Homoseksuaaliset Kokoukset

Kalun nuoleminen naiset homoseksuaaliseen etsivät miehiä

Onko muita samassa tilanteessa? Miten hoidatte hommat tyylikkäästi? Kuinka usein olette miehen kanssa? Ja mistä löydätte seuraa? Millainen oli ensimmäinen seksikokemus miehen kanssa? Voidaan jatkaa jutustelua vaikka ihan privaattimaililla jos et halua täällä julkisella kertoa.

Mä haluaisin kuulla muitten nuorten varattujen bimiesten elämästä ja seksielämästä. Olen 35v ja asun Helsingissä. Sähän oot wanha ku taivas. Aika ihmeellistä et te seniorikerholaiset kehtaatte vielä kutsua itteenne "nuoriksi".

Herättää lähinnä sääliä tuollanen. Voi voi kuules nyt poju. Mutta kyllä mä toisaalta ymmärrän että sinä nyt hämmentyneenä 17v biseksuaalina olet sitä mieltä että 35v on vanha. Mä olen sitä mieltä että 50v on vanha. Mulla on se etulyönti asema että mä olen noin kymmenen vuotta nuoremman näköinen ja mulla on nuorekas mieli mutta jo paljon elämänkokemusta. Siihen sulla on vielä pitkä matka. Onnea kuitenkin vuodelle Toivottavasti saat paljon mukavia biseksikokemuksia. Hirveän monet papat luule olevansa nuoremman näköisiä Samanikäisiä ollaan ja nuorekas olen minäkin.

Oliskin mukava kun löytäis jonkun yhtä kokemattoman ja varmasti terveen eli varattu, normaali parisuhteessa oleva. Ootko kokeillut tuota jo? Suuseksi kiinnostaa kovasti, olisi mukava maistella kalua Lol näähän on kirjotuksesta päätellen kaikki jotain stereotyyppihomoja! Miks nää ei oo keskenään vaan yrittää miehiä joita eineidit kiinnosta?

Miehet on mielessä jatkuvasti ja olet varattu -naiselle ilmeisesti. Miksi et ole vapaa niin saat imeskellä miestä niin paljon kun haluat? Miltä tuntuu elää valheessa ja pettää sitä ihmistä jonka kanssa jaat elämäsi? Naisellasi on oikeus tietää millainen olet ja päättää haluaako jakaa elämänsä sun kanssa. Ehkä naisesi jo miettii mikä vie energiasi muualle ja miksi pimppi ei maita.

Toivon että jäät jonakin päivänä kiinni kuten mun mieheni jäi. Jos haluat kaikki kakut etkä voi fantasioida naisesi kanssa tai edes kertoa toiveistasi naiselle läheisyytennekin on varmaan outoa ja etäistä. Kulissia pitävät kaappihomot ansaitsevat tulla paljastetuiksi. Kyllä läheisyys ja luottamus pitää parilla olla sukupuolisesta suuntautumisesta huolimatta. Eikö käy mielenterveyden päälle huijata läheisintä ihmistä. Ei kumma että ahdistaa. Meitä bi-miehiä riittää moniin lähtöihin.

Avioliitto rajoittaa varsin usein intiimien toiveitten toteuttamista. Pulison kanssa eivät asiat aina osu synkrooniin. Ja valitettavasti monesti käy niin, että itsekunkin omat erityistoiveet tulevat pinnalle liian myöhään eli "Tahdon"-sanomisen jälkeen. Tämä myöhäisen herännäisyyden ilmiö muuten pätee sekä monien naisten että useitten miesten kohdalla eli sukupuoleen katsomatta. Monet rouvatkin käyvät vieraissa ja monet rouvatkin halajavat lesboseksiä salaa miehiltään. Ja kovin monasti siihen tilanteeseen liittyy vaimolta salaa liikenteessä oleminen.

Parastahan se olisi, jos puolisoitten lelsen vallitsisi yhteisymmrrys ja vaikkapa molemmat puolisot voisivat harrastaa intiimisuhteita omien toiveittensa mukaisesti, mutta semmoinen aviosuhde tai ylipäätään vakiosuhde lienee valitettavan harvinaista.

Yksin ilman emännyyksiään bi-seuraa hakevat miehet ovat meitä waari-ikäisiä ja nuoria aikuisia ja kaikenikäisiä siltä väliltä. Nähtävästi bi-suhteet ovat vähitellen yleistymässä niin miesten kuin naistenkin keskuudessa.

Mulla ei ole emäntää ja kulli kiinnostaa. Oon miettinyt voisiko se elämänkumppani olle naisen sijasta mieskin eikä ajatus tunnu ihan mahdottomalta. Timo selittää aika hyvin, mikä niissä olemassaolevista miehenmalleissa on vikana.

Ei sitä pyörää uudestaan tarvitse keksiä, jos ymmärretään, mitkä olisi ongelmat ja parantaa siitä. Kirjoituksessa on paljon asiaa, mutta tämä kohta ihmetyttää minua.

Onko tällainen miestyyppi oksettava, koska hän on tavallinen vai koska hän "bondaa" mitä tämä sitten tarkoittaakaan loppujen lopuksi vain miesten kanssa? Koen olevani aika tavallinen suomalainen mies, joka kuvittelee voivansa itse päättää, kenen seurassa aikansa viettää. Harvemmin tulee kuitenkaan "bondattua" minkään tekstissä kuvaillun miestyypin kanssa pl.

Silloin kun näemme, haluamme keskustella mm. Ilmeisesti meidän pitäisi hankkia tavallisten miesten -kaveripiiriimme pari kiintiönaista, jotta emme aiheuttaisi oikein eläville ihmisille turhia happohyökkäyksiä.

Tämä ei kuitenkaan poistaisi sitä tosiasiaa, että olemme loppujen lopuksi kuitenkin aivan tavallisia miehiä. Käymme töissä, maksamme veromme, kasvatamme lapsiamme, emme elä rikollisesti ja yritämme ymmärtää kaikkia ihmistyyppejä, niin naisia kuin miehiä. Se on niin kiireistä, että emme pysty irtautumaan tavallisuuden kirouksesta esimerkiksi kirjoittamalla tarkkanäköisiä, älykkäitä blogikirjoituksia. Pyydän kaveripiirimme puolesta anteeksi, että emme "bondaa" naispuolisten ihmisten kanssa.

Toisaalta luulen, että aika harva nainen edes viihtyisi seurassamme. Tämä miestyyppi on oksettavin, koska se näennäisestä tavallisuudestaan huolimatta ei kykene edes tajuamaan, miten stereotyyppisesti se katsoo maailmaa. Naisia ei joukkoon suvaita, koska ne ei todellakaan viihtyisi - on ne miesten kiinnostuksenkohteet vaan niin erilaisia!

Netistä nyt löytyy mitä vaan. Mutta miksi Lily tai mikään muukaan media ei julkaise naisvihakirjoituksia? Onko tosiaan julkinen seksismi ja sukupuolirasismi sallittua vain kun se kohdistuu miehiin? Tasa-arvovaltuutetulla olisi tässäkin työnsarkaa.

Kiinnittäisin myös huomiota siihen että naisiin kohdistuva vihamielisyys on usein hienovaraista ja huomaamatonta, kuten tytöttelyä, vähättelyä ja tuota aiemmin jo esilläollutta nais-etuliitettä. Itse en nykyään edes katso naisiin päin, saati että puhuisin heille. Teen siis oman osuuteni siitä, että naisilla olisi mahdollisimman hyvä olla. Itse haluaisin aviomieheksi tyypin numero 4. Kaikkia naisia eivät vajaamittaiset vässykkäsivarit valitettavasti nimittäin sytytä, eikä onneksi tarvitsekaan sytyttää.

Mielestäni valinnanvara miestenkin suhteen on erittäin positiivinen asia. Minä taas en ymmärrä tuota halaamista. En halua, että minua halaa kukaan. Ei nainen, ei mies. Kuvottava tapa, joka loukkaa yksityisyyttäni ja reviiriäni. En halua olla kenenkään ihmisen tyydyttämättömien halujen kohde. Kaikken eniten vihaan tuntemattomia ihmisiä, jotka levittävät kätensä halatakseen. Good luck with that.

Eiköhän sun olemus jo viestitä ettet halua halauksia. Ymmärrän kirjoittajan tekstin taivoitteet sekä koen listatut ongelmat todellisiksi ilmiöiksi, mutta tänä päivänä kun suvaistevaisuus on noussut ilmapiiriä pyörittäväksi tekijäksi, näkee paljon tuomitsevia kirjoituksia varsinkin internetin ihmeellisessä maailmassa. Kun seuraan keksustelua tämän päiväisistä tilanteista, törmään yhä useammin toistuviin teemoihin, kuten suvaitsevaisuus, tasa-arvo sekä vastavuoroisesti ahdasmielisyys, ja olen tullut käsitykseen siitä että liberaalit, joita tekstin kirjoittaja näkökulmastani katsottuna edustaa, on pitkälti suvaitsevaisuuden sekä tasa-arvon kannalla.

Kuitenkin nykyisen miehen malli tuntuu olevan vihatumpi kuin koskaan. Ällötys, jolla ei ole maailmassa muuta virkaa kuin kuolla, ja olla varoittavana esimerkkinä lopuille, korkeammille elämänmuodoille.

Suvaitsevaisuus, kuten sen itse nään, tarkoittaa jokaisen ihmistyypin hyväksymistä vikoineen sekä individualistine ominaisuuksineen riippumatta siitä mahtuuko tämä yksilö omaan maailmankuvaani. Tämä johtuu siitä, että jokaisella on subjektiivinen näkemys maailmasta, eikä ole yhtä oikeaa ihmistyyppiä, ja osalta väestöstä se näyttää huuman keskellä unohtuneen.

Jopa se ällöttävin sovinistinatsi on jollekulle maailman tärkein asia, vaikkei sitä hänen käytöksestään uskoisi, eikä ole kenenkään tehtävä tulla kertomaan hänelle mikä on oikein, ja millainen hänen kuuluisi olla. Suvaitsevaisuus, individualismi sekä tasa-arvo. Älkää unohtako mistä tässä on kysymys. Miks kenelläkään on tarve puolustaa sovinistinatseja? Voisko joku kirjoittaa vielä siitä miten vaikka holokausti oli ihan ok, suvaitsevaisuuden nimissä: Onhan jonkun pakko muistuttaa sovinistienkin ihmisarvosta.

Veraaminen holokaustiin on suhteellisen ontuva rinnastus ottaen huomioon, että natsit olivat vastauksessani mukana vain kielikuvana. Jos kuitenkin haluat jonkun kertovan sinulle holokaustista suvaitsevaisuuden nimissä, suosittelen siirtymistä tumblrin puolelle, jossa osa feministiradikaaleista puoltaa miehien joukkotuhoamista kunhan tiede kehittyy niin pitkälle, että he voivat lisääntyä ilman miehistä panosta.

Koen ymmärtäväni, mitä kirjoittaja ajaa takaa, mutta arvottavat sanavalinnat vesittävät hyvää tarkoitusta. Vähän samalla tavalla kuten alfahenkilö ryhmineen voi yhdellä sanalla tai joskus vain katseella tai naurulla arvottaa toiset: Ei kovin mukavaa, ja joskus niin nöyryyttävää tai huonotapaista, ettei tiedä, miten siihen voisi edes vastata.

Nyt nimenomaan tarvitaan raivokasta irtisanoutumista perinteisestä mieheydestä. Toimittaja Kartastenpää on täysin oikealla asialla ja täysin oikeaan sävyyn. Johan sen näkee kommenteista, kuinka sovinistisiat ulisevat vastaan, kun joku uskaltaa kritisoida heidän tapaansa olla ja elää.

Kiitos ansiokkaalle journalistille rohkeasta jutusta. Älä anna näiden vikisevien pikkupoikien lannistaa. Olen feministi ja etenkin tämän ajan Suomessa helvetin ylpeä siitä. Täytyy sanoa, että usein tulee mieleen miesten outous ihan laajemminkin. Terroristit tunkeutuvat kouluun ja tappavat lasta ja nuorta, miehiä. Intiassa bussikuskien lepotiloissa pidetään pieniä katulapsia seksin takia viihdyttämässä kuskeja, miehiä.

Nyt joku älähtää, että on terroristeissa naisiakin, mutta voidaan puhua sukupuoleen liittyvästä asiasta, jos naisia löytyy n. Siksi olen välillä alkanut ajattelemaan, että voiko miehistä pitää.

Testosteroni on se juttu. Alfat ovat syyttömiä osaansa. Heistä on myös paljon iloa yhteisölle, joten olen kiitollinen, että johtajatyyppejäkin löytyy. Pehmomiehiäkin on monenlaisia, jotkut näyttävät miehekkäiltä ja puhuvat miehekkäällä äänellä, jolloin heitä ei edes mielletä heti pehmomiehiksi.

Vasta ulkoisen olemuksen ja sisäisen pehmouden yhdistyminen saa epävarmat homohuutelijat heräämään. Mutta missä ovat ne ihmisryhmät - näiden huutelijoiden lisäksi - jotka vaikeuttavat pehmomiehen elämää, siitä en päässyt vieläkään jyvälle.

Vai onko niin, että setämiehet pelkällä olemassaolollaan tekevät pehmomiehen olon uhatuksi? Irinakrohnmainen mukahauska tätihenkilö, joka keski-ikäisyydessään saarnaa kädet riippurintojensa alle koukistettuina. Pienen kunnan kylänraitilla kännissä heiluva nuorehko naishenkilö, joka huutaa minulle homo, koska on juuri saanut minulta pakit.

Priuksella ajava, vahva ja ylpeä henkilöstöpäällikkönainen, jolle suojatie on kiihdytyssignaali. Tämän pikkujoulusopimusnaisen uudelleenkoulutus tulee olemaan raskain savotta, kun lihamöykky ei selviä päivää ilman hybridiautoaan rinnallaan. Viiden tonnin kuukausiliksainen insinöörinainen, joka perustelee luonnontieteellisillä faktoilla ummehtuneita sukupuolirooleja. Flow-tyttö, jolle tieto on fiilistä ja jonka mielestä paras musiikki syntyy basso-miesten runkkuringissä.

Kirjoittaa ja lukee lifestyle-blogeja. Nuori nörttinainen, joka syttyy miesvihaan tuosta vaan, koska ei ole koskaan elänyt ihmissuhteessa, jossa tehdään kompromisseja rakkaudesta. Tämä on vaarallisin naisryhmä.

Kutsuu itseään yleensä feministiksi. Aika hölmöä väittää olevansa ihmisrakas, kun kuitenkin vihaa ilman syytä saarnaavia setämiehiä, miehiä, jotka eivät ole tekemisissä naisten kanssa ja basso-jätkiä. Peniksen evolutiivinen tehtävä on penetroida ja hedelmöittää, eli älkää ahdistuko moisesta iloisesta asioidentilasta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu. Olin aikeissa kommentoida samaa, mukava huomata että joku muukin kiinnitti huomiota asiaan. Muuten sangen loistava kirjoitus. Olemme aivan liian tavallisia miehiä. Missä on samanlaiset kirjoitukset naisista? Kyllä misogynisia kirjoituksia internetistä löytyy!

Eikun google vaan laulamaan. Täällä olisi yksi tuommoinen tarjolla. Nii, ja jotkut naiset ovat nämäkin kasvattaneet.

Top-7 -naistyyppiä, joiden toivon muuttuvan: Tavallinen nainen, joka bondaa vain naisten kanssa jotenkin oksettavin lajityyppi.

: Kalun nuoleminen naiset homoseksuaaliseen etsivät miehiä

GAY NAISTA PANETTAA BB NAISET ALASTI Omassa kuplassani Helsingin Kalliossa suurin osa miehistä on järkeviä pehmoja, mutta miesnössööntyminen tuntuu olevan kamala asia monille uhriksi heittäytyville uroksille en edes linkkaa  Henry Laasasen  kirjoituksiin. Joo, ei, siis mitä? Vastaa alkuperäiseen viestiin Miesten bi-kokemuksia? Täytyy sanoa, että usein tulee mieleen miesten outous ihan laajemminkin. Älä yritä lukea rivien välistä kun siellä ei ole mitään luettavaa.
Panotreffit gay mies panee naista En ole tarpeeksi pitkä mies. Irinakrohnmainen mukahauska tätihenkilö, joka keski-ikäisyydessään saarnaa kädet riippurintojensa alle koukistettuina. Koska sitä suomalaiselta mieheltä tunnutaan yhä vaativan. Testosteroni on se juttu. Olen 35v ja asun Helsingissä. Kirjoittaa ja lukee lifestyle-blogeja. Kutsuu itseään yleensä feministiksi.
SEX HOMO WORK FIN DILDO KALUSSA Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Olen 35v ja asun Helsingissä. Onhan jonkun pakko muistuttaa sovinistienkin ihmisarvosta. Nyt joku älähtää, että on terroristeissa naisiakin, mutta voidaan puhua sukupuoleen liittyvästä asiasta, jos naisia löytyy n. Oliskin mukava kun löytäis jonkun yhtä kokemattoman ja varmasti terveen eli varattu, normaali parisuhteessa oleva.
KALUN HYVÄILY HOT POIKA HOMOSEKSUAALISEEN SEX Koen olevani aika tavallinen suomalainen mies, joka kuvittelee voivansa itse päättää, kenen seurassa aikansa viettää. Kiinn kuitenkin jäädään ja jälki on. Yhden ison asian unohdat. Ne voi vetää päälleen sellaisenaan, niitä voi tuunata, ne voi jättää kaupan hengariin. Se siinä onkin ironista, että naiset rakastaa seksiä kaappihomojen kanssa ja miksei myös homojen. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.
Seksiä netti sex homoseksuaaliseen Raakel liekki homoseksuaaliseen porn kalua livenä
toukokuu Hauskat sexikuvat vanha pillu seksi ilmaiseksi porno naisten kuvia. Ilmaisia homo videot oma alastonkuva homoseksuaalit naturistit youtube. Sisänlaukeminen videot riisumis videot suomalaiset kalu seisoo pornoa Miehen nuoleminen vitun mitä mies haluaa naiselta sängyssä ii2 org nuolenta. joulukuu Moi kaikki nuoret varatut bi-miehet. Suuseksi kiinnostaa kovasti, olisi mukava maistella kalua ;) Pakko myöntää että mulla ei ole monesti seissut ollenkaan naisen kanssa mutta pidän kyllä nuolemisesta ja muuten Tätäkin on epäilty yhdeksi syyksi homoseksuaalisuuden yleisyydelle, koska naiset on. huhtikuu Nainen etsii miestä - Seksitreffit - seksi ja seksiseuraa Naisia Miehille Salaista, seksi Homoseksuaalinen halu kulkea käsi kädessä. Ilmainen ukki nuolee mummon erotiikka novellit puumanainen nude kittilä teen Kun annoin uudestaan kaluni reiän kautta tuntui kuin vastapuolella olisi ollut suurta.

KALUA NUOLLAAN GAY ASS TO MOUTH

Flow-tyttö, jolle tieto on fiilistä ja jonka mielestä paras musiikki syntyy basso-miesten runkkuringissä. Vähän samalla tavalla kuten alfahenkilö ryhmineen voi yhdellä sanalla tai joskus vain katseella tai naurulla arvottaa toiset: Miksi et ole vapaa niin saat imeskellä miestä niin paljon kun haluat? Aika hölmöä väittää olevansa ihmisrakas, kun kuitenkin vihaa ilman syytä saarnaavia setämiehiä, miehiä, jotka eivät ole tekemisissä naisten kanssa ja basso-jätkiä. En ole positiivinen johtajamies. Olisi kiva vaihtaa kuulumisia ja kokemuksia biseksistä.

Kalun nuoleminen naiset homoseksuaaliseen etsivät miehiä