka meni siinä hyvä tovi, kun tökin kaluani sinne tänne Jonnin pyllyvaossa. Oikeastaan aika kiihottavaa sekin.

Viimein kuitenkin löysin aukon ja aloin tunkeutua sisään. Sen vain sanon, että jos se olisi mahdollista, voisin viettää koko elämän kyrpäni komean miehen perseessä eikä tekisi heikkoakaan. Jonni eli tosi kiimaisesti kaluni tahdissa ja voihki ja ähisi nautinnollisesti. Ensikertalaisena en tietenkään kestänyt pitkään. Rajun holtittomasti ruiskin spermani kondomiin Jonnin suolessa.

Hurmiossa mutta rentona vetäydyin huoltomies Jonnista ja huokaisin:. Niin oli, läähätti Jonnikin. Nyt on minun vuoroni. Et kai aio kesken kaiken ruveta pihtaamaan, hän hermostui. Tartuin hänen reisillä roikkuviin haalareihinsa ja kiskaisin koko miehen ylös.

Saappaat vain potkivat ilmassa. Purin häntä kaulaan ja murisin, kunhan nyt ensin voitat minut kädenväännössä. Hän naurahti, kietoi kätensä kaulalleni ja suukotteli naamaani. Kun laskin hänet alas, hän heitti sohvapöydälle lisää kondomeja liukasteen viereen ja sanoi, että tulisimme vääntämään kättä vielä useita kertoja. Sinä päivänä väänsimme vain kerran vielä. Uudessa miehuudentunnossani en suostunut antamaan edes kohteliaisuuttani periksi, vaan nu-nussin häntä taas — ja nyt pitempään nautiskellen.

Annoin hänen kyllä kerran runkata itsensä saappailleni. Hänen spermansa valui saapasvarttani tosi komeasti. Jonni nuoli ne puhtaaksi, mikä oli minusta varsin — tai siis helvetin — kiihottavaa. Illalla, kun kävin nukkumaan, asetin uudet Kontio-kumisaappaani sängyn viereen. Vähän väliä kumarruin koskettamaan ja suukottelemaan niitä. Minusta oli niin mukavaa olla mies. Nukuin muuten todella hyvin ja heräsin sateen harmaaseen sunnuntaihin itse aurinkoisena.

Ensimmäiseksi vedin komeat saappaani jalkaan ja vasta sitten menin vessa-asioille ja hammaspesulle. Puolen päivän aikaan tiskailin lounasastioita ja mietiskelin, missä Jonni mahtoi olla ja koska hän tulisi käymään.

Kuivasin käteni ja samassa soi ovikello. Siellä seisoikin saapasjalkainen Poju. Hän hymyili kauniisti ja sanoi:. Niin meillä saattaisi ollakin, oivalsin ja mietin, kuinka miestä uskaltaisin olla. Painoin hänen päätään alas. Oli kiva olla tiukka mies ja viedä vikisevää Pojua.

Tai vähemmän hän vikisi, enemmän kiroili, uhosi ja karjui rivouksia käsittelyssäni. Se kiihotti minua tavattomasti. Sidoin muun muassa hänet soutulaitteeseen ja Jonnin jättämiä tarvikkeita hyödyntäen nain häntä kolmesti takapuoleen.

Kahdesti imin hänen kaluaan, mutta hänen spermansa ohjasin saappailleni. Itse nuolin välillä hänen haisevia saappaitaan, mikä oli valtavan nautittavaa. Koska hänen vanhempansa eivät olleet kotona, hän pyysi saada jäädä yöksi. Epäröin, sillä minun oli herättävä aikaisin töihin. Poju sanoi, että hänelläkin oli aikainen herätys.

Niinpä vietimme yön sängyssäni toisiimme kietoutuneina ja saappaat molemmilla jalassa. Tuskin olin maanantaina tullut töistä, kun Jonni ja Poju soittivat ovikelloa. Siitä tuli miehekäs ilta! Saappaita, kiroilua, hikoilua ja kädenvääntöä. Yhteisvoimin he saivat korkattua reikäni, mikä ei ollut ihan niin miellyttävää ensi kerralla kuin myöhemmin olen kokenut.

. Treffit strip club in gay helsinki

HOMOSEKSUAALISEEN SEKSI NUKKE RYHMÄSEKSI VIDEOT

huhtikuu Org netti pornoa erotiikka tube sseksitreffit suomi treffi gay sivut naisen pillua sexi novelli puh seksi kidutus sihteeriopisto escorts porn rakel liekki mitä he eivät verkossa, tuhansia homoseksuaalinen lupaa vetäytyä ja luoda suhteita. kauppa laurilan lomamökit sexi asennot seksiseuraa jyväskylä seksi. marraskuu Suomalainen sex erotiikka oulu, Seksiä tampereella huoria pannaan. Alaston . Pärnu erotic massage gay ryhmä sexi novellit poika video. Seksiasennot kuvat striptease espoo - Hjo Massage Kun tytön seksi kauppa. sopivaa purkaa omaa seksuaalisuutta nuoriin adoniksiin homoseksuaalisuus. toukokuu Vaasassa ei ole muuta kiimassa kuin rautakaupan löylykauhat. Kommentoi. 0. Ilmianna. Jaa. 2 VASTAUSTA: Asta_

Oksentelupornoa muuten tehdään ihan helvetisti etenkin Japanissa , teeppä itselles pieni reality check ja katso netistä kuinka monimuotoista ihmisen seksuaalisuus on!

Hieman tuntuu ajatus harhailevan aloittajalla, kun ensin hän opastaa peppuseksistä pitäviä homoravintoloihin ja SETA: Pornotuottajat tekevät materiaalia, joka menee kaupaksi. Ei peppuseksiä ole pornofilmeistä opittu, vaan pornofilmien tekijät ovat todenneet sen kiinnostavan ihmisiä. Mainittu toisen päälle oksentelu ei ole monenkaan mielestä kiihottavaa, ja niinpä sellaisia pornofilmejä tehdään pienen kysynnän takia vähän - mutta tehdään kuitenkin, eikä se silti ole aiheuttanut mitään oksennusseksin suosion nousua.

Miehethän ovat kautta aikain tunkeneet vehkeitään milloin mihinkin koloon ja rakoon, joka vaan on ollut kiinni jossain elävässä olennossa. Viimeisten vuosikymmenten aikana mukaan ovat tulleet myös erilaiset synteettiset kolot ja reijät siihen lisäksi. Itse olen tyytynyt tosin aina vain naisen reikiin, ja tykännyt siitä, että saa välillä vähän vaihtelua kakkosestakin.

Oksentelu ja puklaaminen on suorastaan aika yleisiäkin extreme hardcore pornossa mm. Max Hardcore , ja olen joskus nähnyt vähän jotain sellaista, enkä pitänyt siitä lainkaan.

Tuskin se yleistyykään koskaan, on se vaan sen verran ällöttövää touhua. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kyllä taas sai viikon naurut: Missähän on ylläpitäjät ku tarviis. Ja kyseinen henkilö joka tämän keskustelun on alottanut ei selkeestikään oo perehtyny asioihin eikä näin ollen ymmärrä, että anaalialueella on lukemattomia hermopäätteitä.

En jaksa uskoa että joku oikeasti vielä luvulla jaksaa ragettaa tämmösestä. Netistä löytyy muuten valtavasti oksentelupornoa. Etenkin japanilaiset ovat siitä innostuneet.

Tämä ei ole vitsi, googlatkaa. Termin taustana on raamatun maailma, kertomus Sodoman kaupungista, paheitten pesästä, jonka Jumala Mooseksen avulla hävitti maan päältä. Sodomialla tarkoitetaan monissa kielissä ihmisen ja eläimen välisen seksin lisäksi homoseksuaalisuutta ja anaaliyhdyntää.

Kehoittaisin googlaamaan ihan oikeita lääketeieteelisiä sivustoja, joissa kerrotaan anaaliseksin pitkäaikaisista seurauksista. Fistuurit, prolapsukset,anuksen löystyminen,tulehdukset jne. Sadomasosistit ovat yleensä erittäin vahvasti tämän seksuaalisuuntauksen kannalla ja pornoteollisuushan ei tietenkään jätä käyttämättä mitään, joka voi tuoda taloudellista voittoa.

Se ei kysele onko mikään pervessio turvallinen terveydellisesti tai ei. Tuolla toisessa ketjussa mainittiin kaltaistesi väitämien esittäjien olleen täysin kykenemätömiä tuomaan esille yhtä ainoatakaan lääketieteellistä artikkelia väitämiensä tueksi puhumatta "googlettamalla" esitämään yhtä ainoatakaan linnkiä väitteidensä tueksi.

Näin kuulema vuosien ajalta. Oletko sinä poikkeus ja perustelet dokumentoidusti väittämäsi? Väitteen esitäjällä on todistustaakka. Itse tein mielenkiinnosta hakua asian suhteen ja ainoa joka löytyi on suojaamattoman analiseksin huomatavasti suureempi altistaminen infektioille, hepatiitille, HIV tarttuu noin 20 kertaa herkemmin suojaamattaomassa anaaliseksissä verattuna suojaamattomaan perinteiseen.

Muille väittämilesi en löytänyt ainuttakaan mainintaa. Mikä mahtaa olla kaltaistesi väärien väittämien tosina julistavien henkinen moraali? Vastuuntunnotonta, ellei jopa henkistä perversiyttä. Siellä opetetaan asioiden hakua vaikkapa googlen avulla?

Aivan kuten arveltiinkin eli taaskaan ei löytynyt mitään linkkejä. Se ei toki ollut mikään yllätys. Lähimmäksi linkkien antamista on ylletty tässä keskustelussa: Vuonna julkaistu tutkimus American Journal of Gastronomyssä ei havainnut ulosteinkontinenssin määrässä eroa verrattaessa anaaliseksiä harjoittavia homoseksuaaleja sellaisiin heteroseksuaalisiin miehiin, jotka eivät harrastaneet anaaliseksiä.

Lisäksi siinä arvosteltiin vuoden tutkimusta siitä, että Miles et al olivat inkontinenssin määritelmään sisällyttäneet varsinaisen ulosteinkontinenssin lisäksi myös piereskelyn flatulence eli ilmavaivat tarkoittaa tässä anaaliseksisn jälkeen päässeitä pieruja, sisältäen myös suoleen päässeen sperman osalle muutenkin aiheuttamat ilmavaivat. Kun Miles sanoo että "inkontinenssia löytyy anaaliseksin harrastajilta" niin hän voi siis tarkoittaa myös tätä: Satoja tai jopa yli tuhat partneria omaavilla anaaliseksin harrastajilla voi päästä useammin pieru kuin kohtuullisemmin anaaliseksiä harrastavilta.

Mainitsemassani keskustelussa kun on esitetty ne tutkimukset jotka kohtuullisen tarkalla googlauksella aheesta löytää. En jää pidättelemään hengitystäni linkkejä odotellessani. Kuvitteletko aivan tosissasi ihmisten keksineen anaaliseksin vasta meidän sukupolven aikana? Anaaliseksiä on harjoitetu eri kulttuureissa niin kauan kuin ihmisiä on ollut olemassa, joskin nykyinen tiedonvälitys nostaa senkin esiin eri tavoin kuin satoja ja tuhansia vuosia sitten.

Mistä ihmeestä kaltaisiasi fanaatikkoja oiken riittää. Mikä mahtaa olla todellinen motiivisi edes tulla palstalle? Miksi "puhtaana, moraalisena ja ainoan oikean näkemysen omaavana" haluat "liata" itseäsi edes klikkaamlla syvästi perverssinä katsomallesi saitille?

Yleensä kannattaa ensin selvittää asioiden todellinen tilanne enen kuin edes alkaa esittää asioita tosina ilman faktoja, muutoin nolaa vain itsensä ja avauksesi tapauksessa vielä julkisesti.

Niin, Viime vuosituhannella eläimiin yhtyminen oli myös hyvin yleistä. Käytätkö sinä eläimiä halujesi tyydyttämiseen? Yksinkertaisesti siksi, että ihmiset nykyään ovat hieman kehittyneempiä toiminnoissaan.

Tuo anaali villitys ja luulo siitä, että se on "must" on myös paluuta entiseen. Ei valistunut luvun ihminen vaadi tai halua peräaukkoon työntymistä. Oletkin oikea oman alasi fanaatikko, vai.. Mitä zoofilialla on tekemistä ihmisten välisen anaaliseksin kanssa?

Toisaaalta tuo täysin epälooginen ja epäkurantti vertauksesi toiminta on edelleen olemaassa ja sitä lienee harrastetaan suhteesa aivan yhtä paljon kuin ennenkin, ellei jopa enempikin, sillä netti antaa mahdollisuuden "alasta" kiinnostuneiden luoda kontaksteja toisiinsa. Ihmiset nykyään hieman kehittyneempiä?

Kannattasi ehkä perehtyä ihmisen luontoon, kulttuureihin ja toimintatapoihin hieman paremmin. Toisaalta edelleenkään kaikesta tieteellisestä ja teknisestä kehityksestä huolimatta, ei ole kyetty ratkaisemaan Egyptin Pyramidien, kuten suuren Geopsin arvoitusta ja niiden huppunerokasta rakennustekniikkaa. Tai perehdy hieman lähemmin tähtitieteen historiaan ja sen löytöihin ja huomioiden se, ettei silloin ollut nykyistä teknologiaa apuna.

Ihmiset ovat olleet poikkeukselisen älykkäitä ja sivistyneitä jo kaukaisessa menneisyydessä. Tosin jokaisella sukupolvella on taipumus omia "sivistyken huippu" itselleen. Ihmisen perusluonto on säilnyt tarpeineen ja vietteineen samankaisena vuosituhansia.

Lukemattomat tämän päivän tavoiksi mielletyty asiat ovat olleet jo vuosituhansia sitten vallalla. Kannustan historian ja eri kulttuurien opiskeluun, se avartaa.

Henkilökohtaisesti en missään ole maininnut harrastavani anaaliseksiä. Itselläni tosin ei ole sen suurempa tabuja ja moni asia sattaa olla potentialisesti kiinnostava parisuhteesta ja kumppanin mieltymyksistä riippuen. Perjantaina töiden jälkeen kahlasin vesisateessa pihan yli varaamaan pyykkitupaa, joka on sen toisen talon kellarissa.

Minulla ei ole omaa pesukonetta, sillä olen laskenut, että kymmenessä vuodessa tulee joka tapauksessa halvemmaksi käyttää pesutupaa, joka siis maksaa euron kerralta. Jätin kengistäni kellarin käytävälle ruman märän vanan, mutta sille ei voinut mitään.

Olin aika varma, ettei huoltomies voi suuttua siitä niillä keleillä. Listalla oli ensimmäinen vapaa aika seuraavana päivänä kello Olin ehtinyt kirjoittaa nimeni viimeistä tavua vaille, kun käytävästä sammuivat valot.

Olisin voinut päästää pienen ruman sanan, ellei minuun olisi ollut niin syvään iskostunut äitini vastenmielisyys rahvaanomaista kielenkäyttöä kohtaan.

Yritin siinä pimeydessä nähdä, missä olisi lähin se sellainen punainen valopiste, joka kertoo valokatkaisimen sijainnin. Mutta eihän sellaista näkynyt. Arvelin, että ne olivat kaikki menneet rikki eikä huoltomies ollut viitsinyt tehdä asialle mitään. Onneksi pommisuojan suunnasta kajasti valoa. Sen turvin lähdin haparoimaan seiniä löytääkseni katkaisimen.

En ehtinyt löytää, kun kiinnitin huomioni peräti outoon ääntelyyn, joka sekin tuntui tulevan pommisuojasta. Se ei ollut mitään tasaista koneen hurinaa, vaan pikemminkin inhimillistä ääntä, ähinää ja voihketta sanoisin.

Hieman hätäännyin, olisiko siellä joku ihminen pulassa. En ollut mikään ensiaputaitoinen sankarityyppi, pikemminkin kuuluin pelkureihin. Mutta täytyihän minun tarkistaa, mistä oli kyse. Täytyy tunnustaa, että kun pääsin ovelle ja kurkistin suojaan, jähmetyin paikoilleni, suorastaan kivetyin.

Jos minun olisi siinä pitänyt sanoa jotakin, ei mieleeni kyllä olisi tullut ainuttakaan sanaa. Heiluri kyllä pyöri päässäni kuin väkkärä, mutta ei osunut mihinkään, josta olisi kuulunut dong. Pommisuojassa oli kaksi miestä, seinänaapureitteni poika Poju ja vakituinen huoltomiehemme, jonka nimi myöhemmin paljastui Jonniksi. Tiedän sen siitä, että olin ollut vuosi aikaisemmin hänen ylioppilasjuhlissaan, ja hän oli silloin yhdeksäntoista.

Annoin hänelle lahjaksi sata euroa, mikä on minustakin rahvaanomaista, mutta minulla ei ole riittävästi mielikuvitusta ostaa oikeita lahjoja. Äidillekin annan aina lahjakortin johonkin tavarataloon, ja hän valittaa, etten todella välitä hänestä.

Hän on nuorin kolmen sisaruksen parvesta ja asuu ainoana vielä vanhempiensa kanssa. Nämä ovat ihan miellyttävä pariskunta, mutta hyvin harvoin kotona. Niin että oikeastaan voi kysyä, asuuko Poju lainkaan heidän kanssaan. Poju on pitkä urheilijanuorukainen. Hänen vaaleat hiuksensakin ovat pitkät. Olen nähnyt niiden pomppivan hauskasti poninhännällä, kun Poju käy lenkillä. Sitä on ihan ilo katsella.

Hän on naapuriaan, tarkoittaa minua, kohtaan iloisen ystävällinen ja haluaa aina vaihtaa kuulumisia, joita minulla ei tietenkään koskaan ole. Vaikka olen vain viisi vuotta häntä vanhempi, en oikein osaa keskustella hänen kanssaan.

Voihan se tietysti johtua siitäkin, että hänen kauneutensa saa minut hämilleen — aina ehdottomasti kuitenkin vain erittäin soveliaalla, miellyttävällä tavalla. Tämä toinen mies, huoltomies Jonni on myös hyvin näyttävän näköinen mies.

Nyt tiedän, että hän on kolmekymmentä. Hänellä on tummat, lyhyet hiukset. Hänellä on vahva parrankasvu tai huono parranajokone, sillä aina hänen jykeviä leukojaan kehystää musta sänki. Hänellä on leveät hartiat ja muutenkin hän vaikuttaa voimakkaalta mieheltä. Kerran hän oli luonani ilmaamassa pattereita, ja olin aistivinani hänestä jännittävän miehekkään hien tuoksun.

En raskinut tuulettaa pariin päivään. Tosin ei siitä mitään hyötyä ollut, sillä taloyhtiössä on koneellinen ilmanvaihto. Nämä kaksi miestä siis olivat pommisuojassa ja suoraan sanoen perin kummalliseen asentoon laittautuneina. Pojun vain tiukan t-paidan verhoama yläruumis oli taipunut jyrkkään etunojaan niin, että hiukset valuivat peittämään kasvot, ja jäntevät käsivarret ottivat tukea betonipylväästä.

Vaikka kasvot olivatkin tukan verhoamat, niin Poju se oli. Hänen farkkunsa olivat laskeutuneet puolireiteen, ja hyvänen aika sentään, hän pyllisti paljasta takapuoltaan huoltomiestä kohti. Tässä kohtaa viimeistään päässäni olisi pitänyt kuulua dong. Huoltomiehen haalari taas oli edestä auki alas asti. Näin selvästi hyvin tummaa karvoitusta rinnassa ja vatsalla. Ja — tämä oli vaikea kohta näyssäni — miehen se… se… penis lykki edestakaisin Pojun pepussa.

Suuhuni erittyi erittäin runsaasti sylkeä, jota jouduin nielemään lähes tukehtumaisillani. Luulen, että pääni väri vaihteli jyrkästi kuin jokin varoitusvalo, punainen valkoinen, punainen valkoinen. Nyt joudun käyttämään muutamaa todella rumaa sanaa. Korostan kuitenkin, että minä en silloin sanonut niitä. Minä vain kirjaan tähän sen, mitä kuulin. Kiltti, siivo Poju mörisi muun ähkinänsä seassa:.

Tässä ja tässä senkin persereikä, puhkui se huoltomies lantionsa liikkeen tahdissa. Onneksi äitini oli kahdensadan kilometrin päässä. Ei minulla siinä tilanteessa tosin äitikään tullut mieleen. Jos olisi tullut, hän ei olisi tyytynyt sanomaan dong, hän olisi karjaissut BANG.

Syvimmin tuossa tilanteessa minuun kuitenkin vaikutti se, että molemmilla miehillä oli jalassaan Kontio-saappaat. Mustat, sateesta vielä kiiltävät kontiosaappaat, joiden varret ulottuivat miltei polviin. Heiluri päässäni pysähtyi, silmäni tarrautuivat saappaisiin, jotka välkähtelivät miesten liikkeiden mukana. Minussa puhkesi saman tien hallitsematon tärinätauti. Fetissejä paremmin ymmärtävinä käsitätte kai, että tuolla hetkellä mustista kumisaappaista tuli symboli, joka aina ja kaikkialla merkitsee minulle kahden komean miehen… no, seksuaalista aktia ja kaikkea siihen liittyvää miehekästä.

Viimein verkkokalvolleni tunkeutui toinenkin asia. Huoltomies tuijotti minua suoraan silmiin ja hänen valkoiset hampaansa loistivat hymyssä mustan parransängen keskeltä. Hän ei suinkaan keskeyttänyt rietasta puuhaansa, vaan iski minulle iloisesti silmää. Dong, se oli sähköisku, joka sai minut toimimaan. Pakenin paikalta pimeän kellarinkäytävän seiniin törmäillen. Ihmeen kaupalla löysin oven C-rappuun, josta edelleen syöksyin pihalle sateeseen.

Seisoin siinä hyvän tovin harjoitellen hengittämistä. Kenkäni kastuivat entisestään, en silti saanut nuhaa. Kotona vedin ensimmäiseksi kaikki verhot kiinni. Yritin rauhoittaa itseäni ja jopa vakuuttaa, että kyseessä täytyi olla harhanäky, salaisten toiveideni ilmeneminen äkillisessä pimeydessä. En tietenkään uskonut sitä näyksi, vaikka se vastasikin kätketyimpiä unelmiani. Niin, olen rehellisesti sanottuna ollut varhaisesta nuoruudestani asti kiinnostunut miehistä.

Olen kuitenkin niin toivottoman ujo, etten ole kyennyt etenemään asiassa. Minua rupeaa pyörryttämään, kun kuvittelenkin, että joutuisin ilmaisemaan homoseksuaalista kiinnostusta toiselle miehelle. Luoja auttakoon, mitä sellaisessa tilanteessa tehdään, sanotaan! Taidanpa tunnustaa tässä, että käsitykseni omasta miehuudestani on muutenkin sekava. Olin hyvin nuori, kun vanhempani erosivat epämiellyttävän riitaisesti. Olin aina ihaillut — ja teen sitä edelleen — isääni todellisena miehenä.

Olemme ruumiinrakenteeltamme aivan samanlaisia, mutta siinä missä isäni ilmentää miehuuttaan isona, ryhdikkäänä ja ylpeänä, minä olen täydellisesti kasaan lyyhistynyt itsetunnoton hyypiö.

Isäni yrittää kyllä kannustaa ja rohkaista minua, hän jopa kehuu minua komeaksi. Koska en kehtaa harrastaa liikuntaa julkisilla paikoilla kuten punttisalilla tai lenkkipolulla, isäni on ostanut minulle soutulaitteen, kuntopyörän ja lukuisia käsipainoja.

Minä kyllä käytän niitä ahkerasti, ja peruskuntoni on hyvä eivätkä lihaksenikaan ole ihan mitättömät. Mutta valitettavasti fyysisillä keinoilla ei itsetuntoa rakenneta — kai se niin olisi liian helppoa. Isäni vastapainona miehuuttani on muokannut armas äitini, jonka kanssa olen suurimman osan elämääni elänyt.

Hän on erittäin katkera ja vihainen isälleni vieläkin, vaikka heidän erostaan on jo liki kaksikymmentä vuotta. Koska muistutan ulkoisesti isääni niin paljon, luulen äitini siksi tehneen lujasti töitä nujertaakseen minusta kaiken miestä muistuttavankin. Äitini haluaisi varmaan vieläkin teipata kaljuun päähäni vaaleanpunaisen rusetin. Ei, vaan kiinnittää sen pitkällä helmipäisellä hattuneulalla, joka ulottuisi aivoihini asti.

Taas yksi mies joka syyttää äitiä omasta homoudestaan. En syytä häntä siitä, vaan miehuuteni kyseenalaistamisesta. Oma seksuaalisuuteni, vaikka toteuttamaton, on minun oma asiani. Eikähän se edes ole vanhempien päätettävissä. No, tällainen ristiriitainen arkajalka minä olen. Toiset ihmiset, ennen kaikkea miehet, saavat minut jatkuvan kauhun valtaan. Tuota järisyttävää näkyä seuraavana yönä en meinannut saada unta.

Kun viimein vajosin Hypnoksen valtakuntaan, näin painajaista. Ympärilläni marssi lukuisa joukko miehiä mustissa Kontio-kumisaappaissaan sinne tänne. Minä olin pieni koppakuoriainen, joka oli koko ajan vaarassa tulla liiskattua märäksi läntiksi, ja siksi toivoin kiihkeästi olevani saapas.

Aamulla kahvia hörppiessäni katsoin ikkunasta harmaana vuona valuvaa vettä. Ajattelin märkiä sukkia, kun sain yhtäkkiä villin ajatuksen. Minunkin täytyy saada mustat Kontio-saappaat! Kyttäsin keittiön kelloa suorastaan vihamielisesti, kunnes viisarit näyttivät yhdeksää. Ryntäsin kaupungille rankkasadetta uhmaten. Ensimmäisessä kaupassa en saanut mitään aikaiseksi.

Tuijotin hurmaantuneena mustia kumisaappaita. Niiden tuoksu tunkeutui kiihottavana nenääni — niiden haju muuten muistuttaa minusta kummasti miehen tuoksua.

Silmäni kääntyivät sisäänpäin ja näin vain sen eilisen näyn. Ystävällinen myyjä lähestyi, mutta minä vain puistelin hölmönä päätäni ja poistuin.

Seisoin hetken kadulla sateessa ja mietin uuden toimintatavan. Seuraavassa kaupassa en mennyt lähellekään saappaita. Sanoi kassalla myyjälle, että halun mustat Kontio-kumisaappaat kokoa Hän ehdotti, että kokeilisin sellaisia ensin. Puistelin nopeasti päätäni ja sanoin, että haluan ne vain nopeasti pakettiin. Hän kohotti harteitaan välinpitämättömästi, mutta toteutti pyyntöni.

Maksoin ja puoliksi juosten rynnistin kotiin. Avasin paketin ja siinä ne olivat. Mustat, uutuuttaan kiiltävät, mahtavasti tuoksuvat minun ikiomat kumisaappaani. Riisuin alastomaksi, vaihdoin kuivat sukat ja vedin kädet vapisten saappaat jalkaani. Otin muutaman askelen ja tunsin itseni tosi mieheksi. Syöksyin katsomaan itseäni eteisen kokovartalopeilistä. Siihen se miehuuteni sitten romahtikin. Peilistä tuijotti saapasjalkainen, iso, alaston hyypiö, joka seisoi täysin ryhdittömästi pää hartioiden välissä ja kädet maata viistäen.

Jostakin sain kuitenkin rohkeuden puuskan. Kävin vetämässä tiukimmat farkut jalkaan ja sitten saappaat. Naurettava surkimus, saappaat tai ei. Nostin toisen jalan poikittain toisen reiden päälle. Sivelin värisyttävän nihkeää saappaan kumia. Ulvoin sisälläni, miksen voi olla niin kuin isä, miehen oloinen. Ryntäsin uudelleen peilin eteen. Melkein täydellistä, mutta mikä puuttui?

Silloin päästin ajatuksiini yhden ruman sanan. Vittu, sanoi itselleni, minähän olen mies, vaikka mikä tulisi. Innostuin niin, että päästelin siinä peilin edessä oikein ääneen saatanan vittu perkele helvetti.

Pikkuisen hikoilutti, mutta niinpä vain peilistä tuijotti minua tuikeana kontiomies, miesten mies, jonka olisin ainakin itse halunnut iskeä. Taisinpa vielä hönkäistä, että vittuun kaikki dongdongit ja äidin bangit. Tepastelin varmaan toista tuntia ympäriinsä asunnossani. Nautiskelin saappaistani, treenasin uutta ryhtiäni ja harjoittelin kiroilemista.

Olisin halunnut jakaa suurenmoisen tunteeni jonkun kanssa, mutta ei minulla ollut ketään. Sitten näin ikkunasta huoltomiehen pihalla puuhaamassa rännin parissa. Lauantaina, ihmettelin, mutta en jäänyt sitä enempää päivittelemään.

Tarkemmin ajattelematta tempaisin mukaani puolityhjän roskapussin ja lensin pihalle. Huoltomies oli vastapäisen talon seinustalla kyykyllään, leveä selkä minuun päin. Lähdin kävelemään kohti roskiksia. Yritin tavoitella mahdollisimman rentoa tyyliä ja kevyttä lanteiden keinuntaa. Myönnän, että tyylini saattoi tarvita vielä pientä hiomista, sillä tunsin hieman kireyttä olemuksessani. Silmänurkasta seurasin, huomaako mies minua. Ei huomannut ennen kuin palasin roskakatoksesta.

Silloin hän katsoi minua päästä saappaisiin, nousi seisomaan ja hymyili parransänkensä seasta. Ku-kun on nämä kelitkin… — Komeat. Puistin päätäni ja ihmettelin, mitä hän tarkoitti, kunnes huomasin, että minullahan oli vielä nahkatakkikin päällä. Koetin seisoa rentona ja tunkea sormiani farkkujen taskuun. No, kumpikaan ei onnistunut.

Seisoin kuin betoniseinä ja nyrjäytin oikean keskisormeni. Hyvä etten tullut työntäneeksi farkkujani polviin. Yritin hymyillä, mutta posket olivat liian kireällä. Hetken aikaa pälyilin sinne tänne ja vaihdoin painoa jalalta toiselle. Hän vain katseli jotenkin häijysti kärsimystäni, kunnes sain hönkäistyä:. Mitä hän tarkoitti, kirkui aivossani joku, kun hoipuin sekavin askelin kotiin.

Vakoilin miestä verhojen raosta.

Seksiseuraa netissä live gay chat