Homoseksuaaliset Kokoukset

Kauris homoseksuaaliseen sängyssä seksisuhde

Yritä hetken kuluttua uudestaan! Hakusi ei tuottanut tuloksia. Ole hyvä ja yritä toisilla hakusanoilla! Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Äitisi tai isäsi tekisi itsemurhan? Joisin ja olisin surullinen. Saisit korjata kolme vääryyttä maailmassa siis korjata kolme maailmanlaajuista ongelmaa?

Hävittäsin kaikki turhat hyttyset 3. Hävittäsin huonon musan mitä soitetaan julkisissa paikoissa. Loukkaantuisit vakavasti ja saisit valita amputoidaanko jalkasi, vai joudutko elämään loppuelämäsi suurissa kivuissa lääkityksen alaisena? Evt, söisin sen pään. Kaverisi olisi ilmoittanut sinut Yllytyshulluihin? Ostasin mustan moottoripyörän ja palkkaisin siivoojan.

Huomaisit voivasi lukea toisten ajatuksia? Lukisin ihmisten ajatuksia ja naurasin. Näkisit idolisi kävelevän ohitsesi kadulla? Huulirasva, ellei kahvia lasketa?

Aku tais olla Oltii sen luona kai viimeks laulaas sunnuntain CMX - Kolmikärki Viimeinen biisi jota olet laulanut? Tais olla Sweet dreams Kävelin keittiöstä koneelle American pie - The weding Kajaalia tungin naamaan Voisitko koskaan..

Satuttaa sinulle läheisintä ihmistä tahallisesti? Mennä tärkeään kokeeseen lukematta lainkaan? Evt, toivottavasti en Voisin, jos olis hyvä syy Pitää yllä seksisuhdetta opettajasi kanssa? JOO, mut jos olis hyvää seuraa mukana Sekalaista Kyllä, se on ruokaa.. Oletko enemmän avoin vai sulkeutunut? Nettitutuille avoimempi ku irl yhtäville.. Onko paras ystäväsi hyvä koulussa? Moulin rouge on hyvä Mitä mieltä olet tästä kyselystä? Huonoin ja paras koenumerosi ikinä?

Ala-asteella ku tipuin semmosesta mörskästä naamalleni ja huuli aukes: Salannut jotain tärkeää asiaa vanhemmiltasi? Uskonut joulupukkiin, pääsiäispupuun tai hammaskeijuun? En vissii koskaa mihinkää.. Oon oma Saatana ja Jumala itelleni [ ] Onko sinulla pentagrammi jossakin vaattessa tms.? Missä huoneessa olet nyt? Mitä löydät näyttösi päältä? No ei toho voi mtn laittaa ku o littee näyttö.. Montako kertaa olet tänään aivastanut? Milloin viimeksi satutit itsesi pahasti ja miten?

Kenen ystäväsi kanssa vietit viimeksi aikaa kahdestaan? Käytätkö tällä hetkellä kynsilakkaa? Mikä soittoääni kännykässäsi on? Minkä julkkiksen näköiseksi sinua on kutsuttu Hmmh.. Mistä näit unta viimeksi siis niin että muistat? Tummansininen ja siin on keltasii tähtii ja aurnkoi ja kuita ;D Milloin sait viimeksi lahjan ja keneltä? Minkä taidon ottaisit jos saisit valita? Vituttaako sua nää päiväkirja haasteet? Ei, pöllin näit kaikilt jos on tylsää..

Joo, mut se on kosahtanu Minkä elokuvan katsoit viimeksi? Minkälaiset kuoret kännykässäsi on? Ei siihen voi vaihtaa kuorii.. Mitä ajattelet juuri nyt Et vois porukka alkaa puhuu mulle! Kenen kanssa puhuit viimeksi? Mihin meni viimeksi hermot? Mitä löytyy sänkysi alta? Pölyä ja aamutossut Kuka sai sut viimeksi nauramaa?

TV-kanava jota katsot eniten? Mitä sulle tulee ekana mieleen sanasta auto? Mikä on kaukaisin paikka missä olet käynyt? Jos et omista kolmatta, paljasta toinen nimi?

Jos kahvin vesi lasketaa ni sit! Jos käyt koulua mitä ainetta sulla on maanantain ekalla tunnilla? Jos saisit ihan minkä tahansa eläimen lemmikiksi, niin minkä ottaisit? Oletko ollut suihkussa vaatteet päällä?

Oletko ollut yhteyksissä virkavaltaan? Miten hiuksesi ovat juuri nyt? En oo tehny niille mtn tänää.. Onko kännykkäsi metrin säteellä sinusta? Miten juhlit koulujen loppumista? No et oon kipee.. Nojaa, katson jos ei oo muutakaa tekemist eikä tv: Ei ku nää on naapurin Erkin Radio City, nyt just sielt ei tuu musaa..

Ei oo kouluu ja voi irkkaa yöt. Heidi on unikeonpäivänä ;D Mariasta tietoo.. Miksi kaikilla muumeilla ei ole vaatteita? Koska Tove oli pervo 2. Miksi mustikka ei ole sinikka vaikka on enemmän sinisen kuin mustan värinen?

Koska musta on parempi väri ku sininen 3. Miksi mies kuorsaa nukkuessaan selällään? Koska se yrittää esittää miehekästä öisin ku päivisin ei kehtaa. Miksi jotkut inhoavat hevosia ylikaiken? Ne tykkää enemmän hevosista leivän päällä.

Miksi 18 c ilma on lämmintä mutta 18 c vesi tuntuu jääkylmältä? Emt, mut 18c vesi on lämmintä jos sitä aikoo juoda! Jotain nollan ja tonnin väliltä silmien väri? Oikeesti vaaleet, mut mustapunaset hampaitten väri? Bisse, ku maito on pahaa tupakka vai purkka? Purkkaa juusto vai makkara? Juusto justiina vai juustohöylä?

MarGüs meloonia vai päärynäjäätelöä? Suklaajädee mikä sinusta tulee isona? Markuksen sihteeri ovatko sormesi kipeät miksi? Vesimies omistatko nallepuh sukkia? Hmmh, en mä tunne yhtään ihmistä mun lisäks.. Heisi, lempi ruoka? Ulvilassa Haluiaisitko asua jossain muualla? Joo kenen kanssa haluaisit asua? Ei mul oo yhtä lempparii. Rummut ja sit kaikki outo säätö.. Edelleenkää oo ihmisii mun lisäks.. Itselleni, jos se olis mahdollista.. Semmone mikä menee lujaa lempikukkasi? Juujuu mitä et suostuisi tekemään mistään hinnasta?

Hmmh, viemään MArkukselle noppaa. Radio City missä vaatteissa olet kuin kotonasi? Onhan niitä ainakin ,7 kenet haluaisit ottaa syliin? Ei sitä saa kertoo!! Juujuu kenen kanssa viimeksi mailailit? Iskä kenen kaa juttelit viimeksi messengerissä? Markus kuka viimeksi kattoi sua pitkään? En mitä mieltä olet mustalaisista?

Kyl juu onko sinulla sisaruksia? Ruokaa kun katsot vasempaan,mitä näkyy? Tv kun katsot taaksesi? Markus ;D oletko koskaan käynyt tampereella?

Juu onko sinulla iso haba? En onko sinulla hiekkakaivuria? Ehdottomasti kone ja kahvi kenen hymystä sinulla lähtee jalat alta? Paljon rahaa, Paljon kahvia ja lisää toivomuksia. En mä käy rannalla ruskettumisvaaran takia. Joo kenet ottaisit mukaan autiollesaarelle? Lentokoneen ja kuljettajan huoneesi kattosi väri? Olisitko valmis luopumaan kaikesta omistamastasi, jos saisit pillerin jonka avulla sinulle riittäisi puolen tunnin uni vuorokaudessa? Jos sinulle annettaisiin mahdollisuus palata valitsemaasi hetkeen menneisyydessä ja muuttaa tapahtumien kulkua, lähtisitkö muuttamaan ja mitä hetkeä?

Jos voisit elää 90 vuotiaaksi ja säilyttää viimeiset 60 vuotta 30 vuotiaan ruumiin tai mielen, kumman valitsisit? Jos tietäisit kuolevasi vuoden kuluttua, muuttaisitko millään tavalla tämänhetkisiä elämäntapojasi? Kenet maailman kaikista ihmisistä haluaisit päivällisvieraaksesi? Kumman valitsisit, sen ettet enää koskaan voi poistua paikkakunnalta jossa asut, vai että joutuisit poistumaan sieltä palaamatta enää koskaan takaisin? Testamenttaisitko koko omaisuutesi ihmiskunnalle, jos tietäisit että siten voisit poistaa yhden ydinpommin maailmasta?

Olisitko valmis makaamaan vuoden halvaantuneena, jos siten voisit estää saimaannorpan kuolemisen sukupuuttoon? Muuttaisitko jostain tapahtumasta mieleesi jääneitä muistoja, jos sinulla olisi siihen mahdollisuus? Mikä lapsuudessasi kokemasi asia on osoittautunut arvokkaimmaksi elämäsi aikana? Jos saisit nyt heti tästä päivästä alkaen 8 euroa vuodessa rahaa, sillä ehdolla ettet enää koskaan saisi tehdä työtä.

Jos saisit esittää kysymyksen jollekin ihmiselle valheenpaljastustestissä, kuka tämä ihminen olisi ja mitä kysyisit? Jos huomenna voisit herätä jotain kykyä tai ominaisuutta rikkaampana mikä se olisi? Jos löytäisit kadulta lompakon jossa olisi euroa rahaa veisitkö lompakon poliisiasemalle jos siinä ei olisi nimeä? Kenet näistä henkilöistä ottaisit mukaasi autiolle saarelle: Kenellä ihmisellä on ollut eniten vaikutusta elämääsi?

Jos seurustelukumppanisi joutuisi onnettomuuteen ja halvaantuisi jaloista alaspäin, olisitko yhä valmis menemään hänen kanssaan naimisiin? Jos sinulla olisi mahdollisuus kuulla kaikki huonot puolesi ystäviltäsi rehellisesti, olisitko valmis kuulemaan ne? Suostuisitko olla peseytymättä 3 kuukautta, jos saisit euroa?

Miten pukeudut kun haluat näyttää seksikkäältä? Jos saisit kysyä ennustajalta yhtä asiaa elämästäsi ja se olisi varmasti totta, mitä kysyisit? Jos saisit valita haluaisitko lapsesi olevan tyttö vai poika? Voisitko tappaa lapsesi, jos hänellä olisi niin hirvittäviä kipuja, että hän kuolisi kuitenkin? Oletetaan että et saisi käyttää tappamiseen mitään lääketieteellisiä keinoja, esim. Haluaisitko mieluummin vain yhden sydänystävän etkä yhtään tuttavia vaiko paljon tuttavia etkä yhtään sydänystävää?

Näet äitisi suutelemassa vierasta miestä intohimoisesti ravintolan ulkopuolella, mitä teet? Kumman kanssa pelaisit mieluummin jotain peliä, itseäsi huonomman vai itseäsi paremman pelaajan kanssa?

Olisitko valmis valehtelemaan ystäväsi puolesta oikeudessa vaikka tietäisit hänen olevan syyllinen? Mitä tekisit jos saisit tietää että viikon kuluttua puhkeaa kolmas maailmansota? Pukeutuisitko kutsuille mieluummin liian hienosti vai liian huonosti? Kumpi on sinulle tärkeämpää parisuhteessa, että sinua rakastetaan vai että sinä rakastat? Olisitko valmis lunttaamaan jos tietäisit ettet varmasti jää kiinni?

Kenet näistä olisit valmis uhraamaan pelastaaksesi muut varmalta kuolemalta: P yhtään isovanhempia ei oo enää hengissä, joten he eivät varmastikaan pahastu jos heidät uhraisin. Haluaisitko mieluummin kauniit kasvot ja ruman kropan vai rumat kasvot ja upean kropan? Jos voisit puolittaa tai tuplata seksihalusi, kumman tekisit?

Mikä on huonoin luonteenpiirteesi? Mitä näistä pelkäät eniten: Raiskaajaa, ufoja, väkivaltaista poikaystävää, pahoinpitelyä vai pimeää? Antaisitko kumppanillesi anteeksi jos hän pettäisi sinua? Oletko mielestäsi äklöttävän ruma vai erittäin kaunis? Miten reagoisit jos isäsi ottaisi eron äidistäsi ja menisi naimisiin parhaan ystäväsi kanssa?

Kuka on tällä hetkellä tärkein ihminen elämässäsi? Kenen puolisoksi näistä mieluiten ryhtyisit: Ranskalaisen koomikon, ruotsalaisen pitsanpaistajan vai venäläisen mafiapomon? Mikä on ollut kauhein painajaisesi? Olisitko valmis muuttamaan kaikki maailman moottoriajoneuvot hevoskärryiksi?

Olisitko valmis menemään vuotta taaksepäin vai eteenpäin? Jos ufot hyökkäisivät maapallolle aikomuksenaan tuhota se, kenelle luovuttaisit paikkasi pelastukseen vievässä raketissa vai pitäisitkö sen kenties itselläsi? Missä tilanteessa oisit valmis tappamaan itsesi?

Kenen vuoksi olisit valmis uhraamaan henkesi? Minkä tässä mainittujen asioiden puolesta olisit valmis pitämään valtakunnalisen puheen: Homous, lesbous, orpolapset, eläintensuojelu, nälänhätäiset, ufot, siisteys, murrosikä, hienhaju, autot, kuukautiset, kanankakka lannoitteena, kauneus, pakarat?

Mikä maa on unelmiesi lomakohde? Olisitko valmis ajamaan itsesi kaljuksi jos siten voisit pelastaa isopandan kuolemisen sukupuuttoon? Olisitko mieluummin pappi vai lähetystyöntekijä?

Kumpaan sitoutuisit mieluummin, ikuiseen parisuhteeseen vai ikuiseen sinkkuuteen? Jos sinä saisit siiamilaiset kaksoset ja he olisivat vaikeasti kiinni toisissaan, kumman uhraisit mieluummin, tytön vai pojan, pelastaaksesi toisen?

Mistä ruumiinosastasi luopuisit mieluiten? Vanhenisitko vai nuorenisitko mieluummin 10 vuotta? Olisitko valmis lähtemään vuodeksi vaihto-oppilaaksi Afrikkaan?

Jos puolisosi olisi erittäin sairas, olisitko valmis myöntymään armokuolemaan? Oletko jo tehnyt tai aiotko tehdä elintenluovutustestamentin? Mikä on pahin tapasi? Jos joku tappaisi kissasi, olisitko valmis määräämään tälle kuoleman tuomion?

Mitä asiaa maailmassa et voisi koskaan tehdä? Mikä on sinulle rakkain paikka maailmassa? Ystäväsi peruvat salaa häämatkasi, suuttuisitko heille? Jos suuttuisit, mitä tekisit? Olisitko valmis myymään koko omaisuutesi pelastaaksesi ystäväsi hengen? Mikä on mielestäsi maailman suurin ongelma tällä hetkellä? Jos sinun olisi valittava ilotytön, stripparin, mestaajan, aineiden testaajan eläimillä tai palkkamurhaajanuran.

Kumman näistä valitsisit, kunnon ja rajun seksielämän vai selibaatin? Voisitko ryhtyä nunnaksi tai munkiksi? Oletko koskaan ajatellut tekeväsi itsemurhan? Valitse näistä yksi asia mitä haluaisit elämässäsi olevan lisää: Mikä saa sinut nauramaan?

Osaatko isä meidän rukouksen? D [ ] Katsotko O. Viisi asiaa joihin kosken joka päivä: Kirjoita 21 tuntemasi ihmisen nimet alle.

Älä lue jäljessä tulevia kysymyksiä ennen nimien kirjoittamista! Tehtävään saa haastaa myös muita, jos haluaa. J-P Nyt vastaa kysymyksiin niin, että vastaukset koskevat aina kyseistä numeroa vastaavaa ihmistä. Missä ja milloin tapasit ensimmäisen kerran ? Mitä tekisit, jos et olisi koskaan tavannut ?

P Oletko koskaan nähnyt 4. D Mikä tekee 7. Voisitko koskaan asua P en kyllä tiedä tänhetkistä tilannetta. P no en oikeesti. Mitä mieltä olet ? P Mikä on parasta ? Voisitko kuvitella riiteleväsi verisesti numero 8. Onko sinulla sisarellinen suhde 2. P Luuletko pitäväsi yhteyttä 1. Teko tämän kyselyn jälkeen? Kun astut sisään ulko-ovestasi ja katsot vasemmalle, mitä näet? Osaatko sanoa kalenteriin katsomatta monesko päivä tänään on?

Kun katsot ulos keittiösi ikkunasta, mitä näet? Mitä tavaroita löytyy kylpyhuoneen peilin läheltä? Mikä on kotisi ihastuttavin yksityiskohta? Oletko tyytyväinen kotisi sisustukseen? Petaatko sänkysi joka aamu? Mitä löytyy sänkysi alta? Päivämäärä jonka jatkuvasti sekoitat? Onko sinulla salaisuus, jota et ole kertonut kenellekään? Tuletko toimeen vanhempiesi kanssa?

Kuinka monta tuntia nukuit viime yönä? Miten reagoit kun sinua yritetään iskeä? Milloin olet viimeksi itkenyt? Mitä teet jos törmäät exääsi? Millainen vaatetus juuri nyt? Kuinka usein käytät alkoholia? Mitä olet oppinut itsestäsi viime aikoina? Surullisin uutinen mikä sinulle on kerrottu vuoden sisällä? Mukavin asia mikä sinulle on tapahtunut vuoden sisällä?

Mitä sinulle sanottiin viimeksi? Onko sinulla mielipidettä Matista ja Mervistä? Kerro yksi tai useampi positiivinen asia tästä päivästä! Missä huoneessa olet nyt? Mitä löydät näyttösi päältä? Montako kertaa olet tänään aivastanut? Milloin viimeksi satutit itsesi pahasti ja miten? Käytätkö tällä hetkellä kynsilakkaa? Mikä soittoääni kännykässäsi on? Minkä julkkiksen näköiseksi sinua on kutsuttu? Milloin sait viimeksi lahjan ja keneltä?

Vituttaako sua nää päiväkirja haasteet? Minkälaiset kuoret kännykässäsi on? Kenen kanssa viimeksi puhuit? TV-kanava jota katsot eniten? Mikä on kaukaisin paikka missä olet käynyt? Jos et omista kolmatta, paljasta toinen nimi?

P Monelta heräsit tänään? Jos saisit ihan minkä tahansa eläimen lemmikiksi, niin minkä ottaisit? Oletko ollut yhteyksissä virkavaltaan?

Mitä teit 6 tuntia sitten? Koska nauroit viimeksi kunnolla? Missä olit, ennen kuin viimeksi tulit kotiin? Minkä numeron sait viime kokeestasi? Mikä oli viime todistuksesi keskiarvo? Mistä näit viimeksi unta? Mitä sinulla on juuri päällä? Paljonko rahaa sinulla on tällä hetkellä? Millä tuulella olet juuri? Oletko tyytyväinen elämääsi tällä hetkellä? Mitä sinun pitäisi olla juuri tekemässä? Miten hiuksesi ovat juuri? Mitä aiot tänään vielä tehdä? Mitä aiot ostaa seuraavaksi?

Mitä aiot tehdä viikon kuluttua? Mihin ammattiin uskot päätyväsi? Mitä uskot tekeväsi tunnin kuluttua? Kenet ihmisen luulet nyt seuraavaksi näkevän? Minkä elokuvan aiot mennä katsomaan seuraavaksi leffateatteriin? Löysit jotain homeista kotoasi? Jammailit vihaamasi biisin tahtiin ja tajusit vasta myöhemmin että vihaat kyseistä biisiä? Nauttinut myrkyllisiä tai vähemmän myrkyllisiä aineita?

Esiintynyt jonain toisena kuin itsenäsi? Riehunut ilman pätevää syytä? Kiivennyt puuhun pääsemättä alas? Jäänyt jonnekkin pitkäksi aikaa kiinni jostakin ruumiinosastasi? Ajanut jollakin kulkuneuvolla ojaan? Lukinnut itseäsi suljettuun tilaan vahingossa tai tahallisesti?

Kierinyt mäkeä alas ja törmännyt puuhun? D seukkailtiin varmaan kuukaus. D repesin nurkan vastaukselle. D taas repeilen nurkan vastaukselle. D 1 vuosi sitten minä Tähän asti tänä vuonna minä P oonko muuten tosi paljon ehtiny kaikkee.. Äitisi tai isäsi tekisi itsemurhan? Saisit korjata kolme vääryyttä maailmassa siis korjata kolme maailmanlaajuista ongelmaa?

Loukkaantuisit vakavasti ja saisit valita amputoidaanko jalkasi, vai joudutko elämään loppuelämäsi suurissa kivuissa lääkityksen alaisena? Kaverisi olisi ilmoittanut sinut Yllytyshulluihin? Huomaisit voivasi lukea toisten ajatuksia? Näkisit idolisi kävelevän ohitsesi kadulla? Viimeinen biisi jota olet laulanut? Satuttaa sinulle läheisintä ihmistä tahallisesti?

Mennä tärkeään kokeeseen lukematta lainkaan? Pitää yllä seksisuhdetta opettajasi kanssa? Oletko enemmän avoin vai sulkeutunut? Onko paras ystäväsi hyvä koulussa? Mitä mieltä olet tästä gallupista? Huonoin ja paras koenumerosi ikinä? Salannut jotain tärkeää asiaa vanhemmiltasi? Uskonut joulupukkiin, pääsiäispupuun tai hammaskeijuun? Millainen on unelmiesi nenä? Minkä muotoinen olisi unelmiesi televisio? Minkä väriset hampaat Marsilaisilla on mielestäsi? Tiedätkö, kuka on Vladimir Horowitz?

No kuka se on? Jos vastasit edelliseen kyllä, kerro ihmeessä. Jos vastasit en, arvaa? Kenen kanssa mieluiten soutaisit Atlantin yli? Minkä antaisit nimeksi nelihäntäiselle, myrkynvihreälle hamsterillesi?

Kenen toivoisit pumppaavan sydäntäsi, jos se ei olisi automaattinen lihas? Oletko todella elossa vai onko se vain ihmiskunnan sinuun iskostama olettamus? Onko sinulla lempi seksifantasiaa? Jos on, niin kerrohan millainen? Onko isäsi fiksu mies? Mikä on maailman turhin asia? Mitä saat yleensä kuulla ulkonäöstäsi? Matkustaisitko Kuuhun, jos saisit tilaisuuden?

Oletko koskaan tuuminut millaista olisi olla sika? Jos kuristat smurffia, minkä väriseksi sen kasvot muuttuvat? Miksi kaukosäädintä painetaan kovempaa kun patterit ovat loppumassa? Onko homoerotiikka mielestäsi kiihottavaa? Onko outoa rakastaa Disneyn piirrettyjä? Mitä kirosanaa käytät kaikkein eniten? Mikä on maailman tärkein kysymys? Kenen kanssa haluaisit harrastaa seksiä? Millaisessa tilanteessa on hyväksyttävää lyödä poliisia?

Oletko koskaan puhunut vain päästääksesi ääntä? Tajuatko edes itsekään miten typerältä se kuulostaa? Mitä on tärkeintä boikotoida? Mille koirarodulle on ominaista sininen kieli?

Kenelle valehtelit viimeksi jostain asiasta? Hyi sinua, etkö tiennyt, että valehteleminen on rumaa? Oletko koskaan tippunut katolta? Tuntuuko sinusta joskus, että avaruusoliot ovat yön aikana käyneet ryöstämässä aivosi? Onko sinun koskaan tehnyt mieli vetää jonkun nalle vessanpytystä?

Miksi blondeja pidetään tyhminä? Kenen opettajan kanssa voisit asua saman katon alla, jos olisi pakko? Mitä asiaa kadut eniten? Kumpi; Barbie vai Bratz? Mikä on hölmöin juttu mitä olet ikinä tehnyt? Mikä naisten rinnoissa viehättää miehiä? Kenen kanssa haluaisit mennä naimisiin? Entäpä kenet tahtoisit työntää parvekkeelta alas? Mikä on elämän tarkoitus? Onko Suomi hyvä maa? Kuka on maailman seksikkäin nainen?

Miksi marsuja kutsutaan marsuiksi? Oletko koskaan kokeillut huispausta? Tiedätkö edes mitä se on? Onko lohikäärmeitä ollu olemassa? Onko sinulla lyhyt pinna? Mikä on mielenkiintoisin asia maailmassa? Milloin viimeksi olet ollut rakastunut? Oletko koskaan viillellyt itseäsi? Mikä on anteeksiantamattomin teko koko maailmassa?

Gay asennot kuvina seksi chatti

Terve nautinto on seksuaalista halua, jossa ihminen haluaa toista ja kykenee huomioimaan toisen seksuaaliset tarpeet. Avioliiton seksielämä menee piloille sen takia, jos toinen tai molemmat ovat himon vankeina. Seksin kautta saatava läheisyys ja hellyys on mitä kaunein hetki ihmisen elämässä. En kai mä tämmöstä oo vielä tehny? Lasku, en mä oo ikinä nii aikasin hereil et näkisin nousun, ellei oo ilta venyny pitkäks. Vanhenisitko vai nuorenisitko mieluummin 10 vuotta? Ole hyvä ja yritä toisilla hakusanoilla! Himo on itsekästä, joka haluaa vain itselleen tyydytystä, mutta ei anna sitä toiselle. Koska se yrittää esittää miehekästä öisin ku päivisin ei kehtaa. Mitä ajattelet tästä kyselystä?: Olisitko valmis näkemään vuoden ajan hirveitä painajaisia jos sinut palkittaisiin eurolla?

Thai hieronta homo itäkeskus seksiseuraa lahdesta